- 26 Mayıs 2014
- 9.845
- 20.001
- 248
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #5.041
Valla kız süper olurdu tencere tencere uerdik üstüne tarçın döküp bir kısmını da üstüne yumurta sürüp fırına verirdikSeninle karşılıklı sütlaç kaşıklamak vardı.ah şu kıloların gözü kör olsun
Senin sozune sadık kalman beni de hirslandirir
Cuma nasipse evimde olucam artik. Ctesi hemen basliyorum ben de, pazari bekleyemicem
Canım Çiğdem haftaya başlayacaktı. Sen erken başlamışsın. O şu anda yemeğe devam ediyor
Insallah kazanirsin ben de gectim o surecten. Ben oruc tutarken hic hazirlanmadim o konuda yorumumum yok, sadece basarilar dileyebilirimziraat mühendisiyim 8ay once mezun oldum canm
pakizee hoşgeldin :))
deniyim birkac gün bakalım verimli olacakmı
Gonulcum seni gectim sanirim, gel bu hafta kapisalim. Ben bu hafta 1 kilo hedefi koyuorum kendime. Buarada guzel spor yapmissinVerano_porteno
Yarım saat kosu
15 dk cardıo
5 dk sguat
1 dk plank
Sporla daha enerjık hıssettım kendımı.
Valla kız süper olurdu tencere tencere uerdik üstüne tarçın döküp bir kısmını da üstüne yumurta sürüp fırına verirdik
Şu an hayal kırıklığına uğradımcumartesi günü luzenin düğünü var sonrasında da sınırsız içkili after parti o zaman içim rahat şekilde içerim
Bilmiyorum :/ yemek konusunda biraz fazlalaştım galiba ondanNeden azaldi motivasyonun
Canım mesajlarına da baktım göremedim. Saçlarını atmış bi fotoda. Merak ettim yahu. Mezuniyet elbiseleri hep çok güzeldir, e kızımız da zayıfBen gördüm cok da güzel olmustu.
Kız sınırsız alkol hiç 1 kadeh ile kalır mıyımSen koleranin seni gaza getirmesine bakma, seni baltaliyor
Ne güzel devam ediyorsun iste, ben de ctesi sana katilicam zaten.
Sadece bi kadeh alkol al tamam tamam
Canıım dünkü sporum araya gitmez de mi seni etiketledim. Ay o kadar uğraştım,Gonulcum seni gectim sanirim, gel bu hafta kapisalim. Ben bu hafta 1 kilo hedefi koyuorum kendime. Buarada guzel spor yapmissin
Tmm kapışalım daha ıyı olur bıraz kendıme gelırım. Azıcık salmıstım kendımı.Gonulcum seni gectim sanirim, gel bu hafta kapisalim. Ben bu hafta 1 kilo hedefi koyuorum kendime. Buarada guzel spor yapmissin
Ay yine ben, yine olaylar.. ben de mi sıkıntı var acaba. Biraz önce arkadaşım geldi diyor ki; kolera sen sinirleniyor Musun? Sinirlenince beni görüntülü ara diyor, yani o kadar sakin biriyimdir. Anlamadım ya. Üzüldüm ama iftiraya geldim bu sefer. Ammaaan neyse, yazmayacaktım da sana ayıp olmasın diye yazdımSlm kızlar.nasılsınız .anca fırsat buldum da geldim
@kolera88 olaylar olaylar.sanırım yanlış anlaşılmalar olmuş.@pakizee hoşgeldin cnm.gecen sene 6. Takımdaydım bende.hatta 57 küsür kıloyla mezun olmuştum da koruyamayıp buralara düştüm tekrar
Hava mis gıbı kızlar benim uykum gelıyor
Kız sınırsız alkol hiç 1 kadeh ile kalır mıyım
Muhtemelen öyle yaparım zaten hazırlık telaşesi vs akşam olur ben anlamadanO zaman o gün hiç bi sey yeme, butum kalorini alkolden al
Cnm diyete 2 şubatta 83 kiloyla başladım.aslında 12 kılo vermişim şimdiye kadar ama ilk kılolar çabuk gıdıyoz sonlar inatcı ya o yüzden umarım verebılırımKızlar ya ben yemek konusunda kendimi kaybetmeye başladım
Motivasyonum azaldı :/
napcan yiycenmi sonra dombilik mi olcan sonra depresyonamı gircen napcenKızlar ya ben yemek konusunda kendimi kaybetmeye başladım
Motivasyonum azaldı :/
Canım Çiğdem haftaya başlayacaktı. Sen erken başlamışsın. O şu anda yemeğe devam ediyor
yarasınKız sınırsız alkol hiç 1 kadeh ile kalır mıyım
baktım cnm geçmişe.kaptanı tanıyorum çokta severım kendısını.söylediklerın yanlış anlaşılmış dedıgım gibiAy yine ben, yine olaylar.. ben de mi sıkıntı var acaba. Biraz önce arkadaşım geldi diyor ki; kolera sen sinirleniyor Musun? Sinirlenince beni görüntülü ara diyor, yani o kadar sakin biriyimdir. Anlamadım ya. Üzüldüm ama iftiraya geldim bu sefer. Ammaaan neyse, yazmayacaktım da sana ayıp olmasın diye yazdım
Esperenzaa Yı diyorsan onunla özelden konuştuk canım. Hallettik anladı beni.napcan yiycenmi sonra dombilik mi olcan sonra depresyonamı gircen napcen
Diyetten başka çaren yok o yüzden hıc motıvasyonunu kaybetme,gır koluma hedefe ulaşana kadarda incecık olduğunu düşün
yarasın
baktım cnm geçmişe.kaptanı tanıyorum çokta severım kendısını.söylediklerın yanlış anlaşılmış dedıgım gibineyse cnm burda bırbırımızı motıve ederız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?