- 31 Temmuz 2020
- 19.749
- 59.919
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.021
Opera tarayıcı kullanıyorum sorun yok bende canımGünaydin canim ben en son yazilan msjlari goremiyorum bide alıntı hapmadan msj yazamiyorum buraya neden acaba
Naptın canıımKahvaltım aynen böyle midem fena şaşırdı 1 tane Kınık soda içeceğim şimdi eksi gelecek en geç 3 güne
Eki Görüntüle 3304879
Bnde onu kullaniyorum da neden oldu bilmiyorm. Smdi duzeldi ama :)Opera tarayıcı kullanıyorum sorun yok bende canım
Tamam 1.700 yazarım canımHedef60kgolmak canim kusura bakma gelemedim birkac gundur, gunluk ortalama 1700 kalori aldim ama hergun spor yaptim, bakalim yarin tartilacagim.
Dün kaç kalori aldığını yazmadın ☺Bnde onu kullaniyorum da neden oldu bilmiyorm. Smdi duzeldi ama :)
700 kalori canimDün kaç kalori aldığını yazmadın ☺
Mikkemmel bir kahvaltıydı canımNaptın canıım
Abur cubur hergün vardı zaten
Keşke mükemmel bi kahvaltı yapsaydın
her iki gunde de 40dk bisiklet 45 dk zumba yaptm canimTamam 1.700 yazarım canım
Spor ne yaptın peki? 19 ve 20 eylül yok :)
Mükellef işteMikkemmel bir kahvaltıydı canım
Selam kizlar,
uzun zamandir aklimdaydi yeme bozuklugu uzmaniyla konusmak. Dun gorustum.
Simdi soyle onerilerde bulundu. Oncelikle fazla yemenin stresten kaynakligini kabul etmemiz lazim dedi. Ve ilk adim olarak stresi azaltmak icin vucudumuzdeki kaslari duzenli olarak gevsetmemiz lazimmis.
asagdaki videoyu gunde bir kez ama gun icerisinde hava kararmadan yapmamiz lazim, hergun en az 3 ay boyunca: videonun basligi: jaconson teknigi
ve hergun gece uyumadan once su video yapilacak: (bunun turkcesini bulamadim, autogenny schultza teknigi diye aratabilirsiniz.
Bu videolarin yani sira, diyetisyen listesi veya herhangi bir saglikli yeme listesine adim adim basliyoruz. Mesela ilk 3 gun sadece kahvaltimizi olmasi gerektigi gibi(listeye uygun veya bize uygun ama saglikli olarak) yiyyoruz. sonra buna ogle yemegini ekliyoruz, sonra aksam yemegini ama adim adim.
Belki yeme bozuklugu uzmaninin soylediklerini sizin de isinize yarar diye paylasmak istedim sadece
Hey maşallahKahvaltım aynen böyle midem fena şaşırdı 1 tane Kınık soda içeceğim şimdi eksi gelecek en geç 3 güne
Eki Görüntüle 3304879
Sağol canımmmm senin deTünaydın kızçeler ne uyumuşum yahu
1 dilim ekmek ve 1 küçük küp süzme peynirle kahvaltımı yaptım.Nasıl miskinim nasıl miskinim bugün anlatamam.
Ayy bi kahve içeyim de kendime geleyim
Hepinizi öpüyorum güzel gününüz olsun inşallah
Geçmiş olsunSağol canımmmm senin de
Afiyet olsun
Ben de mideyi üşütmüşüm biraz
Hafif yiyorum
Valla alt tarafı 1 kg taze fasulye ayıkladım pişirdim onu bile 1 saatte yaptım öyle bir mıy mıy günümdeyim. Sen nasılsın ne yapıyorsunNApiyosunuz kizlarrrrr :)
Kolay gelsin afiyet olsun :) bnde corba yapiyorum napjmValla alt tarafı 1 kg taze fasulye ayıkladım pişirdim onu bile 1 saatte yaptım öyle bir mıy mıy günümdeyim. Sen nasılsın ne yapıyorsun