- 23 Haziran 2019
- 8.603
- 36.840
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.981
Benim hareket etmeden olmuyor kafaya koydum belediye parkında denediğim ve çok terleten memnun kaldığım bir spor aleti var air walker ondan alacağım. Evim küçük ama katlanıyor nasıl olsa. Biraz fiyatlanmış ama valla cilt bakım malzemelerimden kısıp biriktireceğimBenimde ayni canim su hareket yürüyüs iste
Iyoymis canim. Ben sadece yürüyüs yapiyorm yaBenim hareket etmeden olmuyor kafaya koydum belediye parkında denediğim ve çok terleten memnun kaldığım bir spor aleti var air walker ondan alacağım. Evim küçük ama katlanıyor nasıl olsa. Biraz fiyatlanmış ama valla cilt bakım malzemelerimden kısıp biriktireceğim
İyi akşamlar fıstıkIyi aksamlar kizlar napiyosunuz
evet yaa :/Güzel gidiyor canım benim derdimi biliyorsun zaten ilaç da işe yaramadı regl olmadım 5 gün daha bekle yine gel dedi dr. yani yok yere habire bünyeme hormon ilaçları ekleniyor onlar da hep ödem yapıyor ya yoksa gerçekten şimdi 110 a inerdim listemden çok memnunum
Oooo canım al alBenim hareket etmeden olmuyor kafaya koydum belediye parkında denediğim ve çok terleten memnun kaldığım bir spor aleti var air walker ondan alacağım. Evim küçük ama katlanıyor nasıl olsa. Biraz fiyatlanmış ama valla cilt bakım malzemelerimden kısıp biriktireceğim
Bnde smdi yiycem bugün gec kaldim birazzİyi akşamlar fıstık
İyilik , balık çorbası içtim akşam yemeğine.İnşallah bitti öğünler 7de
Çay içicem şimdi
Canım doyarsın bence ya beynini öyle şartlandırKıslar çok acıktım ve menümde sadece 3 adet dolma var yanında birazcık yoğurt. Doymayacağım sanırımgidip midemi suyla doldurayım
Kolay gelsinİyi akşamlar ben de işlerimi bitirdim 19750 adım ile şuan defter kitap kaplamaya oturdum
Sağol çiçeğimKolay gelsin
Tatil sonrası bi halsizlik oluyor canım ya hava değişimi herhalde20 eylül
10.00 şekersiz mamul kurabiye, yyk
13.15 kepekli etimek, yumurta, peynir, salatalık, maydanoz ,baharat ve limon, limonlu yeşil çay
15.30 muz, üstüne tarçın ve 1 tk tahin, küçük latte yy süt ile
18.30 balık çorbası, salata, kalamar tava,tarator sos, sonra kavun ve türk kahvesi
hala halsizlik var
7.000 adım , 250 merdiven
hem de ne hava değişimiTatil sonrası bi halsizlik oluyor canım ya hava değişimi herhalde
Kolay gelsin canımbiraz işlerim var canlarım gelirim yine
Aaa defter kaplamayı çok severdimİyi akşamlar ben de işlerimi bitirdim 19750 adım ile şuan defter kitap kaplamaya oturdum
Kolay gelsinbiraz işlerim var canlarım gelirim yine
Harikasın valla ben de yazacağım birazdanİyi akşamlar
Bugün de iyi geçti toplam 1088 kalori
Sabah 2 ince dilim karabuğday ekmeği,40 gr süzme peynir,çay
Öğle 3 küçük biber dolması,100 gr yoğurt
Arada 1 kase tavuksuyu çorba (menümde yoktu ben ekledim)
Akşam yine 3 biber dolması (baya minikler) ve 100 gr yoğurt
3 lt suLeslie 30 dk