- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.241
Şok diyetler hiç sağlıklı değil canım benim bak ben bi ara hızlı kilo vermiştim geçen yıl hatta geçen haftalarda da olmuştu aynısı oturup kalkarken gözlerim kararıyordu sağlıklı bir şekilde kilo vermek daha güzel o da uzmanların dediği ayda 3.5 4 kiloBir videoya denk geldim gece 70 kg vermiş kadın ben böyle yaptım siz yapmak zorunda değilsiniz öneri değil falan diyor. Her hafta değişik şok diyetler yaparak vermiş. Sonra da korumuş kilosunu.
Kız benim muffin 179 kalori gösteriyor inşallah aminAnammm tanesi 400 kaloriden etti mi sana 800
neyse o kadar yürüyüş,hareket yapıyorsun yakarsın.
Ahahaha evet Allah'tan varlarAralarda da Allah'tan diyet ürünleri varbiz napacağuk böyle yarın çok az yicem ben
Hatta benim sevdiğim very berry muffin 512 kaloriymişKız benim muffin 179 kalori gösteriyor inşallah aminbirazdan tartacağım
AbavvvHatta benim sevdiğim very berry muffin 512 kaloriymişstarbucks taki hani
Abooo çokmuş benim sevdiğim tahinli pide gibi 1 tanesi 500 küsür kalori ama değiyorHatta benim sevdiğim very berry muffin 512 kaloriymişstarbucks taki hani
Nassı ya ben onca zaman çoook yüksek kalorili diye yemedim amaaa45 gr muffin kek 179 kaloriymiş benimki 58 gr Allahım yırttım
2 si mi 58 toplam cnm45 gr muffin kek 179 kaloriymiş benimki 58 gr Allahım yırttım
Benim de sizin ordan en sevdiğim cantıkAbooo çokmuş benim sevdiğim tahinli pide gibi 1 tanesi 500 küsür kalori ama değiyorfırından yeni çıkmış tahin içinde göbek atıyor simit de sıcak simiti banıyorsun mis tahin ev sevdiğim ne zamandır yemiyorum kilo alıyorum diye
58 gr 171.7 kalori ben şimdi bi 40 dk spor yapayım erir o45 gr muffin kek 179 kaloriymiş benimki 58 gr Allahım yırttım
Ahaha nasıl anlatıyor kıyamamAbooo çokmuş benim sevdiğim tahinli pide gibi 1 tanesi 500 küsür kalori ama değiyorfırından yeni çıkmış tahin içinde göbek atıyor simit de sıcak simiti banıyorsun mis tahin ev sevdiğim ne zamandır yemiyorum kilo alıyorum diye
Yok bir tanesi2 si mi 58 toplam cnm
Kız aslında bugün yediğim cantıktı da herkes ne o diye soruyor diye pide dedimBenim de sizin ordan en sevdiğim cantık
Kız bu anlattığım yenilen yer sıcak sıcak çıkaran yer nasıl kuyruk oluyorAhaha nasıl anlatıyor kıyamam
Yok o yüksek kalorili muffinler içinde çikolata olan ağır malzemeli ben öyle yapmıyorum her zaman kalorisi çok onlarınNassı ya ben onca zaman çoook yüksek kalorili diye yemedim amaaa
OffffffKız bu anlattığım yenilen yer sıcak sıcak çıkaran yer nasıl kuyruk oluyor
Gece gece yine coştuk benim karnım gurulduyorOffffff
Benim de dolapta kemalpaşa tatlılı damla sakızlı muhallebim var biraz yedim bıraktım öğlen bazı hain ökkeş ler de karşımda yiyor şimdi. İnadına adaçayı içiyorum.Şeytan diyor ki biraz da pasta ye yarın güzel diyete başla sen kaçamak nedir bilmezsin Burcuuuu