- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.281
Harikasın ben daha 60.5 zincirini kıramadımTüüünnayydıınnn kızlarım
Yeni bir haftaya merhabaaa
Pazartesi hiçbir şey yapmayıp boş boş oturma günüm. Bu hafta hazır eksiler başlamışken karbonhidratı da kısayım diyorum. 110 a hızlıca inmek istiyorum.
Bu hafta bol bol yumurtaya yükleneceğim anlaşılan. 50 birim karbonhidratı geçmeyeceğim umarım.
O zaman kesin eksiler gelir. Bir de zaten okul için sürekli yürüyorsun ekstra antrenmanı haftada 3 yapsan nasıl olur ? Kaslarına biraz izin ver.Harikasın ben daha 60.5 zincirini kıramadımben de karbonhidratı oldukça kesecegim
Haftada 3 yapayım bakalım 2 az gelebilir yürüdüğüm halde eksi yok hic ilginç beslenme şeklimi değiştiriyorum bakalımO zaman kesin eksiler gelir. Bir de zaten okul için sürekli yürüyorsun ekstra antrenmanı haftada 3 yapsan nasıl olur ? Kaslarına biraz izin ver.
Vay canına aynı anda aynı şeyi yazmışızHedef60kgolmak nerelerdesin canım?
Gönüller birmis girip bakıyorum bir şey yazmamış merak ettim açıkçasıVay canına aynı anda aynı şeyi yazmışız
Ben de pek karbonhidrat yemedim şuan 1 ince dilim kepekli ekmek yedim o da tok tutuyor diye çorbanın yanındaBi çıtırdan acıktımbütün gün bünyeme giren tek karbonhidrat 2 tane yediğim köftenin içindeki ekmek.
ahahahahaHa ha aynı benkızım bile artık anne bu kaç kalori
olsun canım ya sen bayağı hızlı verdin başta yani normal benceYine 60.7 lik bir günden Günaydınlar diliyorum efenim
Tartılmayacağım bir 3 gün
Ahahayyy ay inanmıyorum sanaaaaHaklısın valla bazen diyorum hep böyle sayacak mıyım? Sizde de şey oluyor mu bir yerde yemek yerlen falan insanların yediklerini de sayıyor musunuzvalla ben geçen kendimi millet iskender yerken hesap yaparken buldum mezeler falan oh dedim 2000 kalori indirdi mideye sesli söylemişim eşim dedi sen iyice delirdin artık
plan güzel canımNerede bu topik hanımları nerede?
Kahvaltımı yaptım kahvemi içtim üstüne 6500 adım yaptım
Bugün yulaf bar veya dondurma tarzı hazır gıda yok diyetimsi ne yesem diye düşünüp duruyorum. 3 gün çok hafif besleneceğim bakalım ne olacak sonuç yalnız kilo vermiyorum ama vücut ölçülerim değişiyor sanırım dumbell ve direnç lastiği çalışınca sıkılaşmaya devam ediyorum.