Hedef 15 Haziran!

cgdmk
Menum soyle
Sabah spora gittim, cikinca 1 tane hurmali kurabiye (dun bi yazi okudum spor sonrasi beslenmeyle ilgili. Spordan cikinca ilk 30 dk icinde basit seker almak gerekiomus 8 gr kadar)
Kahvalti: 2 de omletim, 10 zeytin
Aksam: inegol kofte ( gurbetcilik bizi cok yaratici yapti), 1 buyuk bardak ayran, salata
1450kalori

Afiyet olsun o zaman :)

Ne güzel ya. Hadi bakalım, 59 u görünce daha motive olursun bence. Sen ilk kaçla başladın şu diğer grupla..

Verano_porteno valla ramazandan dolayı ben bişe yapamıyorum. Bugün bana da bi 3 saat temizlik yazar mısın? Ya da dur yazma cezama gitsin. Bugün beslenmem kötüydü.
Bence hepsi gitmesin cezaya ,ne kadar fazladan kalori aldin yaklasik olarak? Bide gunluk temizlik miydi yoksa buyuk temizlik miydi

Bence hepsi gitmesin cezaya ,ne kadar fazladan kalori aldin yaklasik olarak? Bide gunluk temizlik miydi yoksa buyuk temizlik miydi
Cam falan yoktu da. 160 metrekareyi sil süpür toz al. Çamaşır ütü.. yok canım anca yeter herhalde ya. Az yedim ama kızartmaydı bugünküler

Ne güzel ya. Hadi bakalım, 59 u görünce daha motive olursun bence. Sen ilk kaçla başladın şu diğer grupla..
İnsallah 59u gorsem süper olacak.
65 küsürdü. Bakinca cok yol katetmedim, yatılı misafirlerden, memlekete gitmekten.. anca aldıklarımı vermekle uğraştım. 61.0 ın altına hiç inmemistim ama, en son 2014te gördüm sanırım.

Yaz canim neden yazmiosun o da spor sonucta. Neredeyse yuruyus kadar puani var
Ben bebekten dolayi bölük pörçük yapiyorum canım, gün içine yayabiliyorum ancak. Bazen iki gune falan sarkiyor. Az önce yemekten sonra yaparim dediğimi bebekten dolayı yapamicam mesela. Yürüme doneminde oldugu icin hiç durmuyor. Esim de bugün yok. Yarina kaldı artık. onu da bugünkü patatese sayicam, yazmam.

ve mavi 1.lige yukselir

yok kuzum bi hedef söylüyosun tutturursan artı puan alıyorsun tutturamazsan ceza yok
Sağol cnm Tamam o zaman yarın yeni hedefler gelecek.bende hedefimi yazarım
Spor puanlarım hep cezaya gitti belki ordan alırım diyordum yine yatacak gibi

tamamdır cnm.dün cok fazla yorulmuşum bu gun her yerim agrıyordu.butun evı ındırıp kaldırdım yani gec saate kadar.koltukların arkasından neler cıkmadıki 1 haftada bır ev nasıl bu hale geldi şaştım kaldım

Bu aksam dikkatli yemissindir inşallah, yarina 400 gramı atabilecek misin
Ay Allah ım misafir geldi Tatlı kahve falan yaptım
O kadar saçma bir akşam oldu ki hiç zannetmiyorum atabileceğimi
Niye böyle yaptım bu hafta iyi gidiyordum iki haftadır üçüncü hafta bozdum ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…