- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.581
Hayırlı yolculuklar canım ben de 6bin adım yaptım işte pertimÇay kahve de yok otobüste
aa seninki kayseriden 3838 kayseri yaşım ise 36valla iki dogum derken 80 gördüm hedef 70
insallah bakalim p;lanim mumkunse haftaici hergun bir spor yapmak ve tabi maksimum 1500 kalori almak, gelll 69 geeelWuwuuuuuu
Sağol bebişimmHayırlı yolculuklar canım ben de 6bin adım yaptım işte pertim
Planın süper canıminsallah bakalim p;lanim mumkunse haftaici hergun bir spor yapmak ve tabi maksimum 1500 kalori almak, gelll 69 geeel
Afiyet olsun balım1. Kahvaltı 08.00
1 dilim tereyağlı kızarmış ekmek
2 cimcik kuru üzüm
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kaşar peyniri
2. Kahvaltı 10.30
1 dilim balkaymaklı kızarmış ekmek
1 dilim peynir
1 domates
Yarım salatalık
1 haşlanmış yumurta
1 küçük salkım üzüm
Toplam kalori 369
zaten hızlı veriyordun canım 700 gr gerçekten fazla ,biraz yavaşla heheKızlar ben dünden beri 700 gr daha vermişim ama şöyle bir şey var geçen yaz da böyle hızlı kilo verdiğimde aynısı olmuştu mesela yere çömeldim kalktım gözlerim kararıyor bugün biraz daha kuvvetli besleneceğim üstelik her gün 1 tane supradyn içiyorum.
Evet bugün dengelemem lazımzaten hızlı veriyordun canım 700 gr gerçekten fazla ,biraz yavaşla hehe
Çok da yürüyorsun 1400 filan mı alsan
Diyorum ya hep aynı sonucu çıkarıyor diye başka tartı almişligim bile var çok normal bunlar geçecek inanTüünaayydınn hanımlar sabah 5 te uyuyabildim yeni uyandım sayılır hemen tartıldım ve yine 116
Neyse yılmayacağım elbet düşecek.
Gece çok fena alışveriş perilerim geldieşimin dediğine göre watsons ve gratis bana plaket vermeliymiş
Ama daha çok yiyecektin bugün kuzumŞeytan diyor kuru fasulyenin yanında pilavı güplete güplete ya ayyy 2 kaşık yedim bıraktımnasıl sabrımı sınıyor ama nasıl
Küsüratı var mıydı 116 nın canım bi de yeni tartı mıTüünaayydınn hanımlar sabah 5 te uyuyabildim yeni uyandım sayılır hemen tartıldım ve yine 116
Neyse yılmayacağım elbet düşecek.
Gece çok fena alışveriş perilerim geldieşimin dediğine göre watsons ve gratis bana plaket vermeliymiş
Yedim işte Türk kahvesinin yanında sevdiğim çikolatanın yarısını yiyorumAma daha çok yiyecektin bugün kuzum
Niye o kadar kıstın biraz daha yiyebilirsin benceŞeytan diyor kuru fasulyenin yanında pilavı güplete güplete ya ayyy 2 kaşık yedim bıraktımnasıl sabrımı sınıyor ama nasıl
Yeni tartı canım 116.1Küsüratı var mıydı 116 nın canım bi de yeni tartı mı
Bi de o kadar geç uyuyunca kilo zor gidiyor cnm ya 8den sonra siyah çay kahve içmesen?
Afiyet olsunÖğle yemeği 13.45
1 porsiyon kuru fasulye
2 kaşık pilav
1 kase cacık
Kalori 415
Hemen ardından
1 fincan sade Türk kahvesi
Yarım paket tadelle beyaz çikolata
Kalori 90
Hmm tmmYeni tartı canım 116.1
Bu akşam öyle yapacağım gece kahve içmem artık
Yeterli ama yediğim 400 kalori civari bir öğün için yeterliNiye o kadar kıstın biraz daha yiyebilirsin bence