Hedef 15 Haziran!

@terrycandy @kolera88 size bi garezim yok walla duzeltiorum ordaki parantez sorunu devam edio telefonla alakali bisey. Neyse ana dusunceyi herkes anlamistir. Soyle rakiplerimizi gorelim dedim
Yani ben de beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım. Evet sen ben sokola çok iyi rakabet halindeyiz

Ben çikolata yedim işte hem de nasıl. Kaç tane hesabı Yok. Neyse bu hafta toparlıcam
%80 falan kakaolu olanlardan yersen fena degil aslinda. baya az seker var onlarda, hem de fazla yiyemezsin bayarsin. ya da diyabetik cikolata falan deneyebilirsin belki. ama en guzeli evde hic olmamasi tabi. benim icin kolay, kendime almiyorum erkek arkadasima da soz hakki vermiyorum sizde coluk cocuk zor.

Çok zor çok. Biraz önce babasıyla dışardan gelmiş anne sana sürprizim var diyor. Dondurma getirmiş, yemezsen de küsüyor ısrar ediyor gel de dur. Neyse yarın telafi ederim sporla onu

Şimdiden söz hakkı tabiki sen de olmalı. Aldırma kız.

koca adam ama alisverise gidince cocuk gibi zaten yaona sorsan hep diyette, ama markete gidince "sunu alalim miiii, bunu alalim miii". nerde ne biskuvi var cikolata var, hepsinin yanina gidip soyle bakiyo
Ayni benimkini tarif ettin ya deli oluorum. Gece yuruyuse die cikarip brownie de alalim miiiii kahveyle yaninda yeriz fln tarzi taktikler

Ayni benimkini tarif ettin ya deli oluorum. Gece yuruyuse die cikarip brownie de alalim miiiii kahveyle yaninda yeriz fln tarzi taktikler
bazen dayanamiyorum zaten, diyorum bilerek mi yapiyosun. yani "dondurma alalim mi" sorusuna "hadi alalim" deme ihtimalim yok dimi? niye aklima sokuyosun ki. git bensiz al, ye istedigin kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…