hedef 50 kilo olmak.. :)))

ayyy hosgeldin esracimmm:KK48:
umarim guzel vakit gecirmissindirrr:nazar:
ayy neguzel:))) bende tatil yapmak istiyorummmm:KK66:))

Teşekkürler elacım çok güzeldi hem eğlendim hem de canım ne istiyorsa yedim o yüzden süperdi :KK1: Sen de ayarlayıp gidersin inşallah eloşla :))

dışından abla vardı ama 1 parmak anca vardı sımdı baya baya ayrık olmuş o

Dilvincim dikkat et ya gerekiyorsa taşın diyeceğim ama sözleşme imzalamışsın... Yine de seneye mutlaka taşın ben bile korktum şuan :44:

slm kızlar 1yıldır neredeyse hergün diyete başlıyorum ama basladıgım gün bitiyor bir türlü motive olamıyorum.bana destek olacak ve birlikte diyete başlayacak olan varmı? :KK3:

hosgeldin relmil:KK71: umarim ozledigin kiloya donersin burda hep birlikte motive oluruzz:KK16: 48 olmak isteyen arkadaslar var burda...bende egzersiz yapiyorum belden asagi karin icin basit bilindik seyler ama etkisini goruyorum..hergun duzenli az da olsa mekik felan bacak hareketi yapiyorum.. bu arada kilo bildirim gunlerimiz cuma

hoşbulduuk :KK16:

ayy inşallah çok hevesliyim ama bazen canım ne yemekler istiyo ne yemekler :26: kızartmayıda çok severim ben :KK14: tadını unutturmaya çalışıyorum kendimi..

yemek yemek istediğimde ya da çok yemneye yöneldiğimde gidip gidip zayıf fit vücutlu kadın resimlerine bakıp vazgeçiyorum tavsiye ederim :KK53:

bende bir ara squat yapıyordum popom biraz toparlanmıştı ama bıraktım. yeniden kalça bacak egzersizlerine başladım bugün. kendime bir vakit belirleyeceğim o zaman yapacağım her gün sporumu. şu alt taraf bi gitse :KK14:

48 kiloya inmek isteyenler bana ulaşabilir miii :KK53:

sen kaç kilosun bu arada ? ve kaç kilo verdin ?

ben çok mu konuşuyorumki :26::KK1:

kilo bildirimleri cumaymış ama evimizde tartı yok maalesef. ben öyle orda burda denk geldikçe tartılıyordum işte.. eve bi tartı almak şart oldu :KK31:

GÜnayydınnn!

ben tartıldım şimdi 54.9 çıktım ama reglime 4 gün falan var bunada şükür :) dedim

Bu arada ayran detoxunu çok sevdim acayip tok tutuyo ve akşam ki çorbamı içemedim bile okadar doymuştum.
Bugünde devam

sabah:cornflakesle başladım güne (kahvaltı cnm istemiyo bu aralar) ayran detoxuyla güne devam edip sonlandırcam 2 kase kesiyo beni (kahve,çay felanda içiyorum) hadi bakalım havada miss gibi

345 cal. yaktımda geldim :KK1:

netten okuduklarima gore;
egzersizi artirmak
sık sık az yemek
bol su icmek
yesil cay icmek
ayran detoksuna aci pul biber ekleye bilirsin oda meyobolizmayi hizlandiriyo..

Evet ya ben yeşilçay bayadır içmiyorum
pulbiber aklıma gelmedi ama baya nane koydum
Suyu en fazla 1.5 lt içebiliyorum suda sorun var işte
çok saol cnm:KK34:

Bu arada iyiki bu topiği fark etmişim böyle haftada bir kilo bildirimiyle felan daha çok dikkat ediyorum yediklerime daha bi hevesle spor yapıyorum hemde sayenizde bi sürü güzel şey öğreniyorum
Teşekkürü bir borç bilirim:KK42:

hoşbulduuk :KK16:

ayy inşallah çok hevesliyim ama bazen canım ne yemekler istiyo ne yemekler :26: kızartmayıda çok severim ben :KK14: tadını unutturmaya çalışıyorum kendimi..

yemek yemek istediğimde ya da çok yemneye yöneldiğimde gidip gidip zayıf fit vücutlu kadın resimlerine bakıp vazgeçiyorum tavsiye ederim :KK53:

bende bir ara squat yapıyordum popom biraz toparlanmıştı ama bıraktım. yeniden kalça bacak egzersizlerine başladım bugün. kendime bir vakit belirleyeceğim o zaman yapacağım her gün sporumu. şu alt taraf bi gitse :KK14:

48 kiloya inmek isteyenler bana ulaşabilir miii :KK53:

sen kaç kilosun bu arada ? ve kaç kilo verdin ?

ben çok mu konuşuyorumki :26::KK1:

kilo bildirimleri cumaymış ama evimizde tartı yok maalesef. ben öyle orda burda denk geldikçe tartılıyordum işte.. eve bi tartı almak şart oldu :KK31:

kilo vermek istiyorsan tarti almalisin.. 48 olmak isteyen esra ve camamber ikiside burdalar canim....
ben 28 kilo verdim.. 85 kiloyla basladim.. hatta 90 dim dogumdan sonra... onu da sayarsak 33 kilo verdim...

Evet ya ben yeşilçay bayadır içmiyorum
pulbiber aklıma gelmedi ama baya nane koydum
Suyu en fazla 1.5 lt içebiliyorum suda sorun var işte
çok saol cnm:KK34:

Bu arada iyiki bu topiği fark etmişim böyle haftada bir kilo bildirimiyle felan daha çok dikkat ediyorum yediklerime daha bi hevesle spor yapıyorum hemde sayenizde bi sürü güzel şey öğreniyorum
Teşekkürü bir borç bilirim:KK42:

bende cok begendim detoksu.. sali yapicam bidaha... iyiki gelmissinnn:KK16: iyi ki aramizdasinnnnn :118:

gecen hafta: 61.4
bu hafta: 61.8

400gram almisim:KK5: bir kac gundur bole... anlamadim regl 2 hafta var.. bu hafta hic diyetimi bozmadim...moralim bozuldu.... :KK5: ama tabi birakmaya niyetim hic yok....

insallah sorun yoktur dilvincimya...kortum simdi.. sen kapilar acilmiyo.. o dusuyo bu dusuyo diyince...:KK43:(

Dilvincim dikkat et ya gerekiyorsa taşın diyeceğim ama sözleşme imzalamışsın... Yine de seneye mutlaka taşın ben bile korktum şuan :44:
kızlar çok düşüncelisin teşekkür ederim keşke sizin gbi bilinçli komşularımız olsaa:KK16:
akşam babamı beklerken uyuya kaldım yaa:KK30::KK30::KK30:
kilom gecen haftayla aynı 56.6 biliyosunuz sınavlar basladım ve ben sadece dikkat ediyodum almadıgıma sevindimmm:KK23:

kilo vermek istiyorsan tarti almalisin.. 48 olmak isteyen esra ve camamber ikiside burdalar canim....
ben 28 kilo verdim.. 85 kiloyla basladim.. hatta 90 dim dogumdan sonra... onu da sayarsak 33 kilo verdim...

yaaa elaa maşallah var ya süpersin gerçekten. bikaç sayfa önce sapıtık kilom falan yazmışsın ya, e artık incelme dönemine girdin, sağlıksız kilon gitti. şu anki kilon bile gayet güzel. senin incelmeye odaklanma vaktin geldi bebiş.
10 dk lık spor videoları var, senin için bulmamı ister misin?

kızlar çok düşüncelisin teşekkür ederim keşke sizin gbi bilinçli komşularımız olsaa:KK16:
akşam babamı beklerken uyuya kaldım yaa:KK30::KK30::KK30:
kilom gecen haftayla aynı 56.6 biliyosunuz sınavlar basladım ve ben sadece dikkat ediyodum almadıgıma sevindimmm:KK23:

gunaydin dilvincim.. kilo almadigina sevindim canimm:KK16: su bina isini sakin erteleme...

yaaa elaa maşallah var ya süpersin gerçekten. bikaç sayfa önce sapıtık kilom falan yazmışsın ya, e artık incelme dönemine girdin, sağlıksız kilon gitti. şu anki kilon bile gayet güzel. senin incelmeye odaklanma vaktin geldi bebiş.
10 dk lık spor videoları var, senin için bulmamı ister misin?

evet sagliksiz kismim gitti... ve ben sadece 1 senede aldim o kiloyu... hamilelikte..suan eski halimdeyim (hamilelik oncesi )ama universtedeki halimi istiyorum 52 felandi o zaman... basladim bu kadar kilo verdim...neden olmasin diye devam ediyorum... 4 ileri 2 geri gidiyo iste... olsun yinede veriyorummm...:KK9:
ayyy cok sevinirimm... camamberimm... benim icin en ideali 10 dk olanlar...

X