Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bu durumdayım şuan bana da sağlıksız bir gebelik gibi duruyor dendi ilk hamileligim. Ama mecburen bende şuan bekliyorumYardimci olabilecek kimse yok mu
Arkadaslar merhaba hcg degerim cok yavas yukseldigi icin doktorum %90 sagliksiz gebelik deyip cok umutsuz konustu dis gebelik olabilir dedi ya duser ya da temizlememiz gerekebilir dedi. Ilk gwbeligimde kimyasal gebelikti cok kucukken kendiliginden dustu degerimde 21 di. Ancak bu gebeligimde ilkine gore yuksek basladi ama iki kat artmamaya hatta artis azalmaya basladi doktor umitsiz konusssada icimden bir ses saglikli ilerleyecek yukselecekmis gibi geliyor... Doktor pzt bakalim karar verelim dedi. Kontrol icin ilk 14 subatta gittim doktora rahimde orta capli kalinlasma gordu degerim yuksek olmadigi icin keseye bakmadi. Yapilabilcek bisey yok bekleyelim dedi. Degerlerimi asagida belirttim benzer durum yasayan ya da ornegini goren varsa bilgilerini paylasabilir mi
8 ocak son adet tarihim (adetim duzensiz)
9 subat 117.2
12 subat 317.2
14 subat 519.6 (36 saat sonra)
16 subat 750
18 subat 854.7
Sonucunuz ne oldu bende ayni durumdayimMerhaba,
Malesef ayni durumdayim ben de ve soruma ne kadar arasam da yanit bulamiyorum
Yumurtlamadan sonraki 12.gunde predictor early pozitif cikinca hemen kan testi yaptirdim ve sonuc 44 cikti. doktorum cok erken fark ettigim icin dusuk cikmasinin normal oldugunu ve 48 saat sonra tekrar baktirmam gerektigini soyledi.
12.gun: 44
14.gun: 81
16.gun: 126
18.gun: 185
3. Degerimdeki artis dusuk cikinca doktorum bu saglikli bir gebelik degil, dusecek, degerlerin de dusmeye baslar dedi ama yine az da olsa artmis. Dis gebelikten suphelendi doktorum da onun icin bugun muayeneye cagirdi
Belirsizlik gercekten cok uzucu, Allah yardimcimiz olsun
Arkadaslar merhaba hcg degerim cok yavas yukseldigi icin doktorum %90 sagliksiz gebelik deyip cok umutsuz konustu dis gebelik olabilir dedi ya duser ya da temizlememiz gerekebilir dedi. Ilk gwbeligimde kimyasal gebelikti cok kucukken kendiliginden dustu degerimde 21 di. Ancak bu gebeligimde ilkine gore yuksek basladi ama iki kat artmamaya hatta artis azalmaya basladi doktor umitsiz konusssada icimden bir ses saglikli ilerleyecek yukselecekmis gibi geliyor... Doktor pzt bakalim karar verelim dedi. Kontrol icin ilk 14 subatta gittim doktora rahimde orta capli kalinlasma gordu degerim yuksek olmadigi icin keseye bakmadi. Yapilabilcek bisey yok bekleyelim dedi. Degerlerimi asagida belirttim benzer durum yasayan ya da ornegini goren varsa bilgilerini paylasabilir mi
9 subat 117.2
12 subat 317.2
16 subat 750
18 subat 854.7
Merhaba beta hcg yavs ılerlemıs saglıklı bır sekılde cocugunuzu kucagınıza aldınız mı bende aynı durumdayımArkadaslar merhaba hcg degerim cok yavas yukseldigi icin doktorum %90 sagliksiz gebelik deyip cok umutsuz konustu dis gebelik olabilir dedi ya duser ya da temizlememiz gerekebilir dedi. Ilk gwbeligimde kimyasal gebelikti cok kucukken kendiliginden dustu degerimde 21 di. Ancak bu gebeligimde ilkine gore yuksek basladi ama iki kat artmamaya hatta artis azalmaya basladi doktor umitsiz konusssada icimden bir ses saglikli ilerleyecek yukselecekmis gibi geliyor... Doktor pzt bakalim karar verelim dedi. Kontrol icin ilk 14 subatta gittim doktora rahimde orta capli kalinlasma gordu degerim yuksek olmadigi icin keseye bakmadi. Yapilabilcek bisey yok bekleyelim dedi. Degerlerimi asagida belirttim benzer durum yasayan ya da ornegini goren varsa bilgilerini paylasabilir mi
9 subat 117.2
12 subat 317.2
16 subat 750
18 subat 854.7
Beta hcg yavas mı ılerlemıstı benım yavas gıdıyor merak etttımArkadaslar iyi haberlerim var cok sukur... sabah degerim 988.4 cikinca doktorum olmuyor az yukseliyor dis gebelikten korkuyorum muayene edemiyorum filan diyerek icin rahat etmediyse son kez carsambayi bekleyelimki defalarca bekledik hep az artiyor dedi basta carsambaya kalsin dedim bir gun daha bekleyelim dedim... sonra bir gun sonrada auni olabilir dis gebelik varsa riski artabilir diye dusunerek bugun 17 30 da kurtaj icin randevu aldim. Genel anestezi ile yapilacakti saat 3 gibiydi sigortamdan onay bekliyorduk icim rahat etmedigi icin beklerken yakinda ki baska doktora gittim saat 4 gibi... degerlerimi begenmedi mutlaka alttan muayene etmem lazim dedi ve zorlayarak bakti (benim doktorum cok zorlamak istememisti goremedigi icin keseyi dis gebelikten cok korkuyordu) doktor cok sertti ama bi sekilde bakti veeee kesemi gordu yolk sac da var 4.5 ya da 5 haftalik saglikli gozukuyor dedi rahimdeydi dis gebelik degil sans vermek lazim aldirma dedi tabi bebek gozukurmu kalbi atarmi saglikli olur mu bilemem suan bekleyelim iki hafta sure verebiliriz dedi... Allahtan hepimiz icin en hayirlisini diliyorum... ne kadar sukretsem az... Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah... Alacaklari saati beklerken o kadar kotuydum ki hep bi umut aradim bisey olsa ne bilim sigorta onay vermese doktor bekleyelim dese filan bi umut iste bisey olsa da yaptirmasam tabi hep en hayirlisi ve sagliklisini diledim bunlari dusunurken bile... cok sukur...
Merhaba bende aynı durumdayım. Sizin güncel durumunuz ne?Merhaba beta hcg yavs ılerlemıs saglıklı bır sekılde cocugunuzu kucagınıza aldınız mı bende aynı durumdayım
Bende aynı durumdayım. Fakat malesef kimse cevap vermiyor. Sizde durum neMerhaba bende aynı durumdayım. Sizin güncel durumunuz ne?