- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #5.901
Miktarları yazmıcam daha kolay böyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben böyle yesem kilo alırım spor mu yapiyorsunuz.10 ocak
- çok tahıllı ekmekle acuka ve beyaz peynir tost,türk kahvesi, limonlu maydanoz salatalık
- çikolata,cips,kuruyemiş ,3ü 1 arada
- pirinç pilavı, marul ,barbunya pilaki
- türk kahvesi,fıstıklı mandalinalı lokum
- sütlaç, kadife pasta, siyah çay
- kuşbaşılı pide, patates kızartması ve soslar, siyah çay
- naneli yeşil çay demledim ekşi yeşil elma toz zencefil zerdeçal bızzt sonra maden suyu ekledim
canımcım bu sayfa korkuları da yenmek için varBen böyle yesem kilo alırım spor mu yapiyorsunuz.
20 gündür nerdeyse hic şeker yok hayatımda kilo bile veremiyorum..
MasaAllah diyorum size
Bencede bu menü kiloya elveda değil merhaba bu kadar relax olduğum an ben battı balık yan gider diyip yemeye devam ediyorum kemerleri sıkmak lazım.Ben böyle yesem kilo alırım spor mu yapiyorsunuz.
20 gündür nerdeyse hic şeker yok hayatımda kilo bile veremiyorum..
MasaAllah diyorum size
...Bencede bu menü kiloya elveda değil merhaba bu kadar relax olduğum an ben battı balık yan gider diyip yemeye devam ediyorum kemerleri sıkmak lazım.
Şekersiz veremiyorsan şekerli ver diy miiiiEvet katılıyorum bir yerde.diyet peynir diyet yemek normal yemekten farklı pişmiş az yağlı yemek sürdürülebilirliği olmayan şeyler.normal yiyerek kilo vermeliyiz arada denge şaşırtarak.
Yoksa 10 yıldır aynı şeyi yaşıyorum al ver al ver al ver ..
Ben yemegi seviyorum hayatımdan tamamen cikartamam.o zaman az yemegi öğrenmeliyim
Cok ilginç ama ilk defa canim hicbirsey istemiyor.biraz arada tatli çikolata geliyor aklıma.ama hedefim 70 olsun oyle yemek istiyorum..