Canim nasil gidiyor gebeligin tahlil ve ultrason sonucun ne ciktiCanım perşembe 185 çıkmıştı, cumartesi 290 çıktı, dün de 670 çıktı. İlk defa 2 katından fazla yükselmiş ama doktorum olumlu konuşmadı pek, çarşamba yine baktırıp cuma da ultrasona gideceğim.
Canim selam, hcg degerim carsamba gunu 1400'du keseyi de gorduk, insallah devam eder boyle...sen nasilsin?Canim nasil gidiyor gebeligin tahlil ve ultrason sonucun ne cikti
Selam canim cok sevindim insallah saglikli ilerler... benim bugun lekelenmem artti progestonu kullanmaya basladim... hayirlisini diliyorum hepimiz icin...Canim selam, hcg degerim carsamba gunu 1400'du keseyi de gorduk, insallah devam eder boyle...sen nasilsin?
Bebegimin parcalari dustu doktora pzt gidicem kanamamda azalmis olur belki rahim temizlenmismi bakabilir sonrasinda test isticem kurtaj olmadigim icin cok mutluyum ben aldirmadim kendisi dustu... gebelik icin ara vermek istemiyorum hakkimizda herseyin en hayirlisini diliyorum ..
Canim doktor muayene etti cok sukur rahim temizlenmis hepsi dusmus doktor tekrar hcg istedi parcayi patolojiye gonderelim ama pek bisey cikmayabilir dedi gebelik icinde iki ay beklenebilir dedi ama ben kismet olursa ara vermeyi dusunmuyorum hayirlisi bakalimInsallah canim, iyi haberlerini bekliyorum...
benim ilk gebeligim kimyasal gebelikti yani hcg degeri gebeligi gostersede adetle birlikte dusmustu adetim bi iki gun gec olmustu... ikinci gebeligimde hcg basta iki kat yukseliyodu sonra cok az yukselmeye basladi almak istedi doktor keseyi gorunce beklemek istedim kendiliginden dustu... senin cok yeni daha iki gun sonra olctur iki kat artmasa bile %60 artiyorsa olumlu diyorlar ayrica degerinin yukselmesi yeterli degil rahimde keseyi gorduklerinde gebesin diyorlar biraz beklemen lazim... ben olumsuz ornegim hcg cok az yukseldi ve dustu 5.haftada... olumlu orneklerde var birden yukselen... nasip hersey... Allah hayirlisini sagliklisini nasip eylesin...Arkadaşlar banada yardım edin.adet olmayı bekledim benım bıraz duzensız 23 -24-25 günde falan oluyorum.kasık agrılarım oldu adet olmadım.dün silik ikinci cizgiyi görünce kan verdım deger 17 cıktı.adet donemınde bu degerı görüp saglıklı hamılelık yasayan oldumu suan cok endıselıyım.doktor 2 gunde bır kan ver deger artarsa sıkıntı yok dedı.peki deger duserse adetmı olacagım.yada kurtajmı olmam gerekecek yardım edın lütfen.
peki kardeş kese nezaman görülüyor?hcg düşünce kürtajmı olmuştun?Allahım yardımcımız olsun.benim ilk gebeligim kimyasal gebelikti yani hcg degeri gebeligi gostersede adetle birlikte dusmustu adetim bi iki gun gec olmustu... ikinci gebeligimde hcg basta iki kat yukseliyodu sonra cok az yukselmeye basladi almak istedi doktor keseyi gorunce beklemek istedim kendiliginden dustu... senin cok yeni daha iki gun sonra olctur iki kat artmasa bile %60 artiyorsa olumlu diyorlar ayrica degerinin yukselmesi yeterli degil rahimde keseyi gorduklerinde gebesin diyorlar biraz beklemen lazim... ben olumsuz ornegim hcg cok az yukseldi ve dustu 5.haftada... olumlu orneklerde var birden yukselen... nasip hersey... Allah hayirlisini sagliklisini nasip eylesin...
Aminn. Benim 988 di kesem gozuktu 4 ya da 5 haftada gozukuyor ben kurtaj olmadim beklemek istedim cts gunu dusuk yaptim hayirlisi buymus... Allah herkese saglikli hayirli evlatlar naaip eylesin eksikligini gostermeain...peki kardeş kese nezaman görülüyor?hcg düşünce kürtajmı olmuştun?Allahım yardımcımız olsun.