- 2 Temmuz 2012
- 574
- 300
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #5.801
Yarın sabah tartılırım
iyi bari cnmMaalesef reflü olduğu için turşu neredeyse hiç yemiyorum oysa çok severim. Acıyı ise olabildiğince azaltmaya çalışıyorum.
Pilava soğan,sarımsak,patlıcan,domates,biber koydum.
Bazen ıspanaklı da yapıyorum çok güzel oluyor tavsiye ederim.
tartı günün sabitse acele etmeYarın sabah tartılırım
sabit bir tartı günü olması iyi geliyor galibaGel motivasyon geeellll
Günaydın evet sabit bozmayayım dedim sonra artı görürüm üzülürüm haftalık tartılacağımsabit bir tartı günü olması iyi geliyor galiba
Tabi tabi ne zaman tartı gününseGünaydın evet sabit bozmayayım dedim sonra artı görürüm üzülürüm haftalık tartılacağım
Yaptım bacım 35 dk Lesliebiradamavisi dün spor yaptın mı
TmmYaptım bacım 35 dk Leslie
Sabah 2 dilim ekmek maydonozlu omlet 3 siyah zeytin çok az da vişne reçeli yedim
Boyunuza göre kilonuz çok değil aslında boyunuz uzunmuşBoyum 167 168 kilom 72 civarlarinda ilk hedefim 69 olmak ...
Merhaba :) tamamdır bu menüyle başlıyorum tablonuzaMerhaba ben 34 yaşında 3 cocuk annesiyim.
Buranın ara ara müdavimi gibiyim bir zayıflama derdine düşüyorum kiloları veriyorum gidiyorum sonra yiyorum yiyorum tekrar alıyorum geliyorum
48 saatlik aclik sonrası
Tavuklu şehriye corbasi
Ispanak
Ve tavuk kofte yedim
Yesillik salatasi birde
9 gibi de yoğurdun içine ketentohumu zerdacal sumak ceviz ve fındık biraz da badem karıştırıp yiyecegim insaAllah
Birde belki 1 mandalina insaAllah
Suan bol.bol şu icmeye çalışıyorum.
ara hedefler olmasın mı birer birer? direkt 69 mu yazayımBoyum 167 168 kilom 72 civarlarinda ilk hedefim 69 olmak ...
tamam :)Sabah 2 dilim ekmek maydonozlu omlet 3 siyah zeytin çok az da vişne reçeli yedim
Ara öğün kefir içtim bi çay bardağı yanına yarım elma
Akşam yemeği patlıcan musakka ve mor lahana salatası
Olsun olsun 71 olmak istiyorumMerhaba :) tamamdır bu menüyle başlıyorum tablonuza
ara hedefler olmasın mı birer birer? direkt 69 mu yazayım
Benimde kollarım kalın ya. İnşallah bu sefer geri almamak üzere veririz bende sürekli al ver al ver vücudumu çok bozdum.Aralikli oruç yapiyorum insaAllah haftada iki gün omad.
Kemiklerim iri birde artık diyet yap boz vücudum yaglaniyor en ufak kiloda bile dev gibi gözüküyorum omuzlarım ve kollarım cok kalın hissediyorum