Hcg degeri yavas yukselip gebeligi saglikli ilerleyenler

Aminnnnnn insallah... Allah hepimiz icin en hayirlisini nasip eylesin... Insallah saglikli hayirli bir sekilde kucagimizada almak nasip olur...

Bu arada 900lu degere gore kesenin boyle iyi gozukmesine sasirdi 1800 lu degerlerde filan gozukur iyi bi sekilde dedi benim doktorum (sonra ona gosterdik cok rahatladi dis gebelik yok diye bekleyelim tipta mucizeler olur dedi) desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim gebeligim nasil ilerler bilmiyorum ama suanki durumum bile sukretmeme yetiyor... aldirmama saatler kala aldim bu guzel haberi... cok sukur...

canım çokkk sevindim inan
biliyorum küçücük bi umut aramanın nasıl bir şey olduğunu.forumlarda sayfa sayfa yazıları okuyup günlerce minik bi umut aradım.dilerim senin gebeliğin güzel ilerler de sende bundan sonra böyle problemi olanlara umut olursun.allah yardımcın olsun canımbenim...

Canim bu arada dun yazmayi unutmusum, bence progesteronun dusuk biraz, yurtdisinda hcg bakarken her defasinda progesteron da bakiyorlar ve genelde 25-50 arasinda oluyor degerler, progestana basla derim

canım çokkk sevindim inan
biliyorum küçücük bi umut aramanın nasıl bir şey olduğunu.forumlarda sayfa sayfa yazıları okuyup günlerce minik bi umut aradım.dilerim senin gebeliğin güzel ilerler de sende bundan sonra böyle problemi olanlara umut olursun.allah yardımcın olsun canımbenim...
Amin canimmmmm insallah... Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah... Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Canim bu arada dun yazmayi unutmusum, bence progesteronun dusuk biraz, yurtdisinda hcg bakarken her defasinda progesteron da bakiyorlar ve genelde 25-50 arasinda oluyor degerler, progestana basla derim
Canim iki doktorda ic demedi dusuk demedi doktor onermesede icilir mi ayrica dun sabah 8 aksam 4 arasi hastanedeydik surekli yuruyup cok yoruldum bu sabah hafif lekelenmem oldu insallah sorun olmaz...

Hayirlisi bakalim kucucukte olsa umut varmis nasip hersey bende yarin gidiyorum doktora muhtemel alacak... hcg nin yukselmeme sebebi ne acaba benim troitlerim az calisiyor ilac kullaniyorum birde demir eksikligim var bu ikiside gebelikte cok onemliymis bu sebeten mi benimki gelisemiyor en kisa surede dahiliyeye gidicem suanki gebeligimin saglikli olmasi icin bisey yapilabilse keske ama yokmus yapilabilecek bisey Allahtan hayirlisini diliyorum...
bence pıhtılaşmayada baktır canım... benim pıhtılaşmadan dolayı bebeğim gelişmedi ve değerlerim dengesiz arttı... 2 aylık hamile olmama rağman keseyi bile görememiştik ve kürtaj olmuştum... Kürtajdan sonra hemen genetik araştırmalarımı yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı... şimdi sabahları coraspin ve akşamlarıda iğne yapıyorum kendime ve çok şükür Rabbimin izniyle herşey yolunda... Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın...

Canim doktorlar icin hamilelik de dusuk de o kadar siradan ki, inan bizi bizim kadar dusunmuyorlar...hele bir de kahve akintin olduysa hemen basla...rahmi kalinlastirip bebegin tutunmasini guclendiriyor.

Tup bebek tedavisinde de kullaniliyor mutlaka. Benim pozitif ciktigi gun pembe akintim olunca doktorum baslatti hemen, hala da 3x200 mg kullaniyorum...

Arkadaslar iyi haberlerim var cok sukur... sabah degerim 988.4 cikinca doktorum olmuyor az yukseliyor dis gebelikten korkuyorum muayene edemiyorum filan diyerek icin rahat etmediyse son kez carsambayi bekleyelimki defalarca bekledik hep az artiyor dedi basta carsambaya kalsin dedim bir gun daha bekleyelim dedim... sonra bir gun sonrada auni olabilir dis gebelik varsa riski artabilir diye dusunerek bugun 17 30 da kurtaj icin randevu aldim. Genel anestezi ile yapilacakti saat 3 gibiydi sigortamdan onay bekliyorduk icim rahat etmedigi icin beklerken yakinda ki baska doktora gittim saat 4 gibi... degerlerimi begenmedi mutlaka alttan muayene etmem lazim dedi ve zorlayarak bakti (benim doktorum cok zorlamak istememisti goremedigi icin keseyi dis gebelikten cok korkuyordu) doktor cok sertti ama bi sekilde bakti veeee kesemi gordu yolk sac da var 4.5 ya da 5 haftalik saglikli gozukuyor dedi rahimdeydi dis gebelik degil sans vermek lazim aldirma dedi tabi bebek gozukurmu kalbi atarmi saglikli olur mu bilemem suan bekleyelim iki hafta sure verebiliriz dedi... Allahtan hepimiz icin en hayirlisini diliyorum... ne kadar sukretsem az... Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah... Alacaklari saati beklerken o kadar kotuydum ki hep bi umut aradim bisey olsa ne bilim sigorta onay vermese doktor bekleyelim dese filan bi umut iste bisey olsa da yaptirmasam tabi hep en hayirlisi ve sagliklisini diledim bunlari dusunurken bile... cok sukur...
şimdi okudum canım... Rabbim kucaklarımıza almayıda nasip etsin sağlıklı sıhhatli....hiç sters yapma... herşey güzel olacak de sürekli kendine:KK76::KK39:

Bu arada ben yumurtlama sonrasi 7. Gun baktirmistim ilk kontrollerimde, 11 cikmisti doktor onu bile dusuk bulmustu. Ki o zaman hamile bile degildim, onun icin basla bence...

canım ilacın hcg değerine katkısı yok ama tutunmayı destekliyor. Ben lekelenmem dolayısıyla günde 3 olarak başladım ancak iş yerindeki hamile arkadaşlarıma lekelenmeleri olduğu anda sabah akşam olarak verildi. Öyle yap istersen sen de. Bu arada başlayınca bebek 10 haftalık olana kadar kullanmak gerekiyor ki ondan sonra embriyo kendisi üretiyor zaten progesteronu.

Ilac hcg degerini yukseltirmi senin ne kadar oldu nasil gidiyor...
Canım perşembe 185 çıkmıştı, cumartesi 290 çıktı, dün de 670 çıktı. İlk defa 2 katından fazla yükselmiş ama doktorum olumlu konuşmadı pek, çarşamba yine baktırıp cuma da ultrasona gideceğim.

Canım perşembe 185 çıkmıştı, cumartesi 290 çıktı, dün de 670 çıktı. İlk defa 2 katından fazla yükselmiş ama doktorum olumlu konuşmadı pek, çarşamba yine baktırıp cuma da ultrasona gideceğim.
Canim yukselmesine cok sevindim moralini yuksek tut ben hcg degerinden cok anladimki ultrason daha onemli hayirlisiyla gorursun insallah sende... Allah saglikli ve hayirlisini hepimize nasip eylesin... gelismelerden haberdar et bizi...

canım ilacın hcg değerine katkısı yok ama tutunmayı destekliyor. Ben lekelenmem dolayısıyla günde 3 olarak başladım ancak iş yerindeki hamile arkadaşlarıma lekelenmeleri olduğu anda sabah akşam olarak verildi. Öyle yap istersen sen de. Bu arada başlayınca bebek 10 haftalık olana kadar kullanmak gerekiyor ki ondan sonra embriyo kendisi üretiyor zaten progesteronu.
Sagol canim...

Progestandan bahsediyorsan bu mumkun degil canim ben duzenli olarak aliyorum ve recetem olmadi hic

X