- 23 Haziran 2019
- 8.603
- 36.835
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
- #1.961
ne yemişim bee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne yemişim bee
Yapürüz bu işiwow 2.000 mesaja az kalmış
Şuan 220 kalori ile geziyorumAynen biz de eksi görelim
Kız içebilirsen sodalı ayran iç bari de baş dönmesi şeker düşmesi yapmasın.Şuan 220 kalori ile geziyorum
İkisini de ayrı içerim ama birleşik içemem pazardan geldim meyve yiyorum şuanKız içebilirsen sodalı ayran iç bari de baş dönmesi şeker düşmesi yapmasın.
Kız jelibon neçikolatalı kestane şekeri helva dondurma başka var mı canım kurabiye varmış onu görmemişim abağğğ açma poğaça güne mi gittin sen pardon tatildekiler dimi bunlar o zaman sorun yok 1 kilo almışsın bir şey değil17 eylül 1.800 kalori
*serpme kahvaltı
*sade türk kahvesi, paketli kek, bisküvi
*hazır çorba, peynir, beyaz ekmek
*et ızgara, deniz börülcesi salatası, churchill
*siyah çay 1 kupa, sade türk kahvesi
* çikolata ve fıstığa banılmış ,külahta sakızlı dondurma (orda da güzeldi ama hala favorim madonunki )
18 eylül 2.000 kalori
*karışık meyve, sade türk kahvesi
*sucuklu kaşarlı tost, şekerli çay
*açma, poğaça :/
*ice tea, çikolu kestane şekeri, nesfit, met helvası, jelibon, patlamış mısır, paketli dondurma
*taze fasülye yemeği, beyaz ekmek
*armut, muz, yyk , ev yapımı kurabiye
Ben hâlâ ne yapacağım diye düşünüyorumOf keşke dün koca tencere yapmasaydım biber dolmasını bütün gün dolma yiyeceğim artık
aynen cnm bu pazartesi dönüş yolunda yediklerimKız jelibon neçikolatalı kestane şekeri helva dondurma başka var mı canım kurabiye varmış onu görmemişim abağğğ açma poğaça güne mi gittin sen pardon tatildekiler dimi bunlar o zaman sorun yok 1 kilo almışsın bir şey değil
2 gündür geceleri adaçayı içiyorum wc gitmem çok fark etti ben onunla kırdığımı düşünüyorum.Şuan adım 12 bin bu kadar yoğun geçen günlere rağmen 14 Eylülden beri nasıl 60.5 da kaldım anlayamıyorum
adaçayı hımm2 gündür geceleri adaçayı içiyorum wc gitmem çok fark etti ben onunla kırdığımı düşünüyorum.
Canım senin kilon çok yok plato evresine girmiş olabilirsin bazen 2 ay sürebiliyormuş plato evresi inatla devam
Yok yok o kadar olmasın 2 ay uzun bir süre muzu tarttım bugün ya yok böyle bir şey2 gündür geceleri adaçayı içiyorum wc gitmem çok fark etti ben onunla kırdığımı düşünüyorum.
Canım senin kilon çok yok plato evresine girmiş olabilirsin bazen 2 ay sürebiliyormuş plato evresi inatla devam
Adım 14648 yemek yapmaya halim kalmadı
Güzel gidiyor canım benim derdimi biliyorsun zaten ilaç da işe yaramadı regl olmadım 5 gün daha bekle yine gel dedi dr. yani yok yere habire bünyeme hormon ilaçları ekleniyor onlar da hep ödem yapıyor ya yoksa gerçekten şimdi 110 a inerdim listemden çok memnunum
İyi canım bol su bol hareket senin nasıl gidiyorIyi aksamlar kizlar napiyosunuz
Benimde ayni canim su hareket yürüyüs isteİyi canım bol su bol hareket senin nasıl gidiyor