- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.261
Hayir hayır aman diyim yeme sonrası pişmanlıkŞeytan diyor ki biraz da pasta ye yarın güzel diyete başla sen kaçamak nedir bilmezsin Burcuuuu
Dur bak o hainlerin bıraktığı notu paylasıcam mutfak kapısındaBenim de dolapta kemalpaşa tatlılı damla sakızlı muhallebim var biraz yedim bıraktım öğlen bazı hain ökkeş ler de karşımda yiyor şimdi. İnadına adaçayı içiyorum.
Anlatilmaz yaşanırBenim de dolapta kemalpaşa tatlılı damla sakızlı muhallebim var biraz yedim bıraktım öğlen bazı hain ökkeş ler de karşımda yiyor şimdi. İnadına adaçayı içiyorum.
Ben de su doldurdum büyük bardağa şeytana inatBenim de dolapta kemalpaşa tatlılı damla sakızlı muhallebim var biraz yedim bıraktım öğlen bazı hain ökkeş ler de karşımda yiyor şimdi. İnadına adaçayı içiyorum.
Yemedim canımHayir hayır aman diyim yeme sonrası pişmanlıkkeşke yemeseydjm diyor insan ekimde bi düğün daha var bizim ona bari 3 kilo falan vermiş olayım bak ben napiyorum zayıf ünlülerin fotoğraflarına bakıyorum çok kamçılıyor beni şu ara Hande Erçele bakıyorum
Bak ya
Haklısın valla bazen diyorum hep böyle sayacak mıyım? Sizde de şey oluyor mu bir yerde yemek yerlen falan insanların yediklerini de sayıyor musunuzKalori gruplarını filan sadeleştiricem
Çünkü ömür boyu böyle sayamıcam
İnşallah daralma yönünde değişim geçiriririzBakalım ne değişimler geçireceğiz birlikte
İyi gecelerİyi geceler
Ha ha aynı benHaklısın valla bazen diyorum hep böyle sayacak mıyım? Sizde de şey oluyor mu bir yerde yemek yerlen falan insanların yediklerini de sayıyor musunuzvalla ben geçen kendimi millet iskender yerken hesap yaparken buldum mezeler falan oh dedim 2000 kalori indirdi mideye sesli söylemişim eşim dedi sen iyice delirdin artık
Ay valla bana da zor geliyor artıkKalori gruplarını filan sadeleştiricem
Çünkü ömür boyu böyle sayamıcam
İyi geceler canımİyi geceler