- 23 Haziran 2019
- 8.599
- 36.801
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.561
Evet canım ama dk sına hiç bakmadım
Anladım olsun hiç yapmamaktan iyiYok canım Leslie + dans ama yavaş yaptım nedense bacaklarıma kramp girdi kalp atış hızım 90 falandı yani baya az
Haklısın ama ben o antrenmanları yaparken kilom çok yüksek olduğu için zorlamışım ve dizlerimde yırtık ve sıvı kaybı artı belimde fıtık oldu1 saat dans ettin değil mi ? 122 kalori ben olsam senin yerinde Ergin Kırbaç 15 dk lik yağ yakıcı videosunu yaparım 15 dk da 100 kalori bi 10 dk lik daha video yapıp 122 yi hayli hayli gecer hem daha kısa sürede
sağol beybisuVayy baya iyi
Ben de biraz zorlayınca dizim ağrıdı ama hoca diyor olacak bunlarHaklısın ama ben o antrenmanları yaparken kilom çok yüksek olduğu için zorlamışım ve dizlerimde yırtık ve sıvı kaybı artı belimde fıtık olduo yüzden artık yapamıyorum
20 dk koptu gönlümdenEvet canım ama dk sına hiç bakmadım
Bugün 1079 oldu
çok geçmiş olsun ya yüzebilsen aslındaHaklısın ama ben o antrenmanları yaparken kilom çok yüksek olduğu için zorlamışım ve dizlerimde yırtık ve sıvı kaybı artı belimde fıtık olduo yüzden artık yapamıyorum
İyi geceler canım ben de yatacağım aç zor oluyorkızlar ben yattım eksiklere sonra bakayım öpüldünüz
20 dk koptu gönlümden
çok geçmiş olsun ya yüzebilsen aslında
kızlar ben yattım eksiklere sonra bakayım öpüldünüz
İyi geceler kızlar ben yine gece kuşu gece 3 den önce uyuyamıyorumİyi geceler canım ben de yatacağım aç zor oluyor
Yaa neden ben de çocuğa okula erken kalktığım için hemen uykum geliyor normalde 2 2.5dan evvel yatmıyordumİyi geceler kızlar ben yine gece kuşu gece 3 den önce uyuyamıyorum
Canım gün içerisinde kahve,çay,yeşilçay uykuyu kaçıran şeyler içiyorum ondan oluyorYaa neden ben de çocuğa okula erken kalktığım için hemen uykum geliyor normalde 2 2.5dan evvel yatmıyordum
Bana hiç etki etmiyor aksine kahve uykumu açmıyor sabahları içiyorumCanım gün içerisinde kahve,çay,yeşilçay uykuyu kaçıran şeyler içiyorum ondan oluyor
Benim için de yüz bol bol iyi eğlencelerYarın denize gidiyoruz bayağı yol var ege bu sefer, inşallah hedefim bugünün menüsüyle çok benzer olacak