- 13 Eylül 2023
- 24
- 16
- 37
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.621
Ay insallah yaaaaaa seninki kayseriden 38
ben de saka gibi 80e yaklastim , cok kotu bir saka
insallah verelim canim beraberce. Donelim eski guzel 60li kilolarimiza
gecmis olsun cnaim. umarim yarin daha iyi hissedersen. Aman masallah diyeyim 3 gundur diyet de spor da istedigim gibi gidiyorNasıl gidiyor kızlar.Adetimin ilk günü gene hayattan bezdim.
e yap canım kim yasaklıyor kiiMutfağa gittikçe kek yapma isteği duyuyorumne bileyim karabuğday unu koysam muz ekleyip şekeri azaltsam olmaz mı yaa
Yoğunluk iyi olmuş di mivee bugun de gunumu 17de kapattim, isteydim ogleden sonra cok yogun icin tioplamda 1200 kalori aldimbirazdan isten cikip eve gidecegim piskiletimle, kizimi da alip zumbaya...
bugunku kalorim: 1200
spor: 40dk bisiklet
45 dk zumba
su: 2,5 lt
Sana maşallah diyorum bebeğim.gecmis olsun cnaim. umarim yarin daha iyi hissedersen. Aman masallah diyeyim 3 gundur diyet de spor da istedigim gibi gidiyor
Sabrın sonu deniiizzz ah güzelim Ege20 dk kaldı şükür
Diyet versiyonunu bilmiyorum benBayılırım Allahtan onun da diyet versiyonu çıktı da arada ondan yiyorum
Bence yapma kendine hedef koy 2 kilo verince yapacağım gibiMutfağa gittikçe kek yapma isteği duyuyorumne bileyim karabuğday unu koysam muz ekleyip şekeri azaltsam olmaz mı yaa
Yapmış bulundum ama ince bir dilim yedim. Yağ koymadım şeker çok az koydum.Bence yapma kendine hedef koy 2 kilo verince yapacağım gibi
Diger ogunleri ona gore ayarladiysan cok degil aslinda 4 dilim canimSana maşallah diyorum bebeğim.Ben bugün 4 dilim etliekmek gömdüm.
AA hiç görmedim böyle benŞöyle birşey
Eki Görüntüle 3301345
Afiyet olsunYapmış bulundum ama ince bir dilim yedim. Yağ koymadım şeker çok az koydum.