- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 358
- 34
- Konu Sahibi kremsokola
-
- #4.641
hosgeldin canim, listeye girmek istersen yarin kilo bildirimi yapabilirsin. yalniz bu menu nedir gercekten odul gunu gibi olmusSelam :)
Kahvaltıda yulaf muz kakao bal süt
Öğlen domates çorbası 2 kaşık cevizli erişte 3 tane İzmir köfte yoğurt
Akşam 3 ya da 4 kaşık mantı kırmızı lahana yoğurtması kırmızı biber kızartmasından 2 parça(adet değil) bir de bir tane gelin pastası tatlısından yedim
Sonra Türk kahvesi
Tatlıyı yememeli idim
14106 adım görünüyor spor yapamadım bugün
Bu arada ben 22 yaşındayım164 boy 6 gün önce 65.5 ile diyete başladım
Hedefim aşamalı olarak zayıflamak
15 Haziran’a 58 olabilirsem de 56 olmak istiyorum inşallah Ramazan da ne kadar durabilirim bilmiyorum inşallah dururum
Asıl hedefim ise 52-54 arasını bulmak :)
evet bu ara pek ugrayamiyo@pegasus07 gelemedi bugun heralde
Haha suenocum yeni arkadaslar bu nasi grup dicek. Degisik bi motivasyon tarzimiz var arkadaslar, konusarak doyma terapisi yapioruz. Sevdigimiz yiyeceklerden bahsederek nefsimizi terbiye edioruz.
Vallaa hissizleşmek demeyelimdeee idare ediyorum ama bi saat önce falan bi hurma attım ağzıma akşam yemeği aceleye gelince fark edemedim ama baya az yemişim demekki başım ağrımaya başladııSen bu saatlerde acikirdin artik hissizlestin mi yoksa
İnşallaah her şey yolundadırrevet bu ara pek ugrayamiyo
Iyi gidiosun iyi masallah yakinda patir kutur gidicek, yalniz dondugumde o tartida 57 yazmassa sinirden kirabilirim ben de.Vallaa hissizleşmek demeyelimdeee idare ediyorum ama bi saat önce falan bi hurma attım ağzıma akşam yemeği aceleye gelince fark edemedim ama baya az yemişim demekki başım ağrımaya başladıı
Evet umarim, kv si hastaydiİnşallaah her şey yolundadırr
sağol canımm bakalımm patır kütür gidecek mi sülük gibi yapışcak mıIyi gidiosun iyi masallah yakinda patir kutur gidicek, yalniz dondugumde o tartida 57 yazmassa sinirden kirabilirim ben de.
Sabah çok erken kalktım ve sürekli koşturmaca derken eve baya geç geldim her şey sarktı fazla fazla oldu ama yarın toparlayacağım inşallah :)hosgeldin canim, listeye girmek istersen yarin kilo bildirimi yapabilirsin. yalniz bu menu nedir gercekten odul gunu gibi olmusbizim menuler aclik grevi gibi bunun yaninda
toparlarsin tabi canim:) bi menu paylastin biz de 1 saat ustune konustuk valla kusura bakma sen de. aclik cenemize vurdu herhal:))Sabah çok erken kalktım ve sürekli koşturmaca derken eve baya geç geldim her şey sarktı fazla fazla oldu ama yarın toparlayacağım inşallah :)
oooo super, aldim diyodun almamissin bak:)Günaydınlar kilom 56.6
Tartım bozuk aslında ne doğru ne yanlış anlamadım acilen tartı değiştirmem lazımoooo super, aldim diyodun almamissin bak:)
ben de kendi tartimdan cok supheleniyorum ama yeni tartiya para harcayasim yok simdi:))Tartım bozuk aslında ne doğru ne yanlış anlamadım acilen tartı değiştirmem lazım
Ayyy hayır tam tersi :) en azından yanlışımı fark ediyorum gayet iyi oldu :)toparlarsin tabi canim:) bi menu paylastin biz de 1 saat ustune konustuk valla kusura bakma sen de. aclik cenemize vurdu herhal:))
Aynı sıkıntı bende de var ✌Tartım bozuk aslında ne doğru ne yanlış anlamadım acilen tartı değiştirmem lazım
hemen ekliyorum o zaman listeye:)Ben de sabah tartıldım ve 63.5:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?