- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #5.861
çok şekerBu da benimmm Eki Görüntüle 3367140
sağol cınımOooh süpersin hepsi iştah açıcı gözüküyor
afiyet olsun :)
Bikaç kaşık yiyiver kalanını yarın yeselaam bugün canım sütlaç çekiyor ama toplam kalori normal olacak gibi
dünkü kadar aç değilim
Yahu niye yarısını yiyeyim canım çekmişBikaç kaşık yiyiver kalanını yarın yeiki ğüne böl mesela bi fikir tabii sen bilirsin ben zeytinyağında mısır patlattım bi kase yedim ara öğünde oğlumla keyif yaptık
Çay çorba ne çorba yokSabah 12
Bir dilim kızarmış tam buğday ekmeğine krem peyniri sürdüm üstüne haşlanmış yumurta koydum yedim
7 zeytin
Bir dilim den az kızarmış tam buğday ekmeğine fıstık ezmesi sürdüm
1 ince dilim kaşar
Birde küçük parça tam buğday ekmeğine tereyağ lor sürdüm
Aksam yemeği 5.30
Pırasa
köfte
Yoğurt çorbası
Çaylar çorba limonlu su ekstra
9 gibi yoğurt karşımim var badem fındık cevizi yiyip oruca niyet ediyorum insaAllah..
Sabah 12
Bir dilim kızarmış tam buğday ekmeğine krem peyniri sürdüm üstüne haşlanmış yumurta koydum yedim
7 zeytin
Bir dilim den az kızarmış tam buğday ekmeğine fıstık ezmesi sürdüm
1 ince dilim kaşar
Birde küçük parça tam buğday ekmeğine tereyağ lor sürdüm
Aksam yemeği 5.30
Pırasa
köfte
Yoğurt çorbası
Çaylar çorba limonlu su ekstra
9 gibi yoğurt karşımim var badem fındık cevizi yiyip oruca niyet ediyorum insaAllah..
Aksam yemeğinde kara lahana salatasi var unutmuşum onu
Kalori açığı olsun diye dedim sen bilirsin. Ben zeytinyağını seviyorum koksa bile sıkıntı yok.Yahu niye yarısını yiyeyim canım çekmiş
Zeytinyağı kokmuyor mi
Canım vücut kendi ayarlıyor merak etmeKalori açığı olsun diye dedim sen bilirsin. Ben zeytinyağını seviyorum koksa bile sıkıntı yok.
Olabilir tabi bir önceki diyetisyen vermişti hatta bana günde artı 4 dilim ekmek vermişti
Afiyet olsunSütlaçtan sonra acıktım az önce kuşbaşılı pide patates yidim vallah oh mis
Afiyet olsun kuzum yine tüm gün ekmek yemişsin tarhananın da çoğu un ya :)Bugün kalori 1177
Sabah 1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek
Öğle 1 kase tarhana çorbası,1 dilim ekmek
Ara sütlü filtre kahve
Akşam 1 porsiyon nohut yemeği,100 gr pilav ve 240 gr yoğurt
2 lt su şimdiden bitti geceye 3 olur
Bugün erken yedim inşallah acıkmam neyse bitki çayı falan idare edicez artık