Hcg degeri yavas yukselip gebeligi saglikli ilerleyenler

Kimbilir belki olur olmazsada dedigin gibi olmamasi hayirli oldugu icin olmamistir diyecegim... Doktor bakmadi progesterona bildigi vardir diye bende sormadim degerimi bilmiyorum... doktor dis gebelikten suphelendigi icin belki vermemistir kese disarda buyumesin diye bilmiyorum ki... hikayeleri okuyacagim destegin icin tesekkur ederim...

Canim malesef bende olumsuz bir örneğim ama yine de yazayim.bundan yirmi gün önce bende bütün forumlari okuyup olumlu ornekler aradım.
Benim degerim 5000lere kadar yükseldi ama malesef sadece keseyi gördük. Yolk sac da göründü ama olmasi gereken haftada degildi kesem.degerim hep yavaş artti 1447 iken iki gün sonra 2129 oldu.sonra bu sekilde hep sürüncemeli yükselişi devam etti.en son bi hafta daha bekleyelim dedi doktor ama ben istemedim kurtaj oldum. Biliyordum sonunu ve kabullenip yoluma bakmaya karar verdim
Iki hafta oldu kurtaj olali.sende kendini üzme lütfen sagliksiz gebelik olmasini istemeyiz sonucta.biraz zorlu bi süreç ama allahim sabrini veriyor.simdi ben sabırsızlıkla korunma sürecinin bitmesini ve yeniden başlamayı bekliyorum. Ama inşallah senin için bir mucize gerçekleşir.

Sagol paylastigin icin insallah hepimiz icin en hayirlisi olur... benim degerim 48 saatte 820 850 arasi gidip geldi yarin tekrar yapicam kendiliginden dusebilir dusmezse temizleyelim dedi doktor kanamam olmadigi henuz ilaci var mi yoksa kurtaj mi yapacak bi igne dedi ama hatirlamiyorum dis gebelik suphesi icin mi dedi kismet tabi olmuyorsa vardir bir hayir... ben biraz kurtajdan cekiniyorum... sonrasi... yeni gebelik sureci... Hayirlisini diliyorum hepimiz icin...

Sagol paylastigin icin insallah hepimiz icin en hayirlisi olur... benim degerim 48 saatte 820 850 arasi gidip geldi yarin tekrar yapicam kendiliginden dusebilir dusmezse temizleyelim dedi doktor kanamam olmadigi henuz ilaci var mi yoksa kurtaj mi yapacak bi igne dedi ama hatirlamiyorum dis gebelik suphesi icin mi dedi kismet tabi olmuyorsa vardir bir hayir... ben biraz kurtajdan cekiniyorum... sonrasi... yeni gebelik sureci... Hayirlisini diliyorum hepimiz icin...
canım aslında tam iki katına çıkması gerekmiyor yani yüzde 60lık artış olsa yeterli oluyor sağlıklı gebelik için.
inşallah dış gebelik yoktur bana da demişti belki dış gebeliktir diye ve dış gebelik hakkında okuduklarımdan sonra sağlıksız iç gebeliğe şükrettim.sende kendini öyle şartlandırma inşallah öyle bir şey yoktur.dış gebelikte kanser hastalarına verilen kemoterapi gibi bi iğne veriliyor ki bebek tüplerden düşsün diye.umarım kendiliğinden sonlanır düşük hapı var ama onu doktor kendisi uygun görürse veriyor.ama olmazsa kürtajdan da sakın korkma çok basit 10dk lık bi işlem.hiç duymuyorsun sonrasında ağrı falanda olmuyor.ben daha önce bir düşük yaptım 9.haftamdaydım.ikisinide yaşamış biri olarak kürtaj bana daha kolay geldi.

Sagol canim icimi ferahlattin... Sabahtan gidiyorum doktora hcg testinden sonra karar verecek... Insallah en hayirlisi olur... Doktor ne kadar korunun dedi yani kurtajdan sonra adet olmadan saglikli hamilelik yasayanlari duydum da...

Sagol canim icimi ferahlattin... Sabahtan gidiyorum doktora hcg testinden sonra karar verecek... Insallah en hayirlisi olur... Doktor ne kadar korunun dedi yani kurtajdan sonra adet olmadan saglikli hamilelik yasayanlari duydum da...
canım hiçç üzme kendini rahat ol teslim ol inan daha kolay atlatılıyor.
bana 3 ay dedi ama bazısına 1 adet yeterli diyor.bizim zaten uzun süredir olmuyordu o yüzden ben belirli bi yöntem kullanmadan akışına bırakıcam.psikolojik olarak hazır hissediyorum.ama bakalım kontrolde bedenen de hazırmıyım öğrenicezz.
senin için bir mucize diliyorum....

Sagol canimmm insallah... Eger dis gebelik olmadigi netlesirse haftasindan geri diye almali mi yoksa 1 -2 hafta beklense bi umut olur mu... internetten 6.haftadan sonra keseyi gorenler oldugunu saglikli gebelik gecirdiklerini okudum nasip tabi hersey... doktorum hcg nin az yukselmesinden dolayi en basindan beri sagliksiz gebelik diyor kucucuk bile olsa olumlu birsey soylemiyor... en buyuk korkusu dis gebelik diye surekli hcg istiyor ki hemen mudahale etsin... en son pelvis doppler istedi detayli incelediler yumurtalik rahim normal cikti bu sonuca gore biraz rahatlayip pazartesi karar verelim ama sonuc belli der gibi konustu. Bu sebeple olumlu bir gelisme olmasi ancak mucizeyle olur. gebeligim sonlanirsada nasip degilmis diye dusunucem... Hayirlisi olsun hepimiz icin...

Sagol canimmm insallah... Eger dis gebelik olmadigi netlesirse haftasindan geri diye almali mi yoksa 1 -2 hafta beklense bi umut olur mu... internetten 6.haftadan sonra keseyi gorenler oldugunu saglikli gebelik gecirdiklerini okudum nasip tabi hersey... doktorum hcg nin az yukselmesinden dolayi en basindan beri sagliksiz gebelik diyor kucucuk bile olsa olumlu birsey soylemiyor... en buyuk korkusu dis gebelik diye surekli hcg istiyor ki hemen mudahale etsin... en son pelvis doppler istedi detayli incelediler yumurtalik rahim normal cikti bu sonuca gore biraz rahatlayip pazartesi karar verelim ama sonuc belli der gibi konustu. Bu sebeple olumlu bir gelisme olmasi ancak mucizeyle olur. gebeligim sonlanirsada nasip degilmis diye dusunucem... Hayirlisi olsun hepimiz icin...
canım eğer değerin yükselmişse ve kese görünürse bekleyebilirsin bi süre daha içinin rahat etmesi açısından.
ama değerin yine az artmışsa az dan kastım 850 iken 1000 olması falan yani.o zaman bekleme bence zaman kaybı olur.
bazen tıpta kesin olan şeyler var ama bu gebelik olayları biraz farklı benim doktorum hep bana 2 kere 2 dört etmiyor bizim bölümümüz için dedi.yani umutsuz olaylardan bile ne mucizeler çıkabiliyor.mesela bi çok kadına tüp bebekle bile gebelik ihtimali verilmezken doğal yoldan hamile kalıyorlar.bunun gibi bir şey.
beklemenin bi sakıncası olmaz ama doktorun da kesin konuşursa değerine göre o zaman yoluna bakarsın canım.
hakkında en güzeli olsun inşallah....

Aminnnnn insallah... cok tesekkur ederim destegin icin... Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip eylesin eksikligini gostermesin insallah...

Canim merhaba, artmis yine...bu da az da olsa umut veriyor insana...kurtaj falan derse de doktora dusunmek istiyorum deyip bir baskasina daha gorun bence...dualarim seninle:KK19:

Doktor ya sagliksiz ic ya da dis gebelik diyor agrim kanamam yok diye son iki gun daha bekleyelim istoyirsan dedi progesterona baktiriyorum bekleyip beklememek arasindayim doktor cok umitsiz suan 8000lerde olmaliydi hala cok dusuk filan dedi ne yapicam bilmiyorummm cok moralim bozuk belkide bugun doktoru dinler aldiririmm hayirlisi neyse o olsun

Bu arada ultrasonla bakti mi? Doktorum kese varsa hcg 700 olunca gorunur diyor, bakmasını istesen? herşeyin hayırlısı, lütfen üzülme...

Baktiramadim doktor zorlamak istemedi... hayirlisini diliyorum... karar vermekte zorlaniyorum simdi mi carsambayi az da olsa yukseldigi icin beklim mi

ben senin yerinde olsam bir başka doktora daha görünür ve kese var mı yok mu emin olurdum açıkçası. En azından aklımda soru işareti kalmazdı...

Progesteron 10.36 cikti. Farkli bir doktora tahlil sonuclarimi sordugumda o da sagliksiz gibi dis gebelikte olabilir demisti bugune randevu aldim bakalim hayirlisi olsun insallah...

Gebeligimi sonlandiracak dis gebeliksede igne yapacakmis hayirlisi olsun insallah... gebeligimin son dakikalari malesef :KK43:((

Arkadaslar iyi haberlerim var cok sukur... sabah degerim 988.4 cikinca doktorum olmuyor az yukseliyor dis gebelikten korkuyorum muayene edemiyorum filan diyerek icin rahat etmediyse son kez carsambayi bekleyelimki defalarca bekledik hep az artiyor dedi basta carsambaya kalsin dedim bir gun daha bekleyelim dedim... sonra bir gun sonrada auni olabilir dis gebelik varsa riski artabilir diye dusunerek bugun 17 30 da kurtaj icin randevu aldim. Genel anestezi ile yapilacakti saat 3 gibiydi sigortamdan onay bekliyorduk icim rahat etmedigi icin beklerken yakinda ki baska doktora gittim saat 4 gibi... degerlerimi begenmedi mutlaka alttan muayene etmem lazim dedi ve zorlayarak bakti (benim doktorum cok zorlamak istememisti goremedigi icin keseyi dis gebelikten cok korkuyordu) doktor cok sertti ama bi sekilde bakti veeee kesemi gordu yolk sac da var 4.5 ya da 5 haftalik saglikli gozukuyor dedi rahimdeydi dis gebelik degil sans vermek lazim aldirma dedi tabi bebek gozukurmu kalbi atarmi saglikli olur mu bilemem suan bekleyelim iki hafta sure verebiliriz dedi... Allahtan hepimiz icin en hayirlisini diliyorum... ne kadar sukretsem az... Allah saglikli hayirli bir sekilde kucagimizada almayi nasip eder insallah... Alacaklari saati beklerken o kadar kotuydum ki hep bi umut aradim bisey olsa ne bilim sigorta onay vermese doktor bekleyelim dese filan bi umut iste bisey olsa da yaptirmasam tabi hep en hayirlisi ve sagliklisini diledim bunlari dusunurken bile... cok sukur...

Bu arada 900lu degere gore kesenin boyle iyi gozukmesine sasirdi 1800 lu degerlerde filan gozukur iyi bi sekilde dedi benim doktorum (sonra ona gosterdik cok rahatladi dis gebelik yok diye bekleyelim tipta mucizeler olur dedi) desteginiz icin hepinize cok tesekkur ederim gebeligim nasil ilerler bilmiyorum ama suanki durumum bile sukretmeme yetiyor... aldirmama saatler kala aldim bu guzel haberi... cok sukur...

X