- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #5.601
Ne bileyim hurma kuru kayısı varken kahve yanına çikolatalı bir şey eklemek hoşuma gitmedi ama dayanamadımafiyet olsun
çikolatalı lokuma neden ağlayan surat :)
e spor da var
ben de geçen hafta 600 gr verdim şükürbu hafta da hedef 600 gr
canım çikolata da yeriz meyve deNe bileyim hurma kuru kayısı varken kahve yanına çikolatalı bir şey eklemek hoşuma gitmedi ama dayanamadım
Bende vereceğim gibi ilk haftam bir de ödem de gider ama reglime 2 gün var onun şişkinliği de etki edebilir.
Çok relaxsın ya darısı başıma ama sen çok iyi spor yapıyorsun benim vaktim yok çocuktan yoksa bende sporu severimcanım çikolata da yeriz meyve de
ben regli dolunayı filan saymayı bıraktım kiloya etkisi bakımından canım yani stresim de gittii
inşallah verirsin
neyi ne kadar yediğimi takip edince rahat oluyorum canımÇok relaxsın ya darısı başıma ama sen çok iyi spor yapıyorsun benim vaktim yok çocuktan yoksa bende sporu severim
Yarım saatle başladım şimdi inşallah artırabilirim.neyi ne kadar yediğimi takip edince rahat oluyorum canım
evet bu hafta da hedefi tutturcam inşallah :)
günde 10-15 dk spor yapabilirsin sıkıntı olmaz
gece sabah çok fark etmiyor toplam önemli canımYarım saatle başladım şimdi inşallah artırabilirim.
Evet ben gece çok yerdim o bile fark ettirr diye düşünüyorum
Çok azim ettim ya. yağ tılumu gibi olmuşumgece sabah çok fark etmiyor toplam önemli canım
spor için de strese girme yavaş yavaş olur bu işler
yağlar bir günde erimiyor ki bacım zamana yaymak en güzeliÇok azim ettim ya. yağ tılumu gibi olmuşum
Açıkçası bu düzen bana kilo verdirdi yavaş yavaş sebze entegre etmeye başlayacağım tabi.afiyet olsun canım
eleştirmemek üzerine kural eklesem dedim ama ne zaman değiştireceksin bu düzeni :)
Hmm evet bende akşam yemeğinin yanında yapayım ondan . Yeşil çay içiyor musunuzyağlar bir günde erimiyor ki bacım zamana yaymak en güzeli
ben de bugün yoğurt kürünü deniyorum şu limonlu baharatlı olan
yağ yakıyo diyollaa
belki çeşitlendirirsin daha sonraAçıkçası bu düzen bana kilo verdirdi yavaş yavaş sebze entegre etmeye başlayacağım tabi.
Geçen yazmıştım çok kilo almışım diye 31 aralık sabahı 116.7 olmuştum ama bu sabah 114.4
10.01.2024 gibi 110 olmak gibi bir hedefim var. Rafine şekeri kestiğim gibi kilo verme başlıyor bende bir tek kahvaltıda içtiğim çaya 2 kaşık şeker atıyorum onu da bıraktım bugün.
içiyorum neredeyse her günHmm evet bende akşam yemeğinin yanında yapayım ondan . Yeşil çay içiyor musunuz
ben de bugün tüketmedim canım ama tam şekersiz 21 güne uygun olmadıAslında şu şekersiz olayını yapsam çok iyi olacak ama
Tam şekersiz çok zor yaf aslında şekerim için ilaç içiyorum faydası olur çünkü düzenli kullansam da ilaçlarla bile yüksek daha 200 den aşağı düştüğünü görmedim.ben de bugün tüketmedim canım ama tam şekersiz 21 güne uygun olmadı