hedef 50 kilo olmak.. :)))

Mesela 2 yk alip tencereye koy ustune onu gecene kadar su koy ben bakiyorum suyunu cekince tadina diri mi diye diriyse biraz daha su koyuyorum ..yalniz ben lapa da olsa cok severim :KK53: genelde herkes demir tadi aliyomus ben almadim :KK53: 2 yk koydugunda sana 3 4 yk olarak cikar haslaninca irilesiyo
Seyda coskun sabah 2 yk+ 1 elma ve tarcin oglen ve aksam ayni sekilde vermis ama ben sanirsam 2 yk degilde 3 4 yk yerim :KK53: birde elma degil de visne cilek erik yada yenidunya ile tuketirim detoksumuz hayirli olsun😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şimdi yapmaya gidiyorum sen yedin mii nasıl
tarcını nasıl kullancamm ? elmaylamı

tesekkur ederimm camamberim:KK16: evet detok ise yaradi aslinda 2 gun oce 100 gr daha eksikti.. bugune kadar birazdaha veririm diyordum hem vermemisim hemde 100 gr daha cikti.. olsun insallahhhh hizlanirrr

masllahhhh:nazar: : nazar: cok iyi ya btacimmmmmm:KK9:

super vermissin dilara ayran detoksu sende ise yaraya bilir dilara yuruyuslerle desteklersen zaten super vermissinnn:KK9:

gunaydinnn bubble :KK3: uzulme benimde 500 700 fazla ciktigim zamanlar oldu.. demki bu hafta daha sıki sarilcaz kacamak sansimiz yok yazz geliyooooo

Aynen canım dahada hırslandımm şuann çok sıkı çalışıcam bu hafta
tebrikler sanada çok güzel kilo vermişsin :KK9::KK9:

Günaydın kızlar

Maaşallh sayfa almış başını gitmiş ben çok fena grip oldum hiç bakma fırsatım olmadı sayfalar uçmuş resmen birde birsürü yeni katılanlar olmuş şenlik havasında olmuş süper olmuş :)

benim kiloda pek bi değişim yok gibi çünkü geçen hafta baya bi almıştım :)

geçen hafta 53.8
bu hafta 53.3

gecen hafta 57.6
bu hafta 57.5
fark -0,100 gram :120::110::63:
dilviincimm birazdaha dikkat et bu haftaa 100 gramda iyi hic vermemekten iyi almaktanda iyidirr
Günaydın kızlar

Maaşallh sayfa almış başını gitmiş ben çok fena grip oldum hiç bakma fırsatım olmadı sayfalar uçmuş resmen birde birsürü yeni katılanlar olmuş şenlik havasında olmuş süper olmuş :)

benim kiloda pek bi değişim yok gibi çünkü geçen hafta baya bi almıştım :)

geçen hafta 53.8
bu hafta 53.3

gunaydinn cakilcim ozlettin kendini kiss:KK1: evet topigimizz senlik havasinda:KK9: bu arda gecmis olsunnnn:KK43:(

tesekkur ederimm camamberim:KK16: evet detok ise yaradi aslinda 2 gun oce 100 gr daha eksikti.. bugune kadar birazdaha veririm diyordum hem vermemisim hemde 100 gr daha cikti.. olsun insallahhhh hizlanirrr

masllahhhh:nazar: : nazar: cok iyi ya btacimmmmmm:KK9:

super vermissin dilara ayran detoksu sende ise yaraya bilir dilara yuruyuslerle desteklersen zaten super vermissinnn:KK9:

gunaydinnn bubble :KK3: uzulme benimde 500 700 fazla ciktigim zamanlar oldu.. demki bu hafta daha sıki sarilcaz kacamak sansimiz yok yazz geliyooooo

sağol canım şimdi saat 12 de içmeye başlıcam 2 gün çenemi tutayım yemicem
:KK9:

bunun icin sporun yaninda diyette yapmalisin 18 gun az sen tam kac olmak istiyorsun

ebrusum oglusun nasil oldu?? iyimi ?? opu ver minak oglunu benim icinn:KK16:

ben dogum kontrol hapi kullanmistim evlendigim ilk sene benim rahmimde incelme yapmisti doktor biraktirmisti.. bence doktora gitsin o verirse kullansin...

elacim oğlum iyi cok sukur ama cok nazli bacagi surekli havada.yerine operim tabi. dediğin gibi tabi ki once doktora gitmek sart.dogum kontrol hapi rastgele kullanilacak birsey degil.

kizlarin cenesi dusuk valla. ama ne güzel enerjiler fazla tabi.

merhaba kizlar sabah tartildim gec kaldim bugun yazamadim yine misafir telasim var.gecen hafta 54.8 bu hafta 54.3 500 gr vermisim.bu hafta herkes cok iyi kilolar vermis cok hirslandim bu hafta.kilo veren herkesi tebrik ediyorum harikasiniz.

elacim oğlum iyi cok sukur ama cok nazli bacagi surekli havada.yerine operim tabi. dediğin gibi tabi ki once doktora gitmek sart.dogum kontrol hapi rastgele kullanilacak birsey degil.

kizlarin cenesi dusuk valla. ama ne güzel enerjiler fazla tabi.

merhaba kizlar sabah tartildim gec kaldim bugun yazamadim yine misafir telasim var.gecen hafta 54.8 bu hafta 54.3 500 gr vermisim.bu hafta herkes cok iyi kilolar vermis cok hirslandim bu hafta.kilo veren herkesi tebrik ediyorum harikasiniz.

nazli olack tabi:KK16: o kadar olurr... sunnet ziyaretlerimi??
sende cok guzel vermissin kilon azalmasina ragmen cok istikrarli gidiyorsunnn..

bu hafta cok ev işi yaptım haret ettim acıkcasıı:KK43:

Dilvinnn yapamadim bugun detoksu annem kofte yapmis gorunce dayanamadim ama yarin kesiiin yapiyorum 🙈🙈

Acil cikmam gerek evden aksam gelince uzunca bakicam sayfaya :KK43:

Gecen hafta : 57.500
Bu hafta : 56.1
💃💃tartida havalara uctuum :KK53:

Dilvinnn yapamadim bugun detoksu annem kofte yapmis gorunce dayanamadim ama yarin kesiiin yapiyorum 🙈🙈

sanırım rekor senden geldi bu haftanın en büyük atağı maşallahhh erisinnnnn kilolarrrrr:nazar:

1.400 gram hayy masallah sana tuhhh:nazar::nazar:

selam kızlar,

topic çok şenlikli gidiyor anlaşılan, işlerim çok yoğun maalesef bu aralar, doğru düzgün internete bile giremiyorum. iş çıkışında da dooru spora gidiyorum. hem eve geç dönüyorum hem de dönünce bitkin oluyorum, o yüzden ancak ara ara girip okuyorum yazılanları, cvp veremiyorum. sakin takip etmiyorum sanmayın.

ne güzel herkes kiloları vermiş. darısı başıma, ben henüz tartılamadım, inşallah haftasonu tartılınca hemen yazacağım bende. sanırım biraz verdim gibi çünkü kıyafetlerden falan anlıyorum, ayrıca spor + beslenmeye çok dikkat ettim bu hafta. kaçamak vs. yapmadım. ama arada ufak ufak regl sinyalleri alıyorum, umarım bu durum çok da kötü etkilemez beni.

neyse sonuç olarak kilo veren bütün arkadaşları gönülden tebrik ediyorum, inşallah herkes hedeflerine ulaşabilir. darısı başıma.
tartılınca hemencecik yazacağım buraya.

kocaman öpüldünüz :):)

Sabah tartilmayi unutmusum, ne yazik ki. T.T Kahvalti ettim ama ogle yemegini yemedim. Yarim saat once tartildim. 54,9 kg geldim. Gecen hafta Cuma 56 kg idim. Pek sevindim. ^^

kızz bizde de köfte varrrr bugünn bende akşam köfte mi yesem sabah ögle ve ara ögün detoks akşam köftee ?

X