- 23 Haziran 2019
- 8.614
- 36.903
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.421
Ahahaha bak nasıl yaptığımı göstereyim bunu da takıyorumKız gözlerim çok yaşarır bir sürü yapmak zor olur
Canım olmuyorsa henüz zamanı değildir. Ama sen hep burda ol
Bize kaptanlık etsin dimi
İnsan bu beslenme düzenine de alışıyor mide nasıl bir şey ise çabuk küçülüyor şuan azcık yiyeyim duyuyorum.
Ellerine sağlık ve afiyet olsuunAyyy anamm 20 kg soğan ayıkladım buzluğa koydum canım çıktı ya üfff bir de koktu kievi havalandırmaya çalışıyorum siz deyin yağmur ormanları kokusu ben diyeyim gül bahçeleri bastım eve kokuları tavuklu içli pilav yaptım eşime ben de sadece haşlama tavuk göğüs yiyeceğim
Ayy kız karadenizli misinnAhahaha bak nasıl yaptığımı göstereyim bunu da takıyorum
Eki Görüntüle 3307858
Tamam canım nasıl içinden geliyorsaGarip bir şekilde ben de ama şu an yediklerim için geçerli. Kendi sevdiklerimi yesem fazla yerim gibime geliyor o yüzden tatlarına bile bakmıyorum
YeaaaaEvet etsinBi ekstra canlandım ben bu topikte
Yok kıs napim o kadar soğan doğrayınca gözüme kaçmasın da ağlamayayım diye takıyorumAyy kız karadenizli misinn
SüpersinAhahaha bak nasıl yaptığımı göstereyim bunu da takıyorum
Eki Görüntüle 3307858
Yok canım değilim göçmenim benAyy kız karadenizli misinn
İyi yapıyosunYok kıs napim o kadar soğan doğrayınca gözüme kaçmasın da ağlamayayım diye takıyorum
Uff haarikasınBugünkü menüm
Toplam kalori 1065
3 lt su
25 dk evde yürüyüş
Sabah 3 yumurtadan süzme ve kaşar peynirli omlet
Öğle 50 gr kaşar,1 porsiyon konjak noodle
Arada sütlü filtre kahve
Akşam 250 gr haşlanmış tavuk göğüs,konjak noodle,yoğurt
Bulgaristan tarafı mıYok canım değilim göçmenim ben
SelanikUff haarikasın
Bulgaristan tarafı mı
Ne güzellSelanik
Bugünkü menüm
Toplam kalori 1065
3 lt su
25 dk evde yürüyüş
Sabah 3 yumurtadan süzme ve kaşar peynirli omlet
Öğle 50 gr kaşar,1 porsiyon konjak noodle
Arada sütlü filtre kahve
Akşam 250 gr haşlanmış tavuk göğüs,konjak noodle,yoğurt
Gayet iyi. sıkılmayacaksan tencere yemeklerinden başarılı ben pek sevmiyorum da tencere yemekleri en fazla 1 hafta dayanabiliyorum.Şöyle bir diyet listesi buldum
Diyet ile 1 Haftada 5 Kilo Ver! 7 Günlük Diyet Listesi
1 Haftada 5 Kilo Nasıl Verilir? 7 Günlük Ãcretsiz Diyet Listesi ile Kilo Ver! En Hızlı Hangi Diyetle Kilo Verilir? En Ãok Ne Kilo Verdirir?diyetisyengamzealtinay.com
öyle okunuyor galiba canımKonyak noodle diye okuyorum