- 20 Nisan 2014
- 1.694
- 722
Çok geçmiş olsun.Herhalde benimde böyle olacak hiç umudum yok.Hayırlısı olsun bekleyip göreceğim.bende önümüzdeki hafta doktora giderim.buarada ikigunde birde kan veririm.Çok zor işler bunlar.Allah yardım etsin.Aminn. Benim 988 di kesem gozuktu 4 ya da 5 haftada gozukuyor ben kurtaj olmadim beklemek istedim cts gunu dusuk yaptim hayirlisi buymus... Allah herkese saglikli hayirli evlatlar naaip eylesin eksikligini gostermeain...
Sagolasin Allahtan umut kesilmez cok yeni gebeligin dua et hayirlisini sagliklisini dile gerisi Allahin takdiri... Cok sukur hamile kalabiliyoruz sadece bunun icin bile yillarca bekleyenler tedavi gorenler var... nasip hersey...Çok geçmiş olsun.Herhalde benimde böyle olacak hiç umudum yok.Hayırlısı olsun bekleyip göreceğim.bende önümüzdeki hafta doktora giderim.buarada ikigunde birde kan veririm.Çok zor işler bunlar.Allah yardım etsin.
ben 13 ay hamile kalamadım.şubat ayında rahim filmi çektirdiğim günün 3-5 gün sonrası hamile kaldım.bu yazıyı okuyan olursa ben rahim filminin doğurganlığı arttırdığına inanıyorum.13 ay bekledim ve çektirdiğim gibide hamilelik yaşadım.tesadüf değildir bence.Sagolasin Allahtan umut kesilmez cok yeni gebeligin dua et hayirlisini sagliklisini dile gerisi Allahin takdiri... Cok sukur hamile kalabiliyoruz sadece bunun icin bile yillarca bekleyenler tedavi gorenler var... nasip hersey...
Hayirlisi olsun herseyinben 13 ay hamile kalamadım.şubat ayında rahim filmi çektirdiğim günün 3-5 gün sonrası hamile kaldım.bu yazıyı okuyan olursa ben rahim filminin doğurganlığı arttırdığına inanıyorum.13 ay bekledim ve çektirdiğim gibide hamilelik yaşadım.tesadüf değildir bence.
Bi sebep cikti mi ovulasyon testini hic denedin miben 13 ay hamile kalamadım.şubat ayında rahim filmi çektirdiğim günün 3-5 gün sonrası hamile kaldım.bu yazıyı okuyan olursa ben rahim filminin doğurganlığı arttırdığına inanıyorum.13 ay bekledim ve çektirdiğim gibide hamilelik yaşadım.tesadüf değildir bence.
rahim filminde tüpler açık çıktı kananmam bile olmadı.tahlillerimde gayet iyiydi.ovulasyon testinide çok kullandım .kısmet buguneymıs.Bi sebep cikti mi ovulasyon testini hic denedin mi
Allah razı olsun.İsteyen herkese nasip olsun.Kismet tabi... hayirlisi olsun insallah saglikli olur gebeligin
Amin insallahAllah razı olsun.İsteyen herkese nasip olsun.
Selam tahlil sonucun nasil cikti hcg yukselmis miÇok geçmiş olsun.Herhalde benimde böyle olacak hiç umudum yok.Hayırlısı olsun bekleyip göreceğim.bende önümüzdeki hafta doktora giderim.buarada ikigunde birde kan veririm.Çok zor işler bunlar.Allah yardım etsin.
Evet canim yukselmis.17den 52ye cikmis.Allahim yardimcimiz olsunSelam tahlil sonucun nasil cikti hcg yukselmis mi
Aminnn insallah hayirlisi olsun canimEvet canim yukselmis.17den 52ye cikmis.Allahim yardimcimiz olsun
hcg degerlerinden birkac tanesini yazarsan ard arda yaptirdigin daha iyi yorum yapabilirim.genelde en az %60 yukselmeyen degerlerde sagliksiz gebelik deniyor.benim oyle olmustu 10. Haftaya kadar bebek gorunmedi.kurtaj oldum.%15-%30 gibi bazi gebelikler yavas yukselmesine ragmen saglikli olabiliyor.onemli olan bence gelisim.en son martta yazılmış ama ben yinede yazmak istedim benim hcg değerlerim yüksek ama yavaş ilerliyor çok korkuyorum keşke bu durumu yaşamış olanlar girip yazıp bizede fikir verebilse
değerlerim şöylehcg degerlerinden birkac tanesini yazarsan ard arda yaptirdigin daha iyi yorum yapabilirim.genelde en az %60 yukselmeyen degerlerde sagliksiz gebelik deniyor.benim oyle olmustu 10. Haftaya kadar bebek gorunmedi.kurtaj oldum.%15-%30 gibi bazi gebelikler yavas yukselmesine ragmen saglikli olabiliyor.onemli olan bence gelisim.