Hedef 15 Haziran!

sueno34 Şaka bi yana ilk sayfaya baktım da durumumuz pek ic acici değil bir kaç kişi dışında.
hatelove 4.100 vermis, gayet iyi.
pegasus07 3.600 vermiş o da iyi
@kolera88 kilosuna göre cok iyi vermiş 1.800
B bilinmeyenkullanici da kilosuna göre çok iyi vermis 2.500
seyda586 da kilosuna göre çok iyi verenlerden 1.500 ile.
Geri kalanimiz maalesef iyi değil.
15 hazirana 1-1.5 ay kadar kaldi. Mevcut kiloya göre değişir tabi ki ama en fazla verilecek kilo 8-9 dur. Herkes kendine göre pay bicsin ve rotasını cizsin. Şahsen ben cidden hedefime odaklanıp hepsini vermek istiyorum aslinda evet hepiniz gibi. Pazar günü baslamak üzere, sıfır kaçamakla ilerlemek isteyenlerle bir aylık sıkı bir surece girelim. İlk kaçamakla ve artıda olunca (regl gibi nedenler dışında) -tabi ki kendim de dahil- bozmuş oluyoruz ve bu kamp misali süreçten çıkmış oluyoruz.

aynı şeyleri 1 saat önce düşündüm kendim için.. çok çok haklısın. ben yarın bildirimde bulunamaycağım tartım bozuk ama bundan böyle sıfır kaçamak ilerleyeceğime söz veriyorum hepinize.

Canım benimki 1800 değil, midem boştu o zaman. 1300 gibi verdim ben anca. Evet bence de yavaş gidiyoruz, motivasyon eksiği mi var acaba. Ben kaçamaksız sözü veremem o yüzden kampa katılamayacağım. Ama artık bireysel haftalık hedef falan mı belirlesek.. örneğin yarım kilo.

Canım bence bu işe yarıyor ben öyle yapmaya çalışıyorum
Küçük hedeflere ulaşınca insanın ümidi artıyor
Büyük hedef daha olabilitesi yüksek geliyor

Kahvaltı :
1 Tatlı kaşığı reçel
Yarım muz
2 yemek kaşığı ekmek
Yufka ekmeği bir el kadar
Mantar 3 4 tane

Kızlar ya :/ 1 hafta iyi gittim akşam ve sabah olmadı ya böyle değildim
Akşam yemeği:
Semizotu
Salatalık
Yeşil soğan 2 dal
Mısır 2 kaşık
Dereotu
Maydanoz salata yaptım

Baharat ve sos ekledim zeytinyağı limon narekşisi yani

Bir de bir parça caramio bitter
Hesapladım 12 kkal oluyormuş bu çikolata :)

Sporum da Leslie 3 mil 5 k ve zumba idi

Ben de senin durumundayim, kampa giremem cunku sifir kacamak benim icin zor,disari cikinca alkol aliorum zaten gitti. Benim icin en mantiklisi spora abanip dengeli gitmek. Haftalik hedef koyalim ara tartida yaklasip yaklasmadigimizi kontrol ederiz. Bide ben olcu hedefi koyabilirim cunku tarti yaniltio ve demoralize edio. Eminim inceldim ama tartida gormedigim icin moralimi bozamicam artik

Aksam bitek salata az deil mi , salatan da pek guzel cok lezzetlidir eminim. Semizotuuu canim benim recel ve cikoletayi gormedik artik napalim

Aksam bitek salata az deil mi , salatan da pek guzel cok lezzetlidir eminim. Semizotuuu canim benim recel ve cikoletayi gormedik artik napalim
Tatlım salata bayaa çoktu
O semizotunun tamamını tek yedim ayıklayıp
1 dilim ekmek yazmayı unutmuşum
Suyuna bandım
Eğer acıkırsam belki yoğurt falan da yerim ama salata midemi çok şişirdi şimdilik

Canım bence bu işe yarıyor ben öyle yapmaya çalışıyorum
Küçük hedeflere ulaşınca insanın ümidi artıyor
Büyük hedef daha olabilitesi yüksek geliyor
Evet bana da artık mantıklı geliyor. Uzun hedefler biraz yorucu oluyor. Ben yarından itibaren yarım kiloluk hedefler koyuyorum kızlar. Tabi veremezsem bana ceza düşünün ya. Ne ceza olabilir acaba

Slm kızlar.okudum yazılanları.
cgdmk haklısın cnm.kaplumbaga gibi ilerliyoruz
Kamp olayında ben yokum cnm.kendımı sıktığım zaman cozutuyorum ben.serbest bıraktığım zaman zaten kaçamak yapmıyorum.
Haftalık hedef olayında varım bende.sabah tartıldıktan sonra yazarız hedefleri.haftaya sporada başlıyorum tekrar
Kızlar 1 haftadır yesıklerımı yazmıyorum ama hiç zararlı vede “şekerli” birşey yemedim.genelde ızgara turu yıyorum.spor gun içindeki koşuşturma hariç yok zaten.
Yarından itibaren geri dönuyorum

Ulaşamazsak ne ceza verelim kendimize. Detoks gibi olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…