hedef 50 kilo olmak.. :)))

yanlışım varsa düzeltin kızlar:KK54:
çakıl dilvin üzgünümm:KK1: gaza gelmeniz için yaptımm:KK52:
iyi yapmışsın ellerineee saglıkkk güzelimm ne yapsan az banaa:KK23:
hahhahaha cok guldum buyuk harflerle yazmis bi de :)
bebisim dun ben de kacirdim jelibon bile yedim, normalde hic sevmem. yani duygusal acligim vardi.
bugun elaprensesle detoksumuzun malzemelerini alicam ve eksik sporumu tamamlicam insallah.
duygusal açlık cok kötü yaaa :KK53:bende grip olmusumm :2::2::2:
dilvincim sen o helvanin tadına gecen de bakmamis miydin?
hayır abla ben bunu hiç yemedimm
ama dün uyumadan 150 mekik cektim uyudum gece 2ydi uyudugumda biraz anormal film seyrederim ben bi bakmışsınız sandalyeden yarasa gibi tepe taklagım bi bakarsınız kanepenin tepesindeyim duramam yani annemle dün izledik film çayımızıda yaptık cayla bi kaç kraker aldım 7 tane falan 2 tanede cagla yedim sonra bitki cayı içtik
ve ben diyodum ki tamam kesin bi yarım kilo aldım bugun sabah tartıda -600 gramı gördüm ben böyleee :KK53::KK53::KK53:

Son düzenleme:
kahvaltı
2 büyük boy mesir macunu
küçük 2 dilim tahıll ekmegin arasına 2 dilim ince peynir ve 1 biber acı
iyice tost yaptım hatta dümdüz oldu :KK9:
2 ücgen peynir
2'si bir arada fındıklı kahve

gaza geldim dün 57.600 çıkmıştım ya bugun sabah dün kadar yemege ragmen 57.00 cıktım :KK53:
ne zamandır 57 ye inemiyodum bugun hareket yaparım yine inşallah yarım mekiği ben cok seviyorum zaten :KK52:

:KK9: cok iyiiii valla cok sevindimm...:KK9:
bende az once 100 mekik 100 ic bacakla basladim gune bakalim ne kadar yapabilcem bugun.. hafta sonu belki disari cikariz.. oyuzden az yaparim herhalde olsun 100 mekigim cepte:KK1:

kahvaltim:
1 incir
1 haslanmis yumurta
1 zeytin
1 dilim kepek ekmegi
3 dilim domates
1 kib. kut. buyk. beyaz peynir
2 parmak buyuk kasar peyniri
yesil cay

:KK9: cok iyiiii valla cok sevindimm...:KK9:
bende az once 100 mekik 100 ic bacakla basladim gune bakalim ne kadar yapabilcem bugun.. hafta sonu belki disari cikariz.. oyuzden az yaparim herhalde olsun 100 mekigim cepte:KK1:
sen mi ben mi ablamm :KK9:
bende dışarı cıkarım yagmur yagarsa biraz ıslanıp gelirim eve :KK9:
yarım mekigin faydası oluyo dimii bi spor hocası karın bölgesini özellikle yarım mekik calıstırır demişti

Kızlar 55.7 ile 55 kiloyu gördüm inanamıyorummmmmm:KK52:

ben herşeyden yiyorum bence emzirmekle gidiyo hatta bi hafta aynı durup 1 günde 500 gr gittiği oluyor
dün koca tabak soslu makarna yedim normalde fazla bile çıkmalıydı

sen mi ben mi ablamm :KK9:
bende dışarı cıkarım yagmur yagarsa biraz ıslanıp gelirim eve :KK9:
yarım mekigin faydası oluyo dimii bi spor hocası karın bölgesini özellikle yarım mekik calıstırır demişti
bende yarim mekik cekiyorumm dilvincimm...
evet grip oldum bogazıma acıyo birazz:2::2:
:KK43:(( gecmis olsun ...az sicak sute bal ve karabiber atinca benim bogazim rahatlar sende dene istersen dikkat et disari soguksa cikma
Kızlar 55.7 ile 55 kiloyu gördüm inanamıyorummmmmm:KK52:

ben herşeyden yiyorum bence emzirmekle gidiyo hatta bi hafta aynı durup 1 günde 500 gr gittiği oluyor
dün koca tabak soslu makarna yedim normalde fazla bile çıkmalıydı

:))) masallah sana shezoo:KK9:

gidicek bu kilolar başkaa yolu yokkkk dimi biz korkmayalım gitcek kilolar korksun hıhhh:13:
tabi dilaracimm biz kararli olduktan sonra hic sanslari yok garibanlarin:KK1:

penir salatalık 2 girisini 2 bardak şekersiz çay içtim bugüne böyle başladım :KK12:

afiyettt olsunnnn:)))

Son düzenleme:
bende yarim mekik cekiyorumm dilvincimm...

:KK43:(( gecmis olsun ...az sicak sute bal ve karabiber atinca benim bogazim rahatlar sende dene istersen dikkat et disari soguksa cikma
abla ben sıcak sütün kokusuna dayanamam kii salep içiyorum oda cok rahatlatıyooo haberin olsun hem zayıflamaya yardımcı kızlarrrr bak yeni aklıma geldiii :KK1:
abla dışarıda yagmur varsa beni kimse tutamaz kii ilk fırsatta cıkarım dışarıı :KK1:

Yasini ve buyunu sorsam benim 2. Gebelikten sonraki kilomdu 45 o kilodaki hallerimi istiyorum dedigim zaman bana kiziyorlarda.

23 yasindayim cocugum da yok :) boy 1.61 yeni olctum.
bu konunun guzelligi orda iste, burda kimse kimseyi yargilamadan tesvik ediyor sadece, cok seviyorum o yuzden <3

sabah 1 dilim keten tohumlu ekmekle biraz peynir ve salatalik yedim, simdi Arby's kivircik patatese dayanamadim orta boy yedim sadece. aksam da bir kase corba ve bikac kasik yogurt yiycem.

X