- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.601
Belki dondurma da yersin akşamYeterli ama yediğim 400 kalori civari bir öğün için yeterli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki dondurma da yersin akşamYeterli ama yediğim 400 kalori civari bir öğün için yeterli
Yok canım ilaç bugün son bugünden itibaren olmasını bekle dedi dr inşallah fazla beklememAfiyet olsun
Hmm tmm
regl başladı mı bebişim
Az önce 1 tane daha tadelle bitter hüplettim176 kaloriBelki dondurma da yersin akşam
Bayılırım Allahtan onun da diyet versiyonu çıktı da arada ondan yiyorumAz önce 1 tane daha tadelle bitter hüplettim176 kalori
denerim canim ama bana gore simdilik 1500 kalori de dusukSağol bebişimm
Planın süper canım duruma göre düşük kalorili günleri serpiştirirsin araya
Afiyet olsun balım
Tamam cnm 1 hafta daha bekleyelim yoksa yeni diyet bakalım sana olmadıYok canım ilaç bugün son bugünden itibaren olmasını bekle dedi dr inşallah fazla beklemem
Gözün aydın başakcımAy temizliğimi doğru düzgün yapabildim sonunda süpürgem kırıldı 1 haftadır yoktu yenisini getirdiler şükür deli çıkacaktım neredeyse neticede başak burcuyum yani
Oo afiyet olsun2 yumurtadan 40 gr süzme peynirle omlet yaptım 1 kaşık zeytinyağlı yanında yarım paket eti form buğday patlak yedim. 424 kalori etti.
Birazdan 1 muz ve 20 gr fıstık yiyeceğim yanında bitki çayı o da 220 kalori
Tabi canım haklısın az geliyor bizedenerim canim ama bana gore simdilik 1500 kalori de dusuk
Olsa bir deerttt olmasa dertNasıl gidiyor kızlar. Adetimin ilk günü gene hayattan bezdim.
Ay gerçekten öyle. Annem menapoza girdikten sonra hep kemikleriyle ilgili sorun yaşadı , sıcak bastı falan. Ama olurkende ayrı bir dert , ruh halim berbat.Olsa bir deerttt olmasa dert
Yumurtlama dönemi de sinirli oluyor insan kadın olarak sakin ve anlayışlı kalmak çok zorlaşıyor böyleOlsa bir deerttt olmasa dert
selam canım kendini iyi hissettirecek bişeyler yap cilt bakım rutini olabilir güzel kokulu saç maskesi olabilir şöyle biraz saçını sarıp bırakacağınAy gerçekten öyle. Annem menapoza girdikten sonra hep kemikleriyle ilgili sorun yaşadı , sıcak bastı falan. Ama olurkende ayrı bir dert , ruh halim berbat.
Seni ve güzel tavsiyelerini yerim. Evi toparladım düzenledim , bir iki yiyecek atıştırmalık falan hazırladım oturdum kenara. Şimdi yüz maskesi yapayım aklıma gelmişken.selam canım kendini iyi hissettirecek bişeyler yap cilt bakım rutini olabilir güzel kokulu saç maskesi olabilir şöyle biraz saçını sarıp bırakacağın
Sevdiğin bi kafeye gidebilirsin
Ben de seni yerim kız pembişim benimSeni ve güzel tavsiyelerini yerim. Evi toparladım düzenledim , bir iki yiyecek atıştırmalık falan hazırladım oturdum kenara. Şimdi yüz maskesi yapayım aklıma gelmişken.
Duygusal bir topum şu an. Hiç olmazsa gözlerimin dolma nedeni sizsiniz.Ben de seni yerim kız pembişim benim