hedef 50 kilo olmak.. :)))

ben izlememeye çalışıyorum canım, arada twitterdan takip ediyorum ister istemez... bunlar olmasın, hiç kimsenin mutlak hakimiyeti altında olmayalım, ölen kişi kendilerinden değilse "terörist", askerse "kelle" olmasın diye çok mücadele verdim. çok yoruldum artık tiksiniyorum herkesten. hala bu işçilerin katillerini savunmaya çalışanlar var... şimdi de "güzel öldüler, şehit oldular" diye vicdan mastürbasyonu yapıp, ailelerin eline 3 kuruş para tutuşturup katliamın üstünü örtecekler. istifa edecek haysiyetleri bile yok. kimsede vicdan kalmamış, şimdi de "15 yaşındaki çocuğun madende ne işi vardı, ölmeyi hak etti." diyip annesini yuhalasınlar bakalım, artık insanlık bitti bu ülkede.
yürüyüşe çıkıyım diyorum ayağım ağrıyo, evde spor yapıp sinirimi atmaya çalışıcam. var ya çenem kaskatı gerginlikten. sahile gittim orda dolaştım, daha da kötü oldum. hava da iğrenç, sıcak ve bulutlu. ben aklımı boş işlerle oyalıycam, diyettir, yeşil çaydır vs napiyim...

Kömür uğruna, emekleri uğruna,
helal lokma uğruna ölen şehit kömürcülerimizin çıkardığı kömürleri oy uğruna bedava dağıtıyorlardı değil mi?

Bunu bilipde izlemek en koyan bu
Ailelerin elleri yakalarında olsun..

ozaman bu çocuk tecavüzcülerini yerin altına indirsinler ben bunu istiyorum
hazır beslemektense çalıştırsınlar, ölsünler,gebersinler ancak beslerler olan helal lokma yiyen halka,emekçiye işçiye olur

Bana kimse adaletten bahsetmesin!

Kömür uğruna, emekleri uğruna,
helal lokma uğruna ölen şehit kömürcülerimizin çıkardığı kömürleri oy uğruna bedava dağıtıyorlardı değil mi?

Bunu bilipde izlemek en koyan bu
Ailelerin elleri yakalarında olsun..

ay dayanamadım valla güya forumda yeşil çay, 3 günde 28 kilo gibi başlıkları okucaktım, şu an siyaset meydanındayım ve bir tane arsız kadın midemizi bulandırıyor orda.

ay dayanamadım valla güya forumda yeşil çay, 3 günde 28 kilo gibi başlıkları okucaktım, şu an siyaset meydanındayım ve bir tane arsız kadın midemizi bulandırıyor orda.

O arsızlardan her yerde var cnm kader kader diyip geziyolar
Esmaya ağlarlar onlar.. Vatanının müslüman kardeşleri kadere kurban gitmiştir..

ayy çok sinirlendim yine

ayy çok sinirlendim yine

klişe olucak ama doğru: Soma'da değil Somali'de olsaydı şimdi Emine tvde ağlıyor olurdu, rabiacılar da işte vicdansız cehape çok az dua ettiler :KK43:(((( ben bütün gece ağladım, diye ortalıkta kendilerini yırtarlardı.

ayy çok sinirlendim yine

klişe olucak ama doğru: Soma'da değil Somali'de olsaydı şimdi Emine tvde ağlıyor olurdu, rabiacılar da işte vicdansız cehape çok az dua ettiler :KK43:(((( ben bütün gece ağladım, diye ortalıkta kendilerini yırtarlardı.

lütfen mesajlarımızda daha duyarlı olalım. insan olan herkese ağlar soma somali esma ya da ali veli diye ayırmaz. lütfen siz de mesajlarınızda ayrıma gitmeyin

lütfen mesajlarımızda daha duyarlı olalım. insan olan herkese ağlar soma somali esma ya da ali veli diye ayırmaz. lütfen siz de mesajlarınızda ayrıma gitmeyin

Ayrımcılık yapanlara tepki! veriyorum ben..
Çok şükür ben şahsım adına söylüyorum gözü yaşlı herkesin yardıma muhtaç herkesin acısına vicdanım sızlar..

yüzdeelli diye ayrımcılık yapan birini savunmanızda çok yersiz geldi bana

ben hiç öyle görmüyorum şu an siyaset meydanına gelebilirsiniz. insan denilen mahlukatlar çocuğunu kaybetmiş bir anneyi yuhaladılar. herkese ağlamıyorlar.
mağdur edebiyatı yapabilecekleri zaman ağlıyorlar sadece.

Ayrımcılık yapanlara tepki! veriyorum ben..
Çok şükür ben şahsım adına söylüyorum gözü yaşlı herkesin yardıma muhtaç herkesin acısına vicdanım sızlar..

yüzdeelli diye ayrımcılık yapan birini savunmanızda çok yersiz geldi bana

ben hiç öyle görmüyorum şu an siyaset meydanına gelebilirsiniz. insan denilen mahlukatlar çocuğunu kaybetmiş bir anneyi yuhaladılar. herkese ağlamıyorlar.
mağdur edebiyatı yapabilecekleri zaman ağlıyorlar sadece.

beni yanlış anlamışsınız. yüzde elli diye ayrımcılık yapanı savunmadım asla da savunmam ! ben etrafta bu kadar cahil bencil insanlar varken bizlerin daha bilinçli olması gerektiğini söylemek istedim sadece. biz ayrım yapmaya gitmemeliyiz

beni yanlış anlamışsınız. yüzde elli diye ayrımcılık yapanı savunmadım asla da savunmam ! ben etrafta bu kadar cahil bencil insanlar varken bizlerin daha bilinçli olması gerektiğini söylemek istedim sadece. biz ayrım yapmaya gitmemeliyiz

Ben ayrımcılık yapmayı öğrendiysemde başbakanımdan öğrendim çok şükür.. :KK1:

ya valla umrumda değil artık, aman alınmasınlar aman bilmemne demesinler diye diye böyle oldu. niye hırsız destekçisinin, katil yardakçısının suyuna gideyim ki? vicdansızı kendi tarafıma çekmeye çalışmam artık, bu vicdan meselesi artık kesinleşti. cehaletle falan alakası yok. neyse burda daha fazla tartışmayalım isterseniz forumun siyaset bölümü var, ben ordayım.

ya valla umrumda değil artık, aman alınmasınlar aman bilmemne demesinler diye diye böyle oldu. niye hırsız destekçisinin, katil yardakçısının suyuna gideyim ki? vicdansızı kendi tarafıma çekmeye çalışmam artık, bu vicdan meselesi artık kesinleşti. cehaletle falan alakası yok. neyse burda daha fazla tartışmayalım isterseniz forumun siyaset bölümü var, ben ordayım.

beğenemiyorum beğenemiyorum
Dediklerine imzamı atarım.

opuldun camamberimm...

sabah olmasin yaaa:KK43:() olu sayisina bakkk

Kizlar cok cok uzgunum son olaylar icin ..camamber sana da kesinlikle katiliyorum soylediklerine hak veriyorum tekrar tekrar yazmak istemem ..275ti en son ben baktigimda..haberlere hem bakmak istiyorum hemde aglamaktan duramiyorum ..Allah ailelerine sabir versin cok cok kotu bir acı bu ..en kotusu de hersey bittiginde biz hayatimiza devam ederken bu aileler yine yasam mucadelesi icin baska bir savas vericekler ..kiminin babasi kiminin esi kiminin oglu girdi o mezara belki de eve ekmek getiren sadece oydu .peki simdi nolucak bu kadar insana kim bakicak ? Bu sefer 15 yasindaki cocuklarini yollayacaklar belki de babalarinin vefat ettigi yere ..ihmal cok , ozur yok kader demekle olmaz bu is o zaman tecavuz edilene de kader diyelim herhangi bir cinayete de kader diyelim olmaz oyle ! Eger azcik inanc varsa once ellerinden geleni yapip sonra Allah'ın takdirine birakmayi biliyolardir bunlar ..diyecek baska birsey bulamiyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kahvaltim:
1 incir
1 gun kutusu kayisi
1 dilim tam tahilli ekmek
1 haslanmis yumurta
1 kk. light beyaz pynr

simdi kahve iciyorum

Benim kiloda artışta ama reglime 5-6 gün var ona bağlıyorum.
Kas kütlemde ve su oranımda yükselme varmış yağ aynı ama:KK31: kilomda daha yukarıda püfs ya gecen hafta 54lerdeydim bu ne yahu metabolizmamı öldüresim var.

Sporda da son haftama giricem 1 ay daha gitsem mi çok kararsızım tartıyı görünce gidesim gelmiyo

Benim kiloda artışta ama reglime 5-6 gün var ona bağlıyorum.
Kas kütlemde ve su oranımda yükselme varmış yağ aynı ama:KK31: kilomda daha yukarıda püfs ya gecen hafta 54lerdeydim bu ne yahu metabolizmamı öldüresim var.

Sporda da son haftama giricem 1 ay daha gitsem mi çok kararsızım tartıyı görünce gidesim gelmiyo

reglidendir canim o artis benim 700 gr 800gr artar hep bir kac gun onceden...
tarti kismina takilma spor icin mutlaka sıkilasma olacak zamanin varsa git tatlim.. zaten kilo veremiyorum deme mutlaka faydasi olacak biraz istikrarimizi korumamiz lazimmm

öncelikle acımız çok büyük hepimizin başı sağ olsun,ihmali olan herkes hak ettiği cezayı alır inşallah, ama giden canlar da geri gelebilseydi keşke
bu sabah 54,7 kiloyu gördüm ama içimde sevinç falan yok bu olay hepimizi mahvetti

X