hedef 50 kilo olmak.. :)))

spor yapıyorum ve haftada en az 2 gün yürüyüş... Diyet yapamıyorum öğrenciyim kpss - okul bir arada bu tempoda diyet zorlar beni belki performansımı düşürür... :KK6: 2 haftadır da akşam 5'ten sonra bir şey yememeye çalışıyorum... geçen pazartesi 7 haftalık lahana kürüne başladım , şimdi 2. haftasındayım... Mart ayının ortalarından beri spor yapmaya çalışıyorum , kaç kilo ile başladığımı bilmiyorum evde baskülüm bozuktu tartılamadım o zamanlar ama arkadaşlarım ve erkek arkadaşım sıkılaşarak zayıfladığımı söylüyorlardı :KK12:

Çenem ne çokmuş benimde yazdım da yazdım :KK1: bu arada bekarım :KK14:

ne guzel cenesi dusuk insanlari severim:KK1: yurus yapman cok iyi birazda dikkat edersen vericegine eminim neyse artik bundan sonra takip edersin kilonu:))) ayy insallah verirsin sinavini zor surec... lahana corbasimi iciyorsun..

ne guzel cenesi dusuk insanlari severim:KK1: yurus yapman cok iyi birazda dikkat edersen vericegine eminim neyse artik bundan sonra takip edersin kilonu:))) ayy insallah verirsin sinavini zor surec... lahana corbasimi iciyorsun..

Evet çok konuşurum :KK1::KK1::KK1: en etkilisi yürüyüş bence de... :KK8: asitlilerden uzak duruyorum bir de... :KK34: aynen zor bir süreç hem de ne zor ama hayırlısı inşaALLAH(C.C)... (amin..) :KK16::KK16::KK16:

Bu topic tam bana göre destek ve morale insanın çok ihtiyacı oluyor... :KK34: lahana çorbası içmiyorum , lahanayı haşlayıp suyunu içiyorum elacığım :KK8:

Evet çok konuşurum :KK1::KK1::KK1: en etkilisi yürüyüş bence de... :KK8: asitlilerden uzak duruyorum bir de... :KK34: aynen zor bir süreç hem de ne zor ama hayırlısı inşaALLAH(C.C)... (amin..) :KK16::KK16::KK16:

Bu topic tam bana göre destek ve morale insanın çok ihtiyacı oluyor... :KK34: lahana çorbası içmiyorum , lahanayı haşlayıp suyunu içiyorum elacığım :KK8:

sen dene bakalim ise yararsa bende denerim:KK1: ne okuyorsun?? evet hayirlisi canim insallah bu sene olurr aminnnnn:)))

ayy neguzell..:KK16: alimlar fena degil galiba diger bolumlere gore.. ama puan yuksek sanirim... neyse halledersinnnn...

bu sene eylülde gireceğim sınava... hayırlısı lisans girmiyorum daha 3. sınıfım :KK34: ALLAH(C.C) büyüktür canım.. elacığım ben çıkıyorum final derslerime çalışacağım :KK6: hadi ALLAH(C.C)'a emanet ol tatlım... :KK16:

Günaydın kızlarrr,

Nasılsınız ??? Ben sapıtık vücudumla yuvarlanıp duruyorum bugünkü tartım - 500 gr dı. bakalım hafta sonuna doğru napcak :)) bu arada ben kilo bildirimimi perşembe yapabilicem perşembe akşamı yola çıkıcaz p.tesi akşamına kadar evde olmucam abur cubursuz günler diliyorum :))

Günaydın kızlar, yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek arasına 3 dilim salam ve yeşillik. 1 salatalık ve az şekerli 1 bardak çay.

4 tane de erik yedim, çok canım istedi.

Ben bu sabah bişey yaptım kızlar, bekleyemedim ve tartıldım ucundan baktım c.tesi 54,7ydim; şimdi 54,3üm. Sizce üç günde 400 gr normal mi?

Lütfen normal deyin sevineyim:KK1:

Günaydın kızlarrr,

Nasılsınız ??? Ben sapıtık vücudumla yuvarlanıp duruyorum bugünkü tartım - 500 gr dı. bakalım hafta sonuna doğru napcak :)) bu arada ben kilo bildirimimi perşembe yapabilicem perşembe akşamı yola çıkıcaz p.tesi akşamına kadar evde olmucam abur cubursuz günler diliyorum :))

gunaydin betacimmm:KK3: tamam persembe yazalimm... az kaldi he istanbul yolu:KK66:)ayy benimde sapitik :KK1: valla :KK66:) bikac gram alip bikac gram veriyorummm
Günaydın kızlar, yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz.

Sabah: 2 dilim kepekli ekmek arasına 3 dilim salam ve yeşillik. 1 salatalık ve az şekerli 1 bardak çay.

4 tane de erik yedim, çok canım istedi.

Ben bu sabah bişey yaptım kızlar, bekleyemedim ve tartıldım ucundan baktım c.tesi 54,7ydim; şimdi 54,3üm. Sizce üç günde 400 gr normal mi?

Lütfen normal deyin sevineyim:KK1:

gunaydin rokacimmm:KK3: ben hergun tartiliyorum dayanamayip:KK1:
valla bir gunde 400 de gidiyo 400 de geliyo:KK1: normal yani:KK66:)))

Son düzenleme:
günaydın kızlaaar, yürüyüşten geldim :KK51: buraya uğrayıp yazdıklarınızı okumadan edemiyorum ama genelde spor bölümünde takılıyorum forumda artık. çünkü diyet lafı bile beni acıktırmaya başladı :KK9: hepinizi öpüyorum :KK54:

günaydın kızlaaar, yürüyüşten geldim :KK51: buraya uğrayıp yazdıklarınızı okumadan edemiyorum ama genelde spor bölümünde takılıyorum forumda artık. çünkü diyet lafı bile beni acıktırmaya başladı :KK9: hepinizi öpüyorum :KK54:

gunaydin camamberim yurusmu yaptin supersin... :KK9: incelme varmi olctun mu bu aralar:))))

kahvaltim:
1 incir
1 gun kurusu kayisi
1 orta boy domates
1 kibrit kutusu buyuk..beyaz peynir
1 dilim tam tahilli ekmek

simdir bir kahve ictimm:KK66:)

oglen icin yogurt corbasi icicem yagsiz uzerine yagda nane yakmadan... hazirladim..

Son düzenleme:
saat 10a doğru gelmeye başladı prensesler, ben de eve döndüm :KK9:

:KK9::KK9: neyse sende bir kac ay sonra yurudugunde sinir edersin hatunlari... bu arada benim bacak 57cm den 55,5 olmusss :)))) :KK9: gaza geldim .. 100 er makas 50 ser enekler poz. geri ye dogru 100 mekik 50 er emekler poz.yana acma 10 yarim sinav 100 ic bacak çaktim:KK1: (yaptim )simdi :))))

:KK9::KK9: neyse sende bir kac ay sonra yurudugunde sinir edersin hatunlari... bu arada benim bacak 57cm den 55,5 olmusss :)))) :KK9: gaza geldim .. 100 er makas 50 ser enekler poz. geri ye dogru 100 mekik 50 er emekler poz.yana acma 10 yarim sinav 100 ic bacak çaktim:KK1: (yaptim )simdi :))))

maaaşallah ne diyim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bol bol nazar boncuğu koydum benim de gözüm kalıcak çünkü bacaklarında :KK9: 51 cm bacağım var bu kiloyla, 3-4 kilo daha alsam 60 olur:KK30: sırf bacağa gidiyo mübarek bütün yağlarım.
akşama doğru bi kere daha tekrarlarsın bu seti süper olur.

maaaşallah ne diyim :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: bol bol nazar boncuğu koydum benim de gözüm kalıcak çünkü bacaklarında :KK9: 51 cm bacağım var bu kiloyla, 3-4 kilo daha alsam 60 olur:KK30: sırf bacağa gidiyo mübarek bütün yağlarım.
akşama doğru bi kere daha tekrarlarsın bu seti süper olur.

evet aksama kadar bir daha tekrarlarim... :KK9:hergun mutlaka yapmaya calisiyorumm... bu hareketleri:))) olcmek aklima gelmezdi sen olmasan.... :112:

X