- 9 Aralık 2013
- 2.621
- 448
- Konu Sahibi elaprensess
- #2.401
bunun icin sporun yaninda diyette yapmalisin 18 gun az sen tam kac olmak istiyorsunhanımlarr 1,5 gundur internetim yok bu yuzden dunku yediklerimi yazamadım maleseff..açıkcası diyete değilde spora başlamış gibiyim.yediklerime pek dikkat etmedim ama spor yaptım yani şu 2 gün..şuan motivasyon felan hiç yok bende 18 gün sonra bir arkadaşımın doğum günü var ve ozamana kadar istediğim kiloaya yaklaşmak istiyorum sizce olabilir 59 kilodan 50lere doğru?
gecmis olsun valla seni en iyi ben anlarim her ay adet olmadan once sikintisi başlıyor.sana tavsiye edecegim tek etkili sey yazz dogum kontrol hapi ben yaklasik 6 ay kullandım ve cok rahat ettim hiçccc agrin olmuyor.ayrica bebegin olmaz diye birsey de soz konusu degil.en azindan bir ay dene ve rahat et.her ay bayilmaktan bunalinca tereddutle kullandim doktor vermisti bana.ama cok sukur suan oglum var.
ebrusum oglusun nasil oldu?? iyimi ?? opu ver minak oglunu benim icinn
ben dogum kontrol hapi kullanmistim evlendigim ilk sene benim rahmimde incelme yapmisti doktor biraktirmisti.. bence doktora gitsin o verirse kullansin...