HCR 35'in Başarı Öyküsü

hacer canım harika görünüyorsun..ama kiloluda çok şekersin beeeekaydirigubbakcemile2
bu arada aça aldın lahana yağını...
yaa sizi görünce çok özeniyorum yaa ben:çok üzgünüm:
hele bi doğurayım bende zayıflayıp başarı hikayemi yazcam inşallah:dilcikar:

valla şiştikçe şişiyorum gibi geliyor artık..tartıyada çıkmıyorum evde son 1 aydır..çünkü aldığım kiloyu görürsem yediğim herşeyden kısarım diye korkuyorum..son aydayım zaten tan bebeğin alacağı zamanlar..napalım artık o bi doğsunda,anası napar eder verir...

hacer , canım azmini ve sabrını takdir ettim .. bu maceranı okurken , yıllar önceki ben geldi aklıma bende defalarca senin gibi çabalayıp hedefime ulaşmıştım ...:eek::eek: okurken duygulanmadım desem yalan olur ..ahhh şimdi bi daha senin gibi ve eski ben gibi azim gelsede tekrar kilo versem keşke senağlamasenağlama ..

hacer , canım azmini ve sabrını takdir ettim .. bu maceranı okurken , yıllar önceki ben geldi aklıma bende defalarca senin gibi çabalayıp hedefime ulaşmıştım ...:eek::eek: okurken duygulanmadım desem yalan olur ..ahhh şimdi bi daha senin gibi ve eski ben gibi azim gelsede tekrar kilo versem keşke senağlamasenağlama ..

canım benim, o zamanlar verebildiysen şimdi de verebilirsin, neden olmasın ?

hacerim güzel kardeşim benim benim
son günlerde içinde bulunduğum psikolojinin etkisimidir nedir ağlattın beni başarın ve sırrın gurur verdi yüreklendirdi yazında bizlerden bahsetmende (zayıflamak isteyenler) ayrı bir onur kaynağı umarım hayatının bu tatlı anlarını ve bizleri hiç unutmazsın seni seviyorum ve yineliyorum kendini ihmal etme ve arada babanıda dinle...

Valla canım seni tebrik ediyorum maşallah azmin elinden hiç bir şey kurtulamaz sende bunun en güzel örneğisin gerçektende yazını nefes almadan okudum umarım darısı biz vermeye çalışanların başına olur çok güzel ifade etmişsin kendini.Ayrıca şunu belirtmeden geçemiyeceğim 63 kılo değil 50 lerde gibi gözüküyorsun

Arkadaşım ben sana ne desem bılemıyorum senı o kadar takdır ettımkı anlatamam hatta eşime bıle gosterdım bak azim örnegı dıye:)Bızde yapalım dedım..Ornek gosterdım.Gercekten başarı hikayesı olmus senınkı..Tekrar tekrar tebrık ederım.Hayatta diledıgın herseyı bu azimle başarman dileğiyle..

yaaa.. canım benim tebrik ederim seni.. ama şunu da söylemeden edemicem.. eski halin bana şişman gibi gelmedi açıkcası.. öylede cok güzelmişsin. ben de eskişehire dönünce diyetime devam edicem.. burda biraz kaçırıyorum annemim muhteşem yemekleri falan derken:/

kuzum çok iyi anlıyorum seni, ben de üniversiteden eve gelince annemin boğazıma tıktığı yemekler sonucu diyetimi bozmak zorunda kalıyorum :roflol:
ama uyarmadı deme, sen çok sağlıksız diyetler uyguluyorsun, lahana çorbası, pirinç lapası derken sağlığından olacaksın, söylemedi deme tamam mı a.s.

kuzum çok iyi anlıyorum seni, ben de üniversiteden eve gelince annemin boğazıma tıktığı yemekler sonucu diyetimi bozmak zorunda kalıyorum :roflol:
ama uyarmadı deme, sen çok sağlıksız diyetler uyguluyorsun, lahana çorbası, pirinç lapası derken sağlığından olacaksın, söylemedi deme tamam mı a.s.

ayyy.. yok yok. ilk başlarda yapıyodum o sacma sapan diyetleri.. şimdi 1300 kalorilik bi diyet uyguluyorum. diyetisyen vermişti.. sirkeli su sandaloz sakızı beşibiyerde çayı kullanıyorum. artık öyle sağlıksız diyetlere son. :eek:klava: eskişehire dönünce devam edicem.. beni zayıflamış görünce annem korktu acaba hastalandım mı falan diye:KK70: paso yediriyo içi rahat etmiyo işte napalım.. ama gidince tam gaz devaammm=) 5-6kilo fazlam var. :kızgın: :kızgın: :kızgın: :kızgın: kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı -tatlicadiarzu-

X