Hedef 15 Haziran!

Çok kötü 15 kişilik listede 13. Olmuşum çok üzücü. Sondan 3.oldum
Ama bu hafta böyle olmayacak sonuçlar. En azından bölgesel yaparım insallah

Sağol canım 11 aylık. Üşüttü biraz, midesi bulaniyor. Ctesi yeşillik alanda yürüyüşe çıktık, çok etkiledi. Polenlerden çok rahatsız oluyor, gözler kıpkırmızı.
Gözler ıcın cay pansumanı yap bırebır.
Kusmayada patates haşla yesın. Cok aşırıysa Dr ye götür ıstersen.

Selam kızlar
cgdmk rakiben bu hafta patladı
haftasonum çok yoğun geçti, yemeklerimi kontrol edemedim malesef
Geçen pazartesi= 59,5

bu pazartesi = 59,4
Puan = 1,6
Sen patlamamışsin, patlayan ben oldum -3 ama çok şükür adet oldum, bugün ilk günü ve karnım bomba gibi her an patlayabilir. Cumaya kadar ineceğini düşünüyorum. Bi de iştah sıfır, su saat oldu bişey yiyemedim daha.

İyi gidiyorsun devam et dikkat etmeye. Vücut bazen kıtlık moduna geçiyor.

Gözler ıcın cay pansumanı yap bırebır.
Kusmayada patates haşla yesın. Cok aşırıysa Dr ye götür ıstersen.
Aşırı değil canım, normalde de kusan bi bebek ama bu günler daha bi hassaslasti. Gözlerine çay pansumanı yapıyorum arada çok aktığı icin de bu alerjik olunca bilemedim yapsam mı.

Aşırı değil canım, normalde de kusan bi bebek ama bu günler daha bi hassaslasti. Gözlerine çay pansumanı yapıyorum arada çok aktığı icin de bu alerjik olunca bilemedim yapsam mı.
Doktora götürdünmü alerji için.bahar alerjilerı cok kötü oluyor

Doktora götürdünmü alerji için.bahar alerjilerı cok kötü oluyor
Götürmüştüm bu hastalıktan önce, alerjiden dolayı çok öksürüyor, öksürük de kusturuyor. Doktor yoğun akıntı var yukarıdan gelen dedi. 1 yaş altı olduğu için de alerji ilacı verilemiyor. Adıyaman'daki çocuk doktorları çok ilgisiz, hiç iyi değil. Yazın yaşını geçecek.. Çanakkale'de iyi bi muayeneden gecirticem.
Alerji bizden gelmiş, ben de ablası da alerjik, anneannesi de :)
Ama bu sanki hepimizden alerjik :)
Ablası da alerjiden kaynaklı iki kez geniz eti ameliyatı oldu, şuan yaşı 7 ama yine yaptirsak yine olur pek etki etmedi. 15 yaşlarını beklicez. Bizde alerji öyküsü çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…