- Konu Sahibi kremsokola
-
- #1.641
Yani ben de beni sevmediğini düşünmeye başlamıştım. Evet sen ben sokola çok iyi rakabet halindeyiz@terrycandy @kolera88 size bi garezim yok walla duzeltiorum ordaki parantez sorunu devam edio telefonla alakali bisey. Neyse ana dusunceyi herkes anlamistir. Soyle rakiplerimizi gorelim dedim
Sen ne guzel vermistin haftasonu aldin geri, ben her gun 100 gr 100 gr ne ia anlamadim. Sokolanin ki de odem bencebende sondan 3. Bizim bi çare bulmamız şart kızlar.
evet siralama super oldu tesekkur ederiz veranocum@terrycandy @kolera88 size bi garezim yok walla duzeltiorum ordaki parantez sorunu devam edio telefonla alakali bisey. Neyse ana dusunceyi herkes anlamistir. Soyle rakiplerimizi gorelim dedim
yani ben de cok super beslenmiom bu ara, o yuzden odemden ayri kilo almis da olabilirim. bakalim haftaya belli olur.Sen ne guzel vermistin haftasonu aldin geri, ben her gun 100 gr 100 gr ne ia anlamadim. Sokolanin ki de odem bence
Ben de bi Regl olsam şu yeme isteğim duracaktı. Şu dönemi nasıl atlatsam bilmiyorumyani ben de cok super beslenmiom bu ara, o yuzden odemden ayri kilo almis da olabilirim. bakalim haftaya belli olur.
Evet halimizi gozler onune sermek istedim sokola, koleraevet siralama super oldu tesekkur ederiz veranocum
Sporla :)Ben de bi Regl olsam şu yeme isteğim duracaktı. Şu dönemi nasıl atlatsam bilmiyorum
benim de dun gece canim nasi cikolata istedi anlatamam. yemegi de cok erken yemistimBen de bi Regl olsam şu yeme isteğim duracaktı. Şu dönemi nasıl atlatsam bilmiyorum
Ben çikolata yedim işte hem de nasıl. Kaç tane hesabı Yok. Neyse bu hafta toparlıcambenim de dun gece canim nasi cikolata istedi anlatamam. yemegi de cok erken yemistimsoda ictim cikolata yerine, bu bi dramdir...
%80 falan kakaolu olanlardan yersen fena degil aslinda. baya az seker var onlarda, hem de fazla yiyemezsin bayarsin. ya da diyabetik cikolata falan deneyebilirsin belki. ama en guzeli evde hic olmamasi tabi. benim icin kolay, kendime almiyorum erkek arkadasima da soz hakki vermiyorumBen çikolata yedim işte hem de nasıl. Kaç tane hesabı Yok. Neyse bu hafta toparlıcam
Kaç hesaplamışım canım. Diğer topiğe yazarken 280 çıktı da@kolera88 senin spor puanin 280 buarada
Çok zor çok. Biraz önce babasıyla dışardan gelmiş anne sana sürprizim var diyor. Dondurma getirmiş, yemezsen de küsüyor ısrar ediyor gel de dur. Neyse yarın telafi ederim sporla onu%80 falan kakaolu olanlardan yersen fena degil aslinda. baya az seker var onlarda, hem de fazla yiyemezsin bayarsin. ya da diyabetik cikolata falan deneyebilirsin belki. ama en guzeli evde hic olmamasi tabi. benim icin kolay, kendime almiyorum erkek arkadasima da soz hakki vermiyorumsizde coluk cocuk zor.
Sağol canım da şu fena kızlardan bizim 260 280 ne işe yarar ki. 1000 yapıyorlarSen 260 yazmistin
Şimdiden söz hakkı tabiki sen de olmalı. Aldırma kız.%80 falan kakaolu olanlardan yersen fena degil aslinda. baya az seker var onlarda, hem de fazla yiyemezsin bayarsin. ya da diyabetik cikolata falan deneyebilirsin belki. ama en guzeli evde hic olmamasi tabi. benim icin kolay, kendime almiyorum erkek arkadasima da soz hakki vermiyorumsizde coluk cocuk zor.
koca adam ama alisverise gidince cocuk gibi zaten yaŞimdiden söz hakkı tabiki sen de olmalı. Aldırma kız.
Ayni benimkini tarif ettin ya deli oluorum. Gece yuruyuse die cikarip brownie de alalim miiiii kahveyle yaninda yeriz fln tarzi taktiklerkoca adam ama alisverise gidince cocuk gibi zaten yaona sorsan hep diyette, ama markete gidince "sunu alalim miiii, bunu alalim miii". nerde ne biskuvi var cikolata var, hepsinin yanina gidip soyle bakiyo
bazen dayanamiyorum zaten, diyorum bilerek mi yapiyosun. yani "dondurma alalim mi" sorusuna "hadi alalim" deme ihtimalim yok dimi? niye aklima sokuyosun ki. git bensiz al, ye istedigin kadarAyni benimkini tarif ettin ya deli oluorum. Gece yuruyuse die cikarip brownie de alalim miiiii kahveyle yaninda yeriz fln tarzi taktikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?