Hcg degeri yavas yukselip gebeligi saglikli ilerleyenler

Aminnnnnn insallah... Allah hepimiz icin en hayirlisini nasip eylesin... Insallah saglikli hayirli bir sekilde kucagimizada almak nasip olur...

canım çokkk sevindim inan
biliyorum küçücük bi umut aramanın nasıl bir şey olduğunu.forumlarda sayfa sayfa yazıları okuyup günlerce minik bi umut aradım.dilerim senin gebeliğin güzel ilerler de sende bundan sonra böyle problemi olanlara umut olursun.allah yardımcın olsun canımbenim...

Canim bu arada dun yazmayi unutmusum, bence progesteronun dusuk biraz, yurtdisinda hcg bakarken her defasinda progesteron da bakiyorlar ve genelde 25-50 arasinda oluyor degerler, progestana basla derim

Amin canimmmmm insallah... Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah... Allah hepimizin yardimcisi olsun...

Canim bu arada dun yazmayi unutmusum, bence progesteronun dusuk biraz, yurtdisinda hcg bakarken her defasinda progesteron da bakiyorlar ve genelde 25-50 arasinda oluyor degerler, progestana basla derim
Canim iki doktorda ic demedi dusuk demedi doktor onermesede icilir mi ayrica dun sabah 8 aksam 4 arasi hastanedeydik surekli yuruyup cok yoruldum bu sabah hafif lekelenmem oldu insallah sorun olmaz...

bence pıhtılaşmayada baktır canım... benim pıhtılaşmadan dolayı bebeğim gelişmedi ve değerlerim dengesiz arttı... 2 aylık hamile olmama rağman keseyi bile görememiştik ve kürtaj olmuştum... Kürtajdan sonra hemen genetik araştırmalarımı yaptırdım ve pıhtılaşma çıktı... şimdi sabahları coraspin ve akşamlarıda iğne yapıyorum kendime ve çok şükür Rabbimin izniyle herşey yolunda... Rabbim kimseye bu acıyı yaşatmasın...

Canim doktorlar icin hamilelik de dusuk de o kadar siradan ki, inan bizi bizim kadar dusunmuyorlar...hele bir de kahve akintin olduysa hemen basla...rahmi kalinlastirip bebegin tutunmasini guclendiriyor.

Tup bebek tedavisinde de kullaniliyor mutlaka. Benim pozitif ciktigi gun pembe akintim olunca doktorum baslatti hemen, hala da 3x200 mg kullaniyorum...

şimdi okudum canım... Rabbim kucaklarımıza almayıda nasip etsin sağlıklı sıhhatli....hiç sters yapma... herşey güzel olacak de sürekli kendine

Bu arada ben yumurtlama sonrasi 7. Gun baktirmistim ilk kontrollerimde, 11 cikmisti doktor onu bile dusuk bulmustu. Ki o zaman hamile bile degildim, onun icin basla bence...

canım ilacın hcg değerine katkısı yok ama tutunmayı destekliyor. Ben lekelenmem dolayısıyla günde 3 olarak başladım ancak iş yerindeki hamile arkadaşlarıma lekelenmeleri olduğu anda sabah akşam olarak verildi. Öyle yap istersen sen de. Bu arada başlayınca bebek 10 haftalık olana kadar kullanmak gerekiyor ki ondan sonra embriyo kendisi üretiyor zaten progesteronu.

Ilac hcg degerini yukseltirmi senin ne kadar oldu nasil gidiyor...
Canım perşembe 185 çıkmıştı, cumartesi 290 çıktı, dün de 670 çıktı. İlk defa 2 katından fazla yükselmiş ama doktorum olumlu konuşmadı pek, çarşamba yine baktırıp cuma da ultrasona gideceğim.

Canim yukselmesine cok sevindim moralini yuksek tut ben hcg degerinden cok anladimki ultrason daha onemli hayirlisiyla gorursun insallah sende... Allah saglikli ve hayirlisini hepimize nasip eylesin... gelismelerden haberdar et bizi...

Sagol canim...

Progestandan bahsediyorsan bu mumkun degil canim ben duzenli olarak aliyorum ve recetem olmadi hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…