- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.721
Aynen yavas olsun bizim olsun:) Boyum 177 tatlim, hedefi cok dusuk tutmadim o yuzden, 58 civariYaa azar azar da olsa vermek önemli sonuçta:)
İnşallah güzelce veririz boyun kaçtı canım:)
hemen yaziyorum:)55 ama 15 hazirana kadar 59 olsam bile cok mutlu olurum ama olamam gibi geliyo cok bir sure yok cunkuneyse ikisinden birini yazabilirsin canım
zaten 59 bile oldukca iddiali bence ama kendi bunyeni sen daha iyi bilirsin tabi:)55 ama 15 hazirana kadar 59 olsam bile cok mutlu olurum ama olamam gibi geliyo cok bir sure yok cunkuneyse ikisinden birini yazabilirsin canım
Canım boyuna göre bayaa iyi şu an bile kilon maşallah :)Aynen yavas olsun bizim olsun:) Boyum 177 tatlim, hedefi cok dusuk tutmadim o yuzden, 58 civari
Baklavanın tadı kötüydü çekmesini canınOnundeki baklava da gozumden kacmadi, yuzun gozukmuo ama ilk resimdeki favorim. Bide sen gecen bi foto koymustun taytli, baya vucut on numara olmus solemeyi unutmustum. Benim sacim da suan boyle buarada uzamis hali bu hatta
Ben de aynen öyle yapıyorum bildirim gerekirse tartılıyprum tartı da bozuldu zatenAynen öyle canımm ölçü alcam hep unutuyorummartık tartıyla aramdaki ilişki sadece bildirim için onun dışında takılmıcam kendisine
Çok teşekkürler canım daha da kısa kestircem biraz uzasın bildiğin bağımlılık buçooooook güzel olmuş saçlarınn bayıldımmm senin saç yapında bu model için idealmiş canım gerçekten
MaşallahhhhhhhhhhAynen yavas olsun bizim olsun:) Boyum 177 tatlim, hedefi cok dusuk tutmadim o yuzden, 58 civari
Menu cok guzel afiyet olsun :)Kızlar menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Zeytin domates salatalık
Ara
Armut
Akşam
2 tabak yeşil mercimek yemeği yoğurtlu
Su da 2 ltye yakın
1 2 gün dinlen canım zaten iyi değerlendirirsen güzel bi eksi gelir pazartesi Salı’ya.. metabolizma hızlı şu anda. Bitmeye yakın o göbek iniyor ya o halim en sevdiğim halim, öncesi kabus tabi davul gibiSelam kızlaar ağrımm var birazz o yüzden dizi izleyip yatıyorum öyleeesporda yalan oldu bugünn yarın çok ağrım olmasa bariii bidee canım şuan bişiler yemek istiyor bu regl ne fena bişi ya huuff
Bugünün menüsü canımcgdmk
1 bardak sodalı yoğurtlu limonlu zencefilli bi karışım
2 yumurta lor biraz ceviz
arada dışarda olduğumdan ağrı kesici içmem gerektiğinden en hızlısından yarım beyaz peynirli kepekli tost
akşam 4 ızgara köfte ve salata
ya oralara geliyim bi olcup tarticam zaten:) onceden 56-57 kilo civarindaki halimden memnundum, simdi gerci biraz kas yaptim o zamana gore. neyse 60i bi goreyim de bakariz genekremsokola 177 boya 58 kilo çok az 60 yap yeter be kuzum
Sokolacimmm tebrikler ya harikasin haftasonu da tut accik kendini kalici gitsin :)ya oralara geliyim bi olcup tarticam zaten:) onceden 56-57 kilo civarindaki halimden memnundum, simdi gerci biraz kas yaptim o zamana gore. neyse 60i bi goreyim de bakariz gene
Evet ya senin rakamlari biz de gorurmuyuz acaba, gecen sene bu zamanlar 53 kiloydum off offEVet canım ya az az da olsa mutlu ediyor öyle böyle tanıştığımız günden beri 2.5 kilo verdim
Kestirelim mi sokola ,gerci sen uzun seviosunaaa cok ilginc dun erkek arkadasim bana diyodu boyle kestirsen nasi olur acaba diye.
Super menu, sabah 2 yumurta da olabilirmisKızlar menümü yazayım
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Zeytin domates salatalık
Ara
Armut
Akşam
2 tabak yeşil mercimek yemeği yoğurtlu
Su da 2 ltye yakın
ya bi cilginlik yapcaksak sen kestir ben boyiyim, nasil?:)Kestirelim mi sokola ,gerci sen uzun seviosun
Tamam ne zaman , 15 haziran olsun muya bi cilginlik yapcaksak sen kestir ben boyiyim, nasil?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?