Hcg degeri yavas yukselip gebeligi saglikli ilerleyenler

Kizlar yardim en son adet tarihim 20 aralik
26 ocak beta 3.000 küsür
29 ocak beta 5.800
31 ocak beta 8.000 küsür degerleri az yukselenler ne olur bir aciklamasi var mi gecen ay kimyasal gebelik gecirdim

Arkadaşlar bende dayanamayıp adetimden üç gün önce baktırdım 5.8 çıktı değerim adetime birgün kala ise 5.3 çıktı daha öncekiler <1. Gösteriyodu yükselme ihtimali varmı yarın adet günüm sanırım tutunma gerçekleşiyo şuan o yüzden mi böyle??

Asfghb
Arkadaslar merhaba hcg degerim cok yavas yukseldigi icin doktorum %90 sagliksiz gebelik deyip cok umutsuz konustu dis gebelik olabilir dedi ya duser ya da temizlememiz gerekebilir dedi. Ilk gwbeligimde kimyasal gebelikti cok kucukken kendiliginden dustu degerimde 21 di. Ancak bu gebeligimde ilkine gore yuksek basladi ama iki kat artmamaya hatta artis azalmaya basladi doktor umitsiz konusssada icimden bir ses saglikli ilerleyecek yukselecekmis gibi geliyor... Doktor pzt bakalim karar verelim dedi. Kontrol icin ilk 14 subatta gittim doktora rahimde orta capli kalinlasma gordu degerim yuksek olmadigi icin keseye bakmadi. Yapilabilcek bisey yok bekleyelim dedi. Degerlerimi asagida belirttim benzer durum yasayan ya da ornegini goren varsa bilgilerini paylasabilir mi

8 ocak son adet tarihim (adetim duzensiz)
9 subat 117.2
12 subat 317.2
14 subat 519.6 (36 saat sonra)
16 subat 750
18 subat 854.7

Bende de aynı durum var canım malesef bende bekliyorum ama bu dış gebelik değil dış gebelikde bu şekilde artma olmazmış bana böyle dediler. Senin ultrasonda kesen gözüktü mu. Benim kesen alttan baktıklarında bile gözükmedi ve beklenmeli dedi sağlıksız ilerliyomus. Rabbim yardımcımız olsun

Merhaba,

Malesef ayni durumdayim ben de ve soruma ne kadar arasam da yanit bulamiyorum:KK43:

Yumurtlamadan sonraki 12.gunde predictor early pozitif cikinca hemen kan testi yaptirdim ve sonuc 44 cikti. doktorum cok erken fark ettigim icin dusuk cikmasinin normal oldugunu ve 48 saat sonra tekrar baktirmam gerektigini soyledi.

12.gun: 44
14.gun: 81
16.gun: 126
18.gun: 185

3. Degerimdeki artis dusuk cikinca doktorum bu saglikli bir gebelik degil, dusecek, degerlerin de dusmeye baslar dedi ama yine az da olsa artmis. Dis gebelikten suphelendi doktorum da onun icin bugun muayeneye cagirdi:KK43:

Belirsizlik gercekten cok uzucu, Allah yardimcimiz olsun:KK43:
Sonucunuz ne oldu bende ayni durumdayim

Arkadaslar merhaba hcg degerim cok yavas yukseldigi icin doktorum %90 sagliksiz gebelik deyip cok umutsuz konustu dis gebelik olabilir dedi ya duser ya da temizlememiz gerekebilir dedi. Ilk gwbeligimde kimyasal gebelikti cok kucukken kendiliginden dustu degerimde 21 di. Ancak bu gebeligimde ilkine gore yuksek basladi ama iki kat artmamaya hatta artis azalmaya basladi doktor umitsiz konusssada icimden bir ses saglikli ilerleyecek yukselecekmis gibi geliyor... Doktor pzt bakalim karar verelim dedi. Kontrol icin ilk 14 subatta gittim doktora rahimde orta capli kalinlasma gordu degerim yuksek olmadigi icin keseye bakmadi. Yapilabilcek bisey yok bekleyelim dedi. Degerlerimi asagida belirttim benzer durum yasayan ya da ornegini goren varsa bilgilerini paylasabilir mi

9 subat 117.2
12 subat 317.2
16 subat 750
18 subat 854.7

9 subat 117.2
12 subat 317.2
16 subat 750
18 subat 854.7
Merhaba beta hcg yavs ılerlemıs saglıklı bır sekılde cocugunuzu kucagınıza aldınız mı bende aynı durumdayım

Arkadaslar iyi haberlerim var cok sukur... sabah degerim 988.4 cikinca doktorum olmuyor az yukseliyor dis gebelikten korkuyorum muayene edemiyorum filan diyerek icin rahat etmediyse son kez carsambayi bekleyelimki defalarca bekledik hep az artiyor dedi basta carsambaya kalsin dedim bir gun daha bekleyelim dedim... sonra bir gun sonrada auni olabilir dis gebelik varsa riski artabilir diye dusunerek bugun 17 30 da kurtaj icin randevu aldim. Genel anestezi ile yapilacakti saat 3 gibiydi sigortamdan onay bekliyorduk icim rahat etmedigi icin beklerken yakinda ki baska doktora gittim saat 4 gibi... degerlerimi begenmedi mutlaka alttan muayene etmem lazim dedi ve zorlayarak bakti (benim doktorum cok zorlamak istememisti goremedigi icin keseyi dis gebelikten cok korkuyordu) doktor cok sertti ama bi sekilde bakti veeee kesemi gordu yolk sac da var 4.5 ya da 5 haftalik saglikli gozukuyor dedi rahimdeydi dis gebelik degil sans vermek lazim aldirma dedi tabi bebek gozukurmu kalbi atarmi saglikli olur mu bilemem suan bekleyelim iki hafta sure verebiliriz dedi... Allahtan hepimiz icin en hayirlisini diliyorum... ne kadar sukretsem az... Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah... Alacaklari saati beklerken o kadar kotuydum ki hep bi umut aradim bisey olsa ne bilim sigorta onay vermese doktor bekleyelim dese filan bi umut iste bisey olsa da yaptirmasam tabi hep en hayirlisi ve sagliklisini diledim bunlari dusunurken bile... cok sukur...
Beta hcg yavas mı ılerlemıstı benım yavas gıdıyor merak etttım

Benim beta hcg değerim düzenli olarak artmadı. Bazen %30 bazen %60 şeklinde bazen %10 şeklinde.. üç doktor ile görüştüm. 5. Hafta olduğu için ve kese görünmediği için dış gebelik olabilir diyende oldu boş gebelik diyende. Her türlü sağlıksız gebelik denildi. 6 haftaya kadar bekledim. Dış gebelik iğnesi vuralım dediler ama gebelik için 6 ay ara vermem gerekecekti. Kürtaj yapalım ve sonra beta hcg değerine bakalım düşerse gebelik rahimde gelişmiştir ve bebek sağlıksız olduğu için gelişmemiştir deriz diyen doktoru dinledim öyle de oldu. Dış gebelik değilmiş. Kürtaj oldum. Beklemek benim içinde riskli olacaktı. Sağlıksız bir gebelik olacağı için çaremde kalmadı. Sizin kaçıncı hafta ve değerler nasıl? Herkeste aynı şey olacak denilmez her gebelik farklıdır.

X