hedef 50 kilo olmak.. :)))

aferin dilvinim biz de seni özledik :KK19:
hadi bakalım artık havalar ısındı gerçekten ve de gerçekten, bu sefer kaçış yok.
kuzum onu gectim ben tekrar büyük ihtimal moda atölyesinde derse başlıycam ee orda devamlı prova yapıyosun ve belli aralıklar bizim defilemiz oluyo gecen sen en zayıfları bendimm spor yaptıgım içinde fazlasıyla sıkıydımmm kararlıyım öyle olucam annnemde babamda başıma kalkıyo şişmanladım göbeğine bakkkkk senden önce gidiyo diye beni gaza getiriyolar bilerek iyi de oluyoo :KK1:

Ayyy çok muyluyummmm bu sabahh :KK52::KK52::KK52::KK52:
Regl olmama ve bu hafta 2-3 gün baya kaçamak yapmama rağmen kocaman eksiler çıktı tartıda :KK52::KK52:

Geçen hafta kilo: 56.8
Bu hafta: 55.7
Verilen kilo: 1.100 :KK52::KK52::KK52:

bizd senin bacak olculerini gireriz :KK1: cizelgeye:)))

totişi donuk tütülü pembisli evet ela hanim:KK1:

oleeeey 51 cm çıktı bu sabah ölçtüm. 50.5 ölçmüştüm daha önce, bu sabahki daha düzgündü.

elanın totosunu ben de gördüm, ısırırım valla:KK56:

senin bu hafta cok iyi olman lazim... yeter artik deyip... asil btaaaa... bak istanbulla gidceksin haaa:))))

evet aynen bu hafta birz taktik değiştirmeliyim :) yaaaa tütülü elayı nerde gördünüz bakıyorum bakıyorum ben görmedim gerçi totosu görülmüş ama ben pembiş totoyuda kaçırdım :KK53:

Elaaaa gercekten de ole mi ya tartida degismeyebilirim ama goruntu olarak az da olsa bj degisim olabiliyomu vermrsekte yani cunku bn gobegimi n kuculdugunu hissediorum

benim hikayemi ismi : Buyuk degisim :KK66:)

Elaaaa gercekten de ole mi ya tartida degismeyebilirim ama goruntu olarak az da olsa bj degisim olabiliyomu vermrsekte yani cunku bn gobegimi n kuculdugunu hissediorum

cnm belki yağların kasa dönüştüğü için tartıda daha fazla ama görüntüde daha ince olabilirsin

Sabah yemeden önce tartılmayı unuttum. Az önce tartıldım. 53,7 kg çıktım. Geçen hafta 54,9 kiloydum. Ama sabahtan beri açım. Onun etkisiyle bu kadar eksik görünmüş olabilir. Akşam yiyince o 1 kiloyu geri alırım kesin. >_< Ama şuan için çok mutluyum, değmeyin keyfime. ^^ /***

Hayırlı Cumalar olsun inşaallah.

Son düzenleme:
şimdi gördüm :KK1: :KK1: :KK1: pembiş kuyruğuda var :)))) maşallah kuzuyaa :KK8:
ayyy tesekkurler appasiii:))) dogum gunuydu o zaman 3 ay onceee....

bubble katiliyorum cok yuruyus yapiyorsun ya..kas kutlen artar.. artigi icin giden yag hissedilmez tartida.. birde ben regli olamadim dedigine takildim.. regli ve oncesi vucut su tutuyoya ondan.. tarti yaniltir seni.. sakinnnn moral bozmadan devammmm et... birakma gibi luksun yok... sakinnn toverim bak:KK1: kacamak olur ama pes edip birakmak yookkkkk...
yurus yapicakmisin bugun???

Sabah yemeden önce tartılmayı unuttum. Az önce tartıldım. 53,7 kg çıktım. Geçen hafta 54,9 kiloydum. Ama sabahtan beri açım. Onun etkisiyle bu kadar eksik görünmüş olabilir. Akşam yiyince o 1 kiloyu geri alırım kesin. >_< Ama şuan için çok mutluyum, değmeyin keyfime. ^^ /***

Hayırlı Cumalar olsun inşaallah.

kimmik hep unutuyosun kis tartilmayi.. ben olsam meraktan catlarim:KK1:
neyse tebrik ederim canimmm:KK9:

sabah:
100 mekik
100 ic bacak
100 makas hareketi yaptim..
simdi bir yuz daha yapicam...
aksamada bir yuzzz ohhh :118:
bu hafta veremedim.. bari toparliyimm..pazara misafirim varr yatili puffff.. bugun iyi basladim.. bakalim bir hafta ne olacakk....

Kızlar nasılsınız :KK3:

Yazdıklarınızın çoğunu okudum kilo verenler, hatta 1 kg aşanlar olmuş tebrik ederim bubble ve kimmik :)) Elacım seninki de tamamen regldan bence, hiç moral bozmak yok!

Bana gelince ben bugün 49,3 çıktım :)) geçen hafta tam 50 kiloydum, 700gr gitmiş. Hem adet şişliği de var. Detoks işe yaramış kısacası :)) Ölçülerimi yazacağımı söylemiştim alta yazıyorum. Bugün tam 2.ayım doldu diyette. Ve ben 5 kilo verdim, hedefime neredeyse ulaştım. Ama durmak yok :KK8:

1 mart: 2 mayıs:
kol: 26cm...............24
bel: 71cm...............67
karın: 82.................77
kalça: 94.................89
üst bacak:52............50
alt bacak: 34............33

ayyy tesekkurler appasiii:))) dogum gunuydu o zaman 3 ay onceee....

bubble katiliyorum cok yuruyus yapiyorsun ya..kas kutlen artar.. artigi icin giden yag hissedilmez tartida.. birde ben regli olamadim dedigine takildim.. regli ve oncesi vucut su tutuyoya ondan.. tarti yaniltir seni.. sakinnnn moral bozmadan devammmm et... birakma gibi luksun yok... sakinnn toverim bak:KK1: kacamak olur ama pes edip birakmak yookkkkk...
yurus yapicakmisin bugun???

Yaaaa cansinn yaa :) seviorum sizii kesinliklr birakmk yook bugun yuruyusum var ama is cikisi sadece cunku yuruyus arkaasima damat tarafi tanışmaya geliooo.d.d.d.d
Yeterki incee gozukeyim tartida ole gorunce moralim cok bozulmustu kahbaltidan beri bisey yemiorum yemicem de aksam eve gidnce sadece salata yapcam cezaaa banaaa.d.d kilo vermem lazım. D.d canlarim benim kader arkadaşlarım yaaa :)))))

X