- 23 Haziran 2019
- 8.592
- 36.761
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #5.841
Serbest gün yaptım diyelim yapmadım aslında ama tam hatırlamıyorumafiyet olsun canım
dünkü menünü de yazıcak mısın
peki canımSerbest gün yaptım diyelim yapmadım aslında ama tam hatırlamıyorum
evet bildiğin nohut yemeği tencere yemeği değil mi kıstencere yemeği ediğin nohut mu kuzum
kızma ama bütün gün eti formlar ekmekler yine :)
Ya doğru ama ben sağlıksız şeyler yiyince o gün sanki boşuna diyet yapmışım gibi bir hisse kapılıyorum zamanında diyetisyenin yönlendirmelerinden sanırım. Aşırı kısıtlı menüler verirdi bi hurma yedin ikincisi bile yasaktı. Ödül mödül bile vermiyordu. Ama diyetisyeni bırakınca hızla geri aldım o kiloları. Aslında çok düşük kalorili diyetleri bırakınca hemen geri alınıyor kilolar bunu biliyorum da işte börek falan yiyince kötü hissediyorum kendimibir de şey yapmayın ya çekirdek yedim börek yedim keşke yemeseydim tarzı endişelerinize üzülüyorum.
cumartesi içgüdüsel beslenmeye başladım ve her şeyden yiyorum
lütfen siz de rahatlayın ve faydalı gıdalar ekleyip kendimizi de biraz kontrol ederek kilolarımızı verelim
nohut tek başına yemeyi tavsiye etmem kuzum , kimyon karabiber güzel olur ve salatası ya da sebze , ayran vs de eklenmeli benceevet bildiğin nohut yemeği tencere yemeği değil mi kıs
Hurma vs almıştım tatlı niyetine yerim diye sorun oldu gelmedi h.sonunda gelecekmiş etiformla idare ediyorum
Ekmek de 2 dilim fazla mı ki ?
sen beslenmeni düzenleyerek , egzersizle artı ilaçla insülin direncini düşürdüğünde doktorun yine düzenleyecektirİnsülin direncim var..onun için doktor ilaç verdi siz kullanmayı uygun buluyormusunuz..
ay harikaBen de artık o kafadayim merak etme .eskiden bende çekirdek yedim üzülürdüm tatli yedim üzülürdüm. bunun bana hiç bir faydasını n olmadığını yıllar içinde tecrübe ettim..canımın istediği şeyleri istediği gibi yiyorum...ama dikkat ederek porsiyon kontrolü yaparak böylece daha kilo vermeden kilo kontrolünü ve porsiyon kontrolünü sindirmis olabilecegme inaniyorum.
Belirtmemin sebebi size doğru menü vermekti.hic üzülmedim yani yediğim için..
Böyle böyle oluşuyor bu korkular işte canım.İyi yaptıklarını düşünüyorlar ama hayatı işkenceye çeviriyor bu mantık ve tabularYa doğru ama ben sağlıksız şeyler yiyince o gün sanki boşuna diyet yapmışım gibi bir hisse kapılıyorum zamanında diyetisyenin yönlendirmelerinden sanırım. Aşırı kısıtlı menüler verirdi bi hurma yedin ikincisi bile yasaktı. Ödül mödül bile vermiyordu. Ama diyetisyeni bırakınca hızla geri aldım o kiloları. Aslında çok düşük kalorili diyetleri bırakınca hemen geri alınıyor kilolar bunu biliyorum da işte börek falan yiyince kötü hissediyorum kendimi
6 ocak | 7 ocak | 8 ocak | 9 ocak |
9:30 şekersiz mamul kurabiye büyük yyk ,hurma, kuruyemiş bar | 10:00 küçük yyk, kuru trabzon hurması, limonlu ılık su | 10:00 ceviz, yumurta, ananas, küçük türk kahvesi | 9:30 çok tahıllı ekmek üstüne margarin, vişne reçeli , 1 yumurta, peynir, limonlu maydanoz, söğüş |
Eti canga, sütü çiko | simit, şekerli siyah çay, çeşitli peynirler, söğüş, salam | limon suyu ile Lipton maydanoz elma form çay, leblebi, ay şekirdeği, şekersiz sütlü çiko | büyük yyk, sütlü çiko, mısır cipsi |
pestolu ve sebzeli beyaz makarna, ayran | sütlü çiko, 3ü 1 arada | tam çavdar ekmeği, ızgara palamut, nar ekşili salata, şekerli siyah çay | 135 gr köfteli mantar soslu burger, patates kızartması baharatlı, kola 1 şişe, acılı, mayonezli karşık sos |
fast food külah dondurma | kuruyemiş, sütlü çiko, jöle şeker | küçük türk kahvesi, sütlü çiko, muz | küçük türk kahvesi, profiterol |
küçük türk kahvesi , jöle şeker | küçük türk kahvesi, kurabiye, cake pop | siyah çay, kruvasan pasta ,mısır cipsi | 21:00 domatesli kabak yemeği, boool salata, light yoğurt |
sosisli kır pidesi, şekerli siyah çay | kızarmış, galeta kaplı tavuk göğüs fileto, pirinçli mısırlı pazı yemeği, salata, kuruyemiş bar | limon suyu ile naneli limonlu yeşil çay | |
21:00 karyoka kestane şekeri, granül kahve | 21:00 limonlu yeşil çay, ananas | 21:30 light yoğurt, zerdeçal, karabiber |
Oooh süpersin hepsi iştah açıcı gözüküyor
6 ocak 7 ocak 8 ocak 9 ocak 9:30 şekersiz mamul kurabiye
büyük yyk ,hurma, kuruyemiş bar10:00 küçük yyk, kuru trabzon hurması, limonlu ılık su 10:00 ceviz, yumurta, ananas, küçük türk kahvesi 9:30 çok tahıllı ekmek üstüne margarin, vişne reçeli , 1 yumurta, peynir, limonlu maydanoz, söğüş Eti canga, sütü çiko simit, şekerli siyah çay, çeşitli peynirler, söğüş, salam limon suyu ile Lipton maydanoz elma form çay, leblebi, ay şekirdeği, şekersiz sütlü çiko büyük yyk, sütlü çiko, mısır cipsi pestolu ve sebzeli beyaz makarna, ayran sütlü çiko, 3ü 1 arada tam çavdar ekmeği, ızgara palamut, nar ekşili salata, şekerli siyah çay 135 gr köfteli mantar soslu burger, patates kızartması baharatlı, kola 1 şişe, acılı, mayonezli karşık sos fast food külah dondurma kuruyemiş, sütlü çiko, jöle şeker küçük türk kahvesi, sütlü çiko, muz küçük türk kahvesi, profiterol küçük türk kahvesi , jöle şeker küçük türk kahvesi, kurabiye, cake pop siyah çay, kruvasan pasta ,mısır cipsi 21:00 domatesli kabak yemeği, boool salata, light yoğurt sosisli kır pidesi, şekerli siyah çay kızarmış, galeta kaplı tavuk göğüs fileto, pirinçli mısırlı pazı yemeği, salata, kuruyemiş bar limon suyu ile naneli limonlu yeşil çay 21:00 karyoka kestane şekeri, granül kahve 21:00 limonlu yeşil çay, ananas 21:30 light yoğurt, zerdeçal, karabiber
Spor yapmadım, toplam yürüyüş ,merdivenle yaktığım kalori 1.830
ekstra siyah çayları yazmadım
son 2 gün için şu menülerden ilham;
Eki Görüntüle 3367110 Eki Görüntüle 3367111
Bunlar da benim resimler
Eki Görüntüle 3367112 Eki Görüntüle 3367113
inşallah kurtulurum yiyorum aslında her şeyden ama sonrasında oluşan pişmanlık hissini boşverip spora ağırlık versem mesela daha iyiBöyle böyle oluşuyor bu korkular işte canım.İyi yaptıklarını düşünüyorlar ama hayatı işkenceye çeviriyor bu mantık ve tabular
yavaştan kurtul hadi bu yasaksız beslenme düşüncenden
oh en güzeliinşallah kurtulurum yiyorum aslında her şeyden ama sonrasında oluşan pişmanlık hissini boşverip spora ağırlık versem mesela daha iyi