- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.541
Yok 22 Eylüle kadar 2.2 kg veremem çünkü 8 gün var ben genelde 8 günde 1.3 ile 1.5 arası veriyorum bakalım 22 Eylül olmaz sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ergin Kırbaç ve eşinin egzersiz videolarıyla 25 kg vermiştim sanırım sen de onları yapıyorsunAkşam yediklerim
1 tane Eti form bitter çikolatalı yulaf bar
84 gr dondurma
2 tane siyah erik
2.kare bitter çikolata
Bugün toplam kalori 1248
Adım 16700
Su 1.5 litre
Bu akşam spor yapmayacağım dinleyeceğim.
Birazdan limonlu yeşil cayı içeceğim.
Ekleme yapayım takip ettiğim bir spor hocası var yağ yakımı daha üst seviyede olması için spor öncesi mutlaka Türk kahvesi için diyor mümkün olduğunca uygulamaya çalışıyorum.
Yok kıs masterchef seyrediyorum orda yapıyorlarKünefe yemedin dimi sakın yapma
Valla menün harika taze fasulyeyi çok severim annem çok güzel pişirir pisirteyim ben de yiyeyim
Kararsızım iki takımda da sevdiğim yarışmacılar varmidişşşşsin hayatım
hangi takım kazanır
Kız bacakların yorulmuyor mu bu nasıl adım atmakAkşam yediklerim
1 tane Eti form bitter çikolatalı yulaf bar
84 gr dondurma
2 tane siyah erik
2.kare bitter çikolata
Bugün toplam kalori 1248
Adım 16700
Su 1.5 litre
Bu akşam spor yapmayacağım dinleyeceğim.
Birazdan limonlu yeşil cayı içeceğim.
Ekleme yapayım takip ettiğim bir spor hocası var yağ yakımı daha üst seviyede olması için spor öncesi mutlaka Türk kahvesi için diyor mümkün olduğunca uygulamaya çalışıyorum.
Sorma gele haşlanmışından hiç hoşlanmam ama mecbuuur napacanYumurta yumurta içim çıktı hadi tok tutuyor diye yiyorum ama şöyle pankekle çikolata bal kaymak fena özledim
Evet canım Ergin Kırbaç videolariyla çalışıyorumErgin Kırbaç ve eşinin egzersiz videolarıyla 25 kg vermiştim sanırım sen de onları yapıyorsun
Evet canım Ergin Kırbaç videolariyla çalışıyorumErgin Kırbaç ve eşinin egzersiz videolarıyla 25 kg vermiştim sanırım sen de onları yapıyorsun
Mecbur kızım okula başladı günde 3 kez git gel yapıyorum arabayla gitsem park sorunu var elektrikli bisiklet alacağım baya zor oluyor pert yatıyorum şuanKız bacakların yorulmuyor mu bu nasıl adım atmak
Bir de müzikleri de çok güzel insan baya bir coşuyorEvet canım Ergin Kırbaç videolariyla çalışıyorum
Evet play listeme aldım günlük dinliyorumBir de müzikleri de çok güzel insan baya bir coşuyor
o kokusu yok mu o kokusuSorma gele haşlanmışından hiç hoşlanmam ama mecbuuur napacan
cnm su ne kadarBugün kalori 1079 oldu
Sabah 1 paket eti form bitter çikolata kaplı,sütlü filtre kahve
Öğle zeytinyağlı taze fasulye ve 2 dilim tam buğday ekmeği,kola zero
Akşam 1 tabak domates biberli bulgur pilavı,yoğurtlu semizotu
Şimdi kahve içiyorum ve künefe yapılmasını seyrediyorum
Ay unutmuşum 3 lt su bir deeee dannnsss rennkkk 40 dk Leslie tabi 1 saat dans edersem bayılırım herhaldecnm su ne kadar
spor var mı, sırf adım da olur
Iyyy evet yaao kokusu yok mu o kokusu
Vayy baya iyi13eylül
12.30 kepekli ekmeğe kaşarlı tereyağlı sandviç, salatalık kırmızı biber sade türk kahvesi
15.30 züber nohut cipsi, yine züber granola bar
17.30 eti form limonlu bisküvi 1 paket
19.00 50 gr ton , domates
2 lt su-0.5 lt si limonlu
evdeydim 4 bin adım sadece
900 kalori civarı
Ay unutmuşum 3 lt su bir deeee dannnsss rennkkk 40 dk Leslie tabi 1 saat dans edersem bayılırım herhalde
Eki Görüntüle 3300951
1 saat dans ettin değil mi ? 122 kalori ben olsam senin yerinde Ergin Kırbaç 15 dk lik yağ yakıcı videosunu yaparım 15 dk da 100 kalori bi 10 dk lik daha video yapıp 122 yi hayli hayli gecer hem daha kısa sürede1 saat dans wtt
Yok canım Leslie + dans ama yavaş yaptım nedense bacaklarıma kramp girdi kalp atış hızım 90 falandı yani baya az1 saat dans ettin değil mi ? 122 kalori ben olsam senin yerinde Ergin Kırbaç 15 dk lik yağ yakıcı videosunu yaparım 15 dk da 100 kalori bi 10 dk lik daha video yapıp 122 yi hayli hayli gecer hem daha kısa sürede