- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.381
Sağol cnmm rahat olmak yarıyorTebrikler canim :))
Bağımlılık yaptıKız hep aynı şeyi dion
Yok dolmuşa binemem aracım var aslında ama yürüyeyim daha iyi çabuk kilo veririm
peki kuzumBağımlılık yaptı
Yok dolmuşa binemem aracım var aslında ama yürüyeyim daha iyi çabuk kilo veririm
1024 kaloriNiloyatospikk tatlışım dün kaç kalori, kaç adım oldu gün sonu?
Son 1 hafta yani 7 gün yapsan daha iyi olur sanki genelde değerlendirme haftalık ve aylık oluyor ya haftalık daha uygun olur sana da benim için farketmez ben telefondan da değerlendirme yapıyorum kendime senin çok ugrasmani istemem kolay bir şey olsun sana daKızlar 10 günlük yazıyorum ya her sırada, onların kalori ortalamasını alıp özet olarak yazsam, ayrıntılı olanı silsem uyarmı size?
kalabalık görünüyor gibi geldi de
misal ilk 10 gün kalori ort 1.050, sporları olduğu gibi yazıcam spor toplam diye
10 günlük daha kolay canımSon 1 hafta yani 7 gün yapsan daha iyi olur sanki genelde değerlendirme haftalık ve aylık oluyor ya haftalık daha uygun olur sana da benim için farketmez ben telefondan da değerlendirme yapıyorum kendime senin çok ugrasmani istemem kolay bir şey olsun sana da
1000 kalori canimS SenDeliBenDeli cnm dün kaç kalori aldın
HoşgeldinizGünaydın gençlertatbiki gelirim
Afiyet olsun hayırlı kandillerGünaydın uyuyan güzeller
Hayırlı kandiller
Şuan saatime bakıyorum;
5811 adım
126 kalori
Eki Görüntüle 3307528
Uyar canım nasıl istersen10 günlük daha kolay canım
aynen ayrı yerlere de yazıyoruz zaten.Oraya her ayrıntıyı yazabiliriz
Hayirli kandillerrAfiyet olsun hayırlı kandiller
Olur canimmKızlar 10 günlük yazıyorum ya her sırada, onların kalori ortalamasını alıp özet olarak yazsam, ayrıntılı olanı silsem uyarmı size?
kalabalık görünüyor gibi geldi de
misal ilk 10 gün kalori ort 1.050, sporları olduğu gibi yazıcam spor toplam diye
Canım biraz beklesen mi yaTünaydın ay sabah şiddetli ağrım vardı sevindim geliyor regl diye ama şimdi geçti ağrı bir hareket de yok. Mecbur yarın gideceğim dr a olmuyor işte
Aldığım konjak noodle lar da geldi hemen denedim lastik gibi bir şeybir daha almam.