Hedef 15 Haziran!

Canım mesajlarına da baktım göremedim. Saçlarını atmış bi fotoda. Merak ettim yahu. Mezuniyet elbiseleri hep çok güzeldir, e kızımız da zayıf
Biraz eğilmişim fotoda çıkmam korkusu herhal evet çıkan göbeği görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Şuan 500 gr daha zayıf olduğumu da unutmayalım ehheheheh

Esperenzaa Yı diyorsan onunla özelden konuştuk canım. Hallettik anladı beni.
Sen ne kadar güzel kilo vermişsin ya. Nilie sen değilsin di mi
Evet cnm esperenza yı dıyorum.teşekkurler kuzum aslında bu sene yavaş verıyorum dıger senelere göre ama olsun ne gıderse kar.
Yok nılıe ben degılım cnm,oldu bıttı bu ısımle burdayım ben

Çok hoş canım. Bi konunda foto paylaşmışsın, yüzün çok güzel, bir de kısa saç sana çok yakışmış
Çok teşekkür ederim uzatmayı düşünüyorum boyasız bir şekilde. İlerleyen yaşlarda zaten hep kısa kullanıcam ilk defa uzatayım dedim :) gıdık var o yüzden kestirmek istemiyorum pek saçımı :)

Evet cnm esperenza yı dıyorum.teşekkurler kuzum aslında bu sene yavaş verıyorum dıger senelere göre ama olsun ne gıderse kar.
Yok nılıe ben degılım cnm,oldu bıttı bu ısımle burdayım ben
Antalyalı mısın canım sen. Türkiye’ye geliyor Musun her yıl falan

Canıım dünkü sporum araya gitmez de mi seni etiketledim. Ay o kadar uğraştım, @pakizee ile de kapışıyoruz zaten, her puan önemli.

gitmez gitmez merak etme ekledim ama yanlislik varmi kontrol et :)
Tmm kapışalım daha ıyı olur bıraz kendıme gelırım. Azıcık salmıstım kendımı.
anlastik bugun guzel spor yaptin ben de aksama gidicem

Verano_porteno canım 40 dk plates de eklıyebılırmısın :)))
ekledim

Eki Görüntüle 2144484

Biraz eğilmişim fotoda çıkmam korkusu herhal evet çıkan göbeği görüyorsunuz anlatmaya gerek yok
Şuan 500 gr daha zayıf olduğumu da unutmayalım ehheheheh
Çok güzelsin canım maşallah çok hoş olmuş elbise
B bilinmeyenkullanici dun 2 tane bildirim gozukuo.Basta sadece yuruyus var sonra 967.5 olan var. ikinciyi aliorum dogru dimi
Yürüyüş olan önceki günün canım

Kizlar saat turkiyede daha 9, gun bitmis deil kaldirin totolari cizgilere puan gelsin. Diger arkadaslar spor yaptikca listeye alicam yerleriniz reserve merak etmeyin :).
sueno34 tekrar tekrar cok tesekkur ederim sevdiysen ortagim ol

ay ben catlicam dur senin mesajlari bulayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…