- 23 Ocak 2016
- 32.460
- 48.766
-
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #2.001
Sağol canım ben de çok severim kardeşlerimin de hep kaplardımAaa defter kaplamayı çok severdimkolay gelsin
Harikaİyi akşamlar
Bugün de iyi geçti toplam 1088 kalori
Sabah 2 ince dilim karabuğday ekmeği,40 gr süzme peynir,çay
Öğle 3 küçük biber dolması,100 gr yoğurt
Arada 1 kase tavuksuyu çorba (menümde yoktu ben ekledim)
Akşam yine 3 biber dolması (baya minikler) ve 100 gr yoğurt
3 lt suLeslie 30 dk
Kolay gelsin canım
TeşekkürlerKolay gelsin
Ay çok tatlııııKızlar yazmaya üşendim ekran görüntüsü attım
Su 2 litre
Eki Görüntüle 3304809 Eki Görüntüle 3304806 Eki Görüntüle 3304807 Eki Görüntüle 3304808
iyi geceler canımİyi geceler kızlar bu gece erken yatacağım sabah kalkmak çok zor oluyor şeytan spor yap dedi ama çok yorgunum yarına artık nasipse ayy sabah tartıda inşallah bu sefer eksi çıkar
Adı Kalori Takip canımAy çok tatlıııı
Kalori uygulaman ne canım yaaaaaaaa
Iyiydi canim kardesimdeydim bugün de bozmadiysam diyeti hic bozmam galibaS SenDeliBenDeli cnm senin günün nasıldı?
yediklerini ekleyince toplam kaloriyi alalımIyiydi canim kardesimdeydim bugün de bozmadiysam diyeti hic bozmam galiba
İyi geceler kızlar bu gece erken yatacağım sabah kalkmak çok zor oluyor şeytan spor yap dedi ama çok yorgunum yarına artık nasipse ayy sabah tartıda inşallah bu sefer eksi çıkar
Neden acaba bilemiyorum kiGünaydin canim ben en son yazilan msjlari goremiyorum bide alıntı hapmadan msj yazamiyorum buraya neden acaba
Hadi insallah canimmKızlar uyuyor musunuz?
Bugün bayram erken kalkın çocuklar
Midem bayram yapıyormideyi şaşırtın demiş uzmanlar bugün şaşırtacağım nasıl eksi gelecek ama bak görün
sagol cnaim, yazdim bir gun gidilecekler listesine. Hatta burdan direk lesbosa ucak var ordan da feribotla geciliyormus, hemencecik baktim. Ulkemizde daha nereler var gormedigimiz de iste , ulkemin tadini cikartmadan gelkdik buralara. Sukur maddi bir porblemimiz yok gurbetci olarak ama insan ozluyor ulkesini dilini, herkseyi ozluyor.Çok güzel bir yer mutlaka gitmelisin diye araya girdim ama