- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.521
Canım en azından artış durmuşSelam kızlar bu sabah tartıldım 116 yapıştı ne yapsam gitmiyor ya
NeyseNiloyatospikk menüsünde görünce aklıma geldi. Bir yemek programında yarışmacı 6 ayda 48 kilo verdiğini sadece bulgur pilavı, salata ve yoğurt yediğini söylemişti. Ennn sevdiğim pilav çeşididir bulgur. Ben de denesem mi acaba
Evet o da birşeyCanım en azından artış durmuş
Yeni tartın da gelsin herşey daha güzel olacak beslenmen harika birazcık sabırEvet o da birşey
Dene bakalım canım. 1000 kalıride kalırsa kesinlikle verşrsin. Bulgurla yumurtayla scıkmazsın da. Süper planKızlarcım selam yeni tartım geldi yarın sabah aç karnına tartılacağım. Baya bir araştırdım şu bulgur işi aklıma yattı tabii ki çeşitlendireceğim bir de sabahları mutlaka yumurta yiyeceğim günlük 1000 kaloriyi geçmeyeceğim. Sabahları mutlaka yumurta yiyeceğim. Bi 10 gün deneyeyim bakalım.
38 kayseri yaşım ise 36nickin tam bana da uyuyor ben de gurbetciyim ve tam 38 yasindayim. Cok hosuma giit nickin.
Nerde yasiyorsun canim? Kilon kac? Hedef kilon ne?
Ay insallah ya düşük trioid cıktı birde nasıl yapacaksinBaşlangıç olarak bence kesinlikle işe yarıyor
Nasıl yapacaksam yazacaktım pardonAy insallah ya düşük trioid cıktı birde nasıl yapacaksin
Ben tiroid ilacı içiyorum Leslie 3 mil ile başladım şimdi arayaNasıl yapacaksam yazacaktım pardon
ve midişş olduuuBen tiroid ilacı içiyorum Leslie 3 mil ile başladım şimdi arayaHedef60kgolmak nın önermesiyle oryantal de ekledim.
midişşşşsin hayatımBugün kalori 1079 oldu
Sabah 1 paket eti form bitter çikolata kaplı,sütlü filtre kahve
Öğle zeytinyağlı taze fasulye ve 2 dilim tam buğday ekmeği,kola zero
Akşam 1 tabak domates biberli bulgur pilavı,yoğurtlu semizotu
Şimdi kahve içiyorum ve künefe yapılmasını seyrediyorum
WuwuuuuuuBugun 1500 kalori aldım.
Günümü 17de bitirdim yine
Spor: 5 km koşu
Su:3,5 lt
Künefe yemedin dimi sakınBugün kalori 1079 oldu
Sabah 1 paket eti form bitter çikolata kaplı,sütlü filtre kahve
Öğle zeytinyağlı taze fasulye ve 2 dilim tam buğday ekmeği,kola zero
Akşam 1 tabak domates biberli bulgur pilavı,yoğurtlu semizotu
Şimdi kahve içiyorum ve künefe yapılmasını seyrediyorum
Yumurta yumurta içim çıktıKızlarcım selam yeni tartım geldi yarın sabah aç karnına tartılacağım. Baya bir araştırdım şu bulgur işi aklıma yattı tabii ki çeşitlendireceğim bir de sabahları mutlaka yumurta yiyeceğim günlük 1000 kaloriyi geçmeyeceğim. Sabahları mutlaka yumurta yiyeceğim. Bi 10 gün deneyeyim bakalım.
Evet o da birşey
Benim bir ara tartım hep aynı rakamı gösteriyordu çok sinirlendim hemen ınternetten bi tartı daha aldım o bundan da beter yarım kilo fazla tartıyor yine eski tartıya kaldımYeni tartın da gelsin herşey daha güzel olacak beslenmen harika birazcık sabır
61 gördün bile kızz birkaç haftan kaldı en fazla :)Yumurta yumurta içim çıktıhadi tok tutuyor diye yiyorum ama şöyle pankekle çikolata bal kaymak fena özledim
22 Eylül hedef tarihim61 gördün bile kızz birkaç haftan kaldı en fazla :)