- 14 Ocak 2018
- 3.106
- 7.195
- 88
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.981
Gunluk temizlik 4 puan canim onde yazmamis olabilir 240 puan yapioVerano_porteno büyük temizlik olmadığı ikiye böldüm 165 puan yapiyor, sen de bak istersen bi.
Bu aksam dikkatli yemissindir inşallah, yarina 400 gramı atabilecek misinOooo süperBen de iftar öncesi 61.4
Tamam canım görmedim, oncekileri saymiyordum, bunda fazla yapınca yazayim dedim :)Gunluk temizlik 4 puan canim onde yazmamis olabilir 240 puan yapio
Afiyet olsun o zaman :)cgdmk
Menum soyle
Sabah spora gittim, cikinca 1 tane hurmali kurabiye (dun bi yazi okudum spor sonrasi beslenmeyle ilgili. Spordan cikinca ilk 30 dk icinde basit seker almak gerekiomus 8 gr kadar)
Kahvalti: 2 de omletim, 10 zeytin
Aksam: inegol kofte ( gurbetcilik bizi cok yaratici yapti), 1 buyuk bardak ayran, salata
1450kalori
Ne güzel ya. Hadi bakalım, 59 u görünce daha motive olursun bence. Sen ilk kaçla başladın şu diğer grupla..Hedefime cok motiveyim canım, o kadar çok istiyorum ki ckaleye gitmeden 55 olmayı, tombul tombul gezinmekten, gobegim cikmasin diye orami burami cekistirmekten o kadar çok sıkıldım ki..
Aslında çok geç bile kaldım. Hedefim mart-nisan gibi 55 olmaktı ama annemler abimler geldi gitti derken, yine olamadan memlekete gittim, az çok yine de etkiledi, beni 3-4 hafta geriye atti. Oldu mayis ve ben hala ellilere inemedim bile. 9 temmuza bilet aldim ckaleye yaz tatili için, oraya gidince artık yapamam, en azından verip de gideyim istiyorum.
Yaz canim neden yazmiosun o da spor sonucta. Neredeyse yuruyus kadar puani varTamam canım görmedim, oncekileri saymiyordum, bunda fazla yapınca yazayim dedim :)
Bence hepsi gitmesin cezaya ,ne kadar fazladan kalori aldin yaklasik olarak? Bide gunluk temizlik miydi yoksa buyuk temizlik miydiVerano_porteno valla ramazandan dolayı ben bişe yapamıyorum. Bugün bana da bi 3 saat temizlik yazar mısın? Ya da dur yazma cezama gitsin. Bugün beslenmem kötüydü.
Saol canim, sen de yarin guzel puan getirio gibisin masallahAfiyet olsun o zaman :)
Cam falan yoktu da. 160 metrekareyi sil süpür toz al. Çamaşır ütü.. yok canım anca yeter herhalde ya. Az yedim ama kızartmaydı bugünkülerBence hepsi gitmesin cezaya ,ne kadar fazladan kalori aldin yaklasik olarak? Bide gunluk temizlik miydi yoksa buyuk temizlik miydi
İnsallah 59u gorsem süper olacak.Ne güzel ya. Hadi bakalım, 59 u görünce daha motive olursun bence. Sen ilk kaçla başladın şu diğer grupla..
Ben bebekten dolayi bölük pörçük yapiyorum canım, gün içine yayabiliyorum ancak. Bazen iki gune falan sarkiyor. Az önce yemekten sonra yaparim dediğimi bebekten dolayı yapamicam mesela. Yürüme doneminde oldugu icin hiç durmuyor. Esim de bugün yok. Yarina kaldı artık. onu da bugünkü patatese sayicam, yazmam.Yaz canim neden yazmiosun o da spor sonucta. Neredeyse yuruyus kadar puani var
Evet canım iyi puan gelecek gibiSaol canim, sen de yarin guzel puan getirio gibisin masallah
180*4= 720 puan yapar 720 kalaorilik yememissindir heralde. Yarisini yaziorum 360 puanCam falan yoktu da. 160 metrekareyi sil süpür toz al. Çamaşır ütü.. yok canım anca yeter herhalde ya. Az yedim ama kızartmaydı bugünküler
ve mavi 1.lige yukselirİyi geceler canlar, göremedim kusura bakmayın. Dun dağ bayır gezdim kiraz topladık çok Yoruldum ama kalori hesabı bilemiycem. 1saat yürüyüş diyebilirsin
Bugün de 1saat hızlı, 1 saatte normal tempolu yürüyüş yaptımVerano_porteno
Sağol cnmyok kuzum bi hedef söylüyosun tutturursan artı puan alıyorsun tutturamazsan ceza yok
Spor puanlarım hep cezaya gitti belki ordan alırım diyordum yine yatacak gibi
tamamdır cnm.dün cok fazla yorulmuşum bu gun her yerim agrıyordu.butun evı ındırıp kaldırdım yani gec saate kadar.koltukların arkasından neler cıkmadıki 1 haftada bır ev nasıl bu hale geldi şaştım kaldımEvet biraz oyle oldu sporlari almak icin girdim, firsat bulup da yazamadim bi turlu :)
Ben de fazla soylemisim bide regl olacam hesaba katmadim onu
pegasus07 canim hosgeldin, tekrar basin saolsun. Gecen tum gun temizlik yaptim demistin 5 saat zor temizlik dedim ona uygun mu ?
Ay Allah ım misafir geldi Tatlı kahve falan yaptımBu aksam dikkatli yemissindir inşallah, yarina 400 gramı atabilecek misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?