- 23 Haziran 2019
- 8.614
- 36.914
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.441
Yok canım maalesefNe güzell
Gittin mi hiç cnm
sana da hayırlı kandiller güzelimAnca yazabildim hayırlı kandillerbu gün kötü beslendim yarın yazarım
inşallah gidersin cnm birgünYok canım maalesef
Sana da hayırlı kandiller.Anca yazabildim hayırlı kandillerbu gün kötü beslendim yarın yazarım
inşallah gidersin cnm birgün8 tane kedin mi vardi :)
Iyi aksamlar kizlar bugün kü kalorim 1196 :))
Yaaa 4 tane kedin mi var maşallah
4 tane
bakalım dayanacak mıyım yaGayet iyi. sıkılmayacaksan tencere yemeklerinden başarılı ben pek sevmiyorum da tencere yemekleri en fazla 1 hafta dayanabiliyorum.
Ben de yapacağım şuan aklıma neler geliyor nelerBu akşam içli pilavın kokusunu aldığımdan beri (tadına bile bakmadım ama görseniz koklaya koklaya bir hal oldum) telkin yapıyorum dayan 5 gün kaldı diye
Niyeti diyet diye okuyorum suyu da görünce eyvah su diyeti yapacak diye bekliyorum yazının devamınıEkim 1 de 21 günlük niyet yapacağım kızlar. Her sabah 1 bardak suyu alıp bakıp ne diliyorsanız olmuş gibi konuşup içiyormuşuz ben de deneyeceğim. Evrene güzel enerji vereyim kendime de
Evlat gibi oldular bana çook seviyorum. Sitede iş bölümü yaptık herkesin besleme saati var çıkıp dışarıdakileri de besliyoruz. Ne mutlu bana o kadar içim rahatlıyor ki onlar doydukçaYaaa 4 tane kedin mi var maşallahben tam bir kedi manyağıyım kaç tane kedi büyüttüm şimdi sokak kedilerim var bir tane çokkkk sevdiğim kedim kaçtı içimde yaram
Pastabakalım dayanacak mıyım ya
moda girince sıkılmıyorum cnm
bir ödül de koyayım kendime yiyecek dışı
maşallah
4 tane
ben deeeYaaa 4 tane kedin mi var maşallahben tam bir kedi manyağıyım kaç tane kedi büyüttüm şimdi sokak kedilerim var bir tane çokkkk sevdiğim kedim kaçtı içimde yaram
1 ekimin özelliği ne cnmEkim 1 de 21 günlük niyet yapacağım kızlar. Her sabah 1 bardak suyu alıp bakıp ne diliyorsanız olmuş gibi konuşup içiyormuşuz ben de deneyeceğim. Evrene güzel enerji vereyim kendime de
Ahaha aynı ben ben de acıktıkça 1 dilim kaşar atıyorum ağzımaBen de yapacağım şuan aklıma neler geliyor nelerdolapta gofret var her açışımda gözüme çarpıyor yoook diyorum 60.7 südüğünü savurmadım yemek yok açım şuan ac az önce 1 dilim kaşarla bastırdım açlığımı
Şimdi mesela ne istiyorsun diyelim kiNiyeti diyet diye okuyorum suyu da görünce eyvah su diyeti yapacak diye bekliyorum yazının devamınıenerjiye çok inanıyorum önceden hiççç inanmazdım biraz anlatır mısın ben de yapayım
Aaa baya olmuş yakında eksiye iner yaAhh ahh 14 Eylülden beri 60.5 60.7 yapıştı bee