Hcg degeri yavas yukselip gebeligi saglikli ilerleyenler

Aminn. Benim 988 di kesem gozuktu 4 ya da 5 haftada gozukuyor ben kurtaj olmadim beklemek istedim cts gunu dusuk yaptim hayirlisi buymus... Allah herkese saglikli hayirli evlatlar naaip eylesin eksikligini gostermeain...
Çok geçmiş olsun.Herhalde benimde böyle olacak hiç umudum yok.Hayırlısı olsun bekleyip göreceğim.bende önümüzdeki hafta doktora giderim.buarada ikigunde birde kan veririm.Çok zor işler bunlar.Allah yardım etsin.

Sagolasin Allahtan umut kesilmez cok yeni gebeligin dua et hayirlisini sagliklisini dile gerisi Allahin takdiri... Cok sukur hamile kalabiliyoruz sadece bunun icin bile yillarca bekleyenler tedavi gorenler var... nasip hersey...

Sagolasin Allahtan umut kesilmez cok yeni gebeligin dua et hayirlisini sagliklisini dile gerisi Allahin takdiri... Cok sukur hamile kalabiliyoruz sadece bunun icin bile yillarca bekleyenler tedavi gorenler var... nasip hersey...
ben 13 ay hamile kalamadım.şubat ayında rahim filmi çektirdiğim günün 3-5 gün sonrası hamile kaldım.bu yazıyı okuyan olursa ben rahim filminin doğurganlığı arttırdığına inanıyorum.13 ay bekledim ve çektirdiğim gibide hamilelik yaşadım.tesadüf değildir bence.

Hayirlisi olsun herseyin

Bi sebep cikti mi ovulasyon testini hic denedin mi

Arkadaslar dusuk yapali uc gun oldu tum parca dustu ama hala ara ara kramp ve cok sancim oluyo kanamam ise cok az geliyo normal mi bilen var mi

Selam tahlil sonucun nasil cikti hcg yukselmis mi

Arkadaslar patoloji sonucum cikti ama doktorla gorusemedim...
Sonuc da kesitlerde iltihapli desidual doku bazilari dejenere koryon villus yapilari arias stella fenomeni gosteren hipersekretuar endometrial fragmanlar gorulmekredir. Malignite izlenmedi. Tani koryon villuslari desidua sekretuar endometrium abaortusmateryali spontan dusen parca yaziyor...

Arkadaslar iki kadin dogum doktoruyla gorustum patoloji sonucunun normal oldugunu ilk dusuk diye arastirma yapilmayacagini soyledi biri iki uc ay toparlan digeri hcg degerin dussun oyle dusunebilirsin dedi hcg dusmeden kalirsan gebeligin degeri eskiden kalmami yeni mi zor ayirt ederiz dedi benim zaten hep dusuktu degerim dusmustur diye dusunuyorum tekrar hcg yaptiricam bugun tekrar kontroke gittim rahim duvarim incelmis normale donmus cok sukur hakkimizda herseyin en hayirlisi olsun insallah...

en son martta yazılmış ama ben yinede yazmak istedim benim hcg değerlerim yüksek ama yavaş ilerliyor çok korkuyorum keşke bu durumu yaşamış olanlar girip yazıp bizede fikir verebilse

en son martta yazılmış ama ben yinede yazmak istedim benim hcg değerlerim yüksek ama yavaş ilerliyor çok korkuyorum keşke bu durumu yaşamış olanlar girip yazıp bizede fikir verebilse
hcg degerlerinden birkac tanesini yazarsan ard arda yaptirdigin daha iyi yorum yapabilirim.genelde en az %60 yukselmeyen degerlerde sagliksiz gebelik deniyor.benim oyle olmustu 10. Haftaya kadar bebek gorunmedi.kurtaj oldum.%15-%30 gibi bazi gebelikler yavas yukselmesine ragmen saglikli olabiliyor.onemli olan bence gelisim.

değerlerim şöyle
8. gün 87
10.gün 160
12. gün 242
bugün 14. gün henüz vermedim kan ama doktorlarda umutlu değil çok korkuyorum bende

10.gun 66
11.gun 83
12.gun 87
Yarin 14.gun olacak, dr henuz yorum yapmadi, yarinki sonucu da gormek istiyor. Sizce saglikli bir gebelik icin umit var mi arkadaslar?

canım bence senin değerin güzel benim suanki halim cok normal değil cok belirsizlik var gebeyim ama sevinemiyorum çünkü siddetli kasık ağrılarından dolayi adetime 6 gün önce hamile oldumu fark ettik.
Son adet tarihim (15.01.2015)düzenli
Beta;17.04
Beta;30.04(2 gun sonra)
Beta;60.04(2 gun sonra)
3 ay önce kimyasal gebelik gecirdim ve korkuyorum yine ayni sey olcak diye doktor adet tarihin gecince sali günü nu degerlr 100 lerde olursa düşük sebebi dedi 1000 olmasi lazmms sali gnu cok endişeli ve korkuluym.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…