Hedef 15 Haziran!

hosgeldin canim, listeye girmek istersen yarin kilo bildirimi yapabilirsin. yalniz bu menu nedir gercekten odul gunu gibi olmus bizim menuler aclik grevi gibi bunun yaninda

Haha suenocum yeni arkadaslar bu nasi grup dicek. Degisik bi motivasyon tarzimiz var arkadaslar, konusarak doyma terapisi yapioruz. Sevdigimiz yiyeceklerden bahsederek nefsimizi terbiye edioruz.
aynen yanlış anlamayın yeni gelen arkadaşlarr bu bi çeşit terapi

Vallaa hissizleşmek demeyelimdeee idare ediyorum ama bi saat önce falan bi hurma attım ağzıma akşam yemeği aceleye gelince fark edemedim ama baya az yemişim demekki başım ağrımaya başladıı
Iyi gidiosun iyi masallah yakinda patir kutur gidicek, yalniz dondugumde o tartida 57 yazmassa sinirden kirabilirim ben de.

Iyi gidiosun iyi masallah yakinda patir kutur gidicek, yalniz dondugumde o tartida 57 yazmassa sinirden kirabilirim ben de.
sağol canımm bakalımm patır kütür gidecek mi sülük gibi yapışcak mı amaan amaan kırmaa hemen ödemdir bişidir bikaç gün bekle olmadı birlikte kırarız zaten bende sana eşlik ederim

hosgeldin canim, listeye girmek istersen yarin kilo bildirimi yapabilirsin. yalniz bu menu nedir gercekten odul gunu gibi olmus bizim menuler aclik grevi gibi bunun yaninda
Sabah çok erken kalktım ve sürekli koşturmaca derken eve baya geç geldim her şey sarktı fazla fazla oldu ama yarın toparlayacağım inşallah :)

Sabah çok erken kalktım ve sürekli koşturmaca derken eve baya geç geldim her şey sarktı fazla fazla oldu ama yarın toparlayacağım inşallah :)
toparlarsin tabi canim:) bi menu paylastin biz de 1 saat ustune konustuk valla kusura bakma sen de. aclik cenemize vurdu herhal:))

hello kizlaaar, menu bildirip kaciyim ben de cgdmk
Oglen: tavuklu, mercimekli, kinoali bi sebze corbasi, yaninda yumurtali tavuklu salata, yarim elma
Aksam: yarim tabak kiymali taze fasulye, yarim tabak mantar sote, 1 haslanmis yumurta, 2 kasik yogurt
Toplam: 1250 kalori

Spor sueno34 40 dk hizli yuruyus, 20 dk bisiklet, 30 dk hafif agirlik calismasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…