- 23 Haziran 2019
- 8.609
- 36.890
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.401
2 gün fazladan beklemiş oldum.Canım biraz beklesen mi ya
Onun kalorisi yok gibiymiş di mi
İyice haşlayınca da mı yenmiyor
Afiyet olsun maksat tatlı isteğini köreltmek olsun o kadar. Tümden kesmek çok zor3 tane minik kurabiye yedim gerçekten minikler
Afiyet olsun3 tane minik kurabiye yedim gerçekten minikler
Evet 23 gr ama 98 kalori onları da tarttımAfiyet olsun maksat tatlı isteğini köreltmek olsun o kadar. Tümden kesmek çok zor
Tamam canım bakalım ne dicek2 gün fazladan beklemiş oldum.
Konjak noodle kalorisi 100 gr 10 kalori karbonhidrat neredeyse sıfır ama tuhaf bir hissi var ramen çok severim bir hevesle yaptım doyursaydı idare ederdim de onda yok. Neyse aldım artık bir de ekstra haşlayayım bakim
Siz böyle yaptıkça kötü hissediyorum yaaaAfiyet olsun maksat tatlı isteğini köreltmek olsun o kadar. Tümden kesmek çok zor
Afiyetler olsunKahvaltı 10.00
1 dilim kepekli tereyağlı ballı ekmek
1 dilim kaşar peyniri
1 dilim beyaz peynir
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
2 adet ceviz
Öğle yemeği 12.30
3 küçük köfte
2 bardak ayran
Atıştırmalıklar
1 fincan orta şekerli kahve
İkisi ayrı vakitte 23 gr un kurabiyesi
Akşam yemeği 17.30
4 küçük köfte
1 küçük kase yoğurt
Karpuz 200 gr
Toplam kalori 1212
Saatteki değerler ;
Adım 15235
Kalori 337
Canım olmuyorsa henüz zamanı değildir. Ama sen hep burda olGüzel diyet yapayım diyorum ama olmuyor size katılmak isterim de napsam
Yarın akşama belli olurgünüm nasıl geçerse öyle devam etmeye çalışırım kızlar
Bize kaptanlık etsin dimiCanım olmuyorsa henüz zamanı değildir. Ama sen hep burda ol
Garip bir şekilde ben de ama şu an yediklerim için geçerli. Kendi sevdiklerimi yesem fazla yerim gibime geliyor o yüzden tatlarına bile bakmıyorumBize kaptanlık etsin dimi
İnsan bu beslenme düzenine de alışıyor mide nasıl bir şey ise çabuk küçülüyor şuan azcık yiyeyim duyuyorum.
Evet etsinBize kaptanlık etsin dimi
İnsan bu beslenme düzenine de alışıyor mide nasıl bir şey ise çabuk küçülüyor şuan azcık yiyeyim duyuyorum.
Nasıl yani canım kuru mu taze mi ilk defa duydum buzluğa soğan konulduğunu öğrenmek isterimAyyy anamm 20 kg soğan ayıkladım buzluğa koydum canım çıktı ya üfff bir de koktu kievi havalandırmaya çalışıyorum siz deyin yağmur ormanları kokusu ben diyeyim gül bahçeleri bastım eve kokuları tavuklu içli pilav yaptım eşime ben de sadece haşlama tavuk göğüs yiyeceğim
Sevdiğim şeyleri ben de yesem yerim mutfağa girdikçe kurabiyeleri görünce nasıl canım istiyor biraz komşuya verdim biraz anneme biraz kaldı eveGarip bir şekilde ben de ama şu an yediklerim için geçerli. Kendi sevdiklerimi yesem fazla yerim gibime geliyor o yüzden tatlarına bile bakmıyorum
Kuru soğan canım yemeklik doğrayıp buzdolabı poşetlerine her yemek için ne kadar gerekirse ayırıyorum. Sonra ordan alıp kullanıyorum çok pratik oluyor.Nasıl yani canım kuru mu taze mi ilk defa duydum buzluğa soğan konulduğunu öğrenmek isterim
Yaa doğrayıp mı koyuyorsun rondodan gecirmedin miKuru soğan canım yemeklik doğrayıp buzdolabı poşetlerine her yemek için ne kadar gerekirse ayırıyorum. Sonra ordan alıp kullanıyorum çok pratik oluyor.
Kız gözlerim çok yaşarır bir sürü yapmak zor olurKuru soğan canım yemeklik doğrayıp buzdolabı poşetlerine her yemek için ne kadar gerekirse ayırıyorum. Sonra ordan alıp kullanıyorum çok pratik oluyor.
Rondo sulandırıyor ya ben de minik küpler yapmak için aparat aldım onunla yapıyorum.Yaa doğrayıp mı koyuyorsun rondodan gecirmedin mi