- 24 Nisan 2018
- 11.206
- 29.521
- 598
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.841
aynı şeyleri 1 saat önce düşündüm kendim için.. çok çok haklısın. ben yarın bildirimde bulunamaycağım tartım bozuk ama bundan böyle sıfır kaçamak ilerleyeceğime söz veriyorum hepinize.sueno34 Şaka bi yana ilk sayfaya baktım da durumumuz pek ic acici değil bir kaç kişi dışında.
hatelove 4.100 vermis, gayet iyi.
pegasus07 3.600 vermiş o da iyi
@kolera88 kilosuna göre cok iyi vermiş 1.800
B bilinmeyenkullanici da kilosuna göre çok iyi vermis 2.500
seyda586 da kilosuna göre çok iyi verenlerden 1.500 ile.
Geri kalanimiz maalesef iyi değil.
15 hazirana 1-1.5 ay kadar kaldi. Mevcut kiloya göre değişir tabi ki ama en fazla verilecek kilo 8-9 dur. Herkes kendine göre pay bicsin ve rotasını cizsin. Şahsen ben cidden hedefime odaklanıp hepsini vermek istiyorum aslinda evet hepiniz gibi. Pazar günü baslamak üzere, sıfır kaçamakla ilerlemek isteyenlerle bir aylık sıkı bir surece girelim. İlk kaçamakla ve artıda olunca (regl gibi nedenler dışında) -tabi ki kendim de dahil- bozmuş oluyoruz ve bu kamp misali süreçten çıkmış oluyoruz.
Canım benimki 1800 değil, midem boştu o zaman. 1300 gibi verdim ben anca. Evet bence de yavaş gidiyoruz, motivasyon eksiği mi var acaba. Ben kaçamaksız sözü veremem o yüzden kampa katılamayacağım. Ama artık bireysel haftalık hedef falan mı belirlesek.. örneğin yarım kilo.sueno34 Şaka bi yana ilk sayfaya baktım da durumumuz pek ic acici değil bir kaç kişi dışında.
15 hazirana 1-1.5 ay kadar kaldi. Mevcut kiloya göre değişir tabi ki ama en fazla verilecek kilo 8-9 dur. Herkes kendine göre pay bicsin ve rotasını cizsin. Şahsen ben cidden hedefime odaklanıp hepsini vermek istiyorum aslinda evet hepiniz gibi. Pazar günü baslamak üzere, sıfır kaçamakla ilerlemek isteyenlerle bir aylık sıkı bir surece girelim. İlk kaçamakla ve artıda olunca (regl gibi nedenler dışında) -tabi ki kendim de dahil- bozmuş oluyoruz ve bu kamp misali süreçten çıkmış oluyoruz.
Canım bence bu işe yarıyor ben öyle yapmaya çalışıyorumCanım benimki 1800 değil, midem boştu o zaman. 1300 gibi verdim ben anca. Evet bence de yavaş gidiyoruz, motivasyon eksiği mi var acaba. Ben kaçamaksız sözü veremem o yüzden kampa katılamayacağım. Ama artık bireysel haftalık hedef falan mı belirlesek.. örneğin yarım kilo.
Akşam yemeği:Kahvaltı :
1 Tatlı kaşığı reçel
Yarım muz
2 yemek kaşığı ekmek
Yufka ekmeği bir el kadar
Mantar 3 4 tane
Kızlar ya :/ 1 hafta iyi gittim akşam ve sabah olmadı ya böyle değildim
sueno34 Şaka bi yana ilk sayfaya baktım da durumumuz pek ic acici değil bir kaç kişi dışında.
Ben de senin durumundayim, kampa giremem cunku sifir kacamak benim icin zor,disari cikinca alkol aliorum zaten gitti. Benim icin en mantiklisi spora abanip dengeli gitmek. Haftalik hedef koyalim ara tartida yaklasip yaklasmadigimizi kontrol ederiz. Bide ben olcu hedefi koyabilirim cunku tarti yaniltio ve demoralize edio. Eminim inceldim ama tartida gormedigim icin moralimi bozamicam artikCanım benimki 1800 değil, midem boştu o zaman. 1300 gibi verdim ben anca. Evet bence de yavaş gidiyoruz, motivasyon eksiği mi var acaba. Ben kaçamaksız sözü veremem o yüzden kampa katılamayacağım. Ama artık bireysel haftalık hedef falan mı belirlesek.. örneğin yarım kilo.
Aksam bitek salata az deil mi , salatan da pek guzel cok lezzetlidir eminim. Semizotuuu canim benimAkşam yemeği:
Semizotu
Salatalık
Yeşil soğan 2 dal
Mısır 2 kaşık
Dereotu
Maydanoz salata yaptım
Baharat ve sos ekledim zeytinyağı limon narekşisi yani
Bir de bir parça caramio bitter
Hesapladım 12 kkal oluyormuş bu çikolata :)
Sporum da Leslie 3 mil 5 k ve zumba idi
Tatlım salata bayaa çoktuAksam bitek salata az deil mi , salatan da pek guzel cok lezzetlidir eminim. Semizotuuu canim benimrecel ve cikoletayi gormedik artik napalim
Evet bana da artık mantıklı geliyor. Uzun hedefler biraz yorucu oluyor. Ben yarından itibaren yarım kiloluk hedefler koyuyorum kızlar. Tabi veremezsem bana ceza düşünün ya. Ne ceza olabilir acabaCanım bence bu işe yarıyor ben öyle yapmaya çalışıyorum
Küçük hedeflere ulaşınca insanın ümidi artıyor
Büyük hedef daha olabilitesi yüksek geliyor
Şu an kilon kaç ve bir hastalığın falan var mıEvet bana da artık mantıklı geliyor. Uzun hedefler biraz yorucu oluyor. Ben yarından itibaren yarım kiloluk hedefler koyuyorum kızlar. Tabi veremezsem bana ceza düşünün ya. Ne ceza olabilir acaba
Hastalığım Yok kilom 54 lerde. Ceza ne olabilir?Şu an kilon kaç ve bir hastalığın falan var mı
Ulaşamazsak ne ceza verelim kendimize. Detoks gibi olabilir miSlm kızlar.okudum yazılanları.
cgdmk haklısın cnm.kaplumbaga gibi ilerliyoruz
Kamp olayında ben yokum cnm.kendımı sıktığım zaman cozutuyorum ben.serbest bıraktığım zaman zaten kaçamak yapmıyorum.
Haftalık hedef olayında varım bende.sabah tartıldıktan sonra yazarız hedefleri.haftaya sporada başlıyorum tekrar
Kızlar 1 haftadır yesıklerımı yazmıyorum ama hiç zararlı vede “şekerli” birşey yemedim.genelde ızgara turu yıyorum.spor gun içindeki koşuşturma hariç yok zaten.
Yarından itibaren geri dönuyorum
Kabak detoksu az cok ise yariyor herkeste o olabilir yaninda da 1 hafta boyunca 20 ser dk cardio olabilir.Ulaşamazsak ne ceza verelim kendimize. Detoks gibi olabilir mi
valla cok keyifliydi. gecen sene cok oynuyoduk da bu sene yogaya sarinca pek oynamadim, guzel oldu:)
Yaaa plaj voleyboluu muuuuuyılllaar olduu oynamayalııı çok kıskandım vallaaa
O da olabilir şu kadar puanı tamamlama olabilir. Ama Ramazan geliyor kalıcı olmaz o cezaImmm spor cezası olsa nasıl olur
Kabak olmasaKabak detoksu az cok ise yariyor herkeste o olabilir yaninda da 1 hafta boyunca 20 ser dk cardio olabilir.
Ya ben şu puan işini beceremiyorumO da olabilir şu kadar puanı tamamlama olabilir. Ama Ramazan geliyor kalıcı olmaz o ceza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?