Hedef 15 Haziran!

sueno34 sueno34 5 saat salinarak yurume 1050 puan.
Kizlar bugun hayvanat bahcesinde gezdik. Yeni dogum yapmis bi gorilla bebesini emziriodu, cok guzel bi goruntuydu anlatamam. Insanlardan rahatsiz olup arkasini dondu cok komikti. Ahada sunu gorduk 15 nisanda dogmus yeni
Screenshot_2018-05-05-18-33-57.png

sueno34 sueno34 5 saat salinarak yurume 1050 puan.
Kizlar bugun hayvanat bahcesinde gezdik. Yeni dogum yapmis bi gorilla bebesini emziriodu, cok guzel bi goruntuydu anlatamam. Insanlardan rahatsiz olup arkasini dondu cok komikti. Ahada sunu gorduk 15 nisanda dogmus yeni Eki Görüntüle 2143799
Allaaahımmm tipe baaaak yaaa bu nasılll bişiiii böleee çok tatlıııı :D

Ayy balıkla hele hiç aram yokk zaten ama mecbur yiyorum tabii :işsiz: çeşit çeşit yumurta tarifleri bulmam lazım kendime :KK70: var mı değişik tarifleriniiiz
Walla ben elime ne gelirse robottan yumurta ve yulafla cekip omlet yapiorum. Bazen sebze koyuorum bazen yarim avokado sonracigima menemen favorim. Saglikli mucver ve krepler var unsuz yada cok az unlu.

Ya sueno anlatamam ya cok guzel biseydi minicik bisey anasinin kucaginda meme emio, annesinin bize sinirlenip arkasini donmesi de cok komikti :KK70::KK70:
Yaniii sizdee canıımm gorilinn mahremiyetine girmişsiniz kızmakta haklı hahahah :D :D ama bu minnak çok tatlı yaa bildiğin bebek :D

Walla ben elime ne gelirse robottan yumurta ve yulafla cekip omlet yapiorum. Bazen sebze koyuorum bazen yarim avokado sonracigima menemen favorim. Saglikli mucver ve krepler var unsuz yada cok az unlu.
Hmmm yulaf karatayda yasaklı galiba :işsiz: sebzeee hmmm evet sebze olabilir ama meselaa hangi sebzee :KK64: ayy evet menemen amaa o bana direk ekmek hatırlatıyor çok sakıncalı :D

Eveet yaa bide midem küçüldü sanırımm o da süper oldu. kahvaltı olayını çözdüm zaten karatayın da akşam yemekleri bakalım nasıl olucaak :halay:
akşam daha çabuk doyuyorsun.bazen sadece 1 tabak çorba bıle doyuruyor benı.:KK76:

Aksamlari sebzeden ziyade izgaraya fln agirlik versen karataya daha uygun sanki
sebze yasak degıl aslında karatayda:KK60:

Ayy balıkla hele hiç aram yokk zaten ama mecbur yiyorum tabii :işsiz: çeşit çeşit yumurta tarifleri bulmam lazım kendime :KK70: var mı değişik tarifleriniiiz
balık bayılırım.soganlı yumurta favorım:KK70:

Hmmm yulaf karatayda yasaklı galiba :işsiz: sebzeee hmmm evet sebze olabilir ama meselaa hangi sebzee :KK64: ayy evet menemen amaa o bana direk ekmek hatırlatıyor çok sakıncalı :KK70:
yulaf yasak cnm:KK28:

akşam daha çabuk doyuyorsun.bazen sadece 1 tabak çorba bıle doyuruyor benı.:KK76:

sebze yasak degıl aslında karatayda:KK60:

balık bayılırım.soganlı yumurta favorım:KK70:

yulaf yasak cnm:KK28:
Hmmm soğanlıı kulağa hoş geliyoor :KK76: listeye bi tane daha eklenmiş olduu her gün yumurta olayı beni biraz sıkıyo da ne kadar çok değişiklik o kadar iyi :D

pegasus07 pegasus07 evet sebze yasak deil de karatay daha etcil deilmiydi, yulafin yasak oldugunu bilmiodum
İşlem görmüş herşey yasak cnm.sebzelerı mevsımınde yıyın dıyor sadece.mevsımı olduktan sonra hıc bır sınırlama olmadan yenılebılır:KK73:etıde sever Canan teyzem özellikle yağıyla yerın der:halay:

Back