Hedef 15 Haziran!

Onundeki baklava da gozumden kacmadi, yuzun gozukmuo ama ilk resimdeki favorim. Bide sen gecen bi foto koymustun taytli, baya vucut on numara olmus solemeyi unutmustum. Benim sacim da suan boyle buarada uzamis hali bu hatta
Baklavanın tadı kötüydü çekmesini canın :D :D

Teşekkür ederim canım benim
Aynen öyle canımm ölçü alcam hep unutuyorumm :KK53: artık tartıyla aramdaki ilişki sadece bildirim için onun dışında takılmıcam kendisine :KK70:
Ben de aynen öyle yapıyorum bildirim gerekirse tartılıyprum tartı da bozuldu zaten
çooooook güzel olmuş saçlarınn bayıldımmm senin saç yapında bu model için idealmiş canım gerçekten :KK66:
Çok teşekkürler canım daha da kısa kestircem biraz uzasın bildiğin bağımlılık bu

Selam kızlaar ağrımm var birazz o yüzden dizi izleyip yatıyorum öyleee :KK14: sporda yalan oldu bugünn yarın çok ağrım olmasa bariii :işsiz: bidee canım şuan bişiler yemek istiyor bu regl ne fena bişi ya huuff
Bugünün menüsü canım cgdmk cgdmk
1 bardak sodalı yoğurtlu limonlu zencefilli bi karışım
2 yumurta lor biraz ceviz
arada dışarda olduğumdan ağrı kesici içmem gerektiğinden en hızlısından yarım beyaz peynirli kepekli tost :işsiz:
akşam 4 ızgara köfte ve salata

Selam kızlaar ağrımm var birazz o yüzden dizi izleyip yatıyorum öyleee :KK14: sporda yalan oldu bugünn yarın çok ağrım olmasa bariii :işsiz: bidee canım şuan bişiler yemek istiyor bu regl ne fena bişi ya huuff
Bugünün menüsü canım cgdmk cgdmk
1 bardak sodalı yoğurtlu limonlu zencefilli bi karışım
2 yumurta lor biraz ceviz
arada dışarda olduğumdan ağrı kesici içmem gerektiğinden en hızlısından yarım beyaz peynirli kepekli tost :işsiz:
akşam 4 ızgara köfte ve salata
1 2 gün dinlen canım zaten iyi değerlendirirsen güzel bi eksi gelir pazartesi Salı’ya.. metabolizma hızlı şu anda. Bitmeye yakın o göbek iniyor ya o halim en sevdiğim halim, öncesi kabus tabi davul gibi

Back