- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #5.881
Kolay gelsin hayatım15 i gibi uzun sürecek kpss hazırlık sürecine gireceğim yavaştan çalışıyordum ama hızlandırmam lazım temmuza kadar. Program hazırladım gün içinde yediklerim pratik şeyler olacak. Bir de kahvaltıya her ne kadar sevmesem de yeşillikler ekleyeceğim.
İnşallah sınava girdiğim zaman aynı zamanda 80 lerde olmayı umut ediyorum.
Sadece ekmek pilav vermemişti tabiOlabilir tabi bir önceki diyetisyen vermişti hatta bana günde artı 4 dilim ekmek vermişti
Neyse hurmalarıma kavuştum artık yemem
Maydanoz + limon kürüne başlıyorum. Bu gece kaynatacağım sabah öğle akşam yemekten yarım saat önce hüpleticem 10 gün bu arada maydanozdan nefret ederim ama katlanmak lazım.
Normal persembe orucu borçlarım var ramazan gelmeden tutayım dedjm jnsaAllahTamam canım afiyet olsun
Kaç saat oruç bu sefer
Faydası nedirOlabilir tabi bir önceki diyetisyen vermişti hatta bana günde artı 4 dilim ekmek vermişti
Neyse hurmalarıma kavuştum artık yemem
Maydanoz + limon kürüne başlıyorum. Bu gece kaynatacağım sabah öğle akşam yemekten yarım saat önce hüpleticem 10 gün bu arada maydanozdan nefret ederim ama katlanmak lazım.
Allah kabul etsinNormal persembe orucu borçlarım var ramazan gelmeden tutayım dedjm jnsaAllah
Ben zaten fatsecret yazıyorum ekstra tablo yapmaya uğraşma. Ellerine sağlık bu aradaben tabloları siliyorum kuzumlisbeth
herkes kendi defterine ya da bilgisayarına not alsın olur mu kızlar
Şöyle kiFaydası nedir
rica ettimBen zaten fatsecret yazıyorum ekstra tablo yapmaya uğraşma. Ellerine sağlık bu arada
Nasil yapacagiz tarif verirmisin denemek.isterimŞöyle ki
- Metabolizmayı Hızlandırır.
- Karaciğer Yağlanmasına İyi Gelir.
- Bağırsakları Temizler.
- Yüksek Tansiyonu Dengeler.
- Akciğeri Temizler.
- Kolesterolü Dengeler.
- Kalp Damar Sağlığını Korur.
- Kemik ve Eklem Ağrılarına İyi Gelir.
Maydanoz,su,limon suyu bızzzzttr ve içiyoruz.Nasil yapacagiz tarif verirmisin denemek.isterim