- 14 Haziran 2022
- 153
- -90
- 11
- 28
- Konu Sahibi minikserce24
-
bazen o kadar kazıkladı vermesem olurdu diyorum ama hakkı kalmasın diye verdimYuzugun parasını verdğinize pisman olmıs gııbısınız daha cok
Nazar değmesin diyelim o haldeYüzüğü bozdurup orasını gönderince adamın aldığı fiyattan daha düşük bir para oluyor, maddi olarak zarara uğratıyor hem de yüzüğü gönderse adam sıradakine hediye ederdi onu engelledi. Adam da şimdi nasıl asil, gururlu bir metresim varmış da kıymet bilememişim, nalet olsun bana, Allah cezamı versin (nalet ve Allah cezasını versin konu sahibinin dün açtığı konuda kullandığı sözler) diye kendini yerden yere atıyormuş.
Nasıl yani aldatmaz dersiniz? Aldatmış işte?tek temennim allahtan bulması zaten. hakki kalmasın diye o yüzden satıp parasını gönderdim yüzüğün. Cok düzgün biri bakarsanız hic hu adam aldatmaz dersiniz yalan söylemez dersiniz
Karısının, çoluğunun çocuğunun. Adam akıllıymış en azından size para yedirmemiş, kelimenin tam anlamı ile her yönden kullanmış, sömürmüş gitmiş. Arsız hırsız evsahibini bastırır tavrınızı adamla ilişki yaşarken kullansaydınız. Annenizin babanızın yüzüne uyanmadan bakabiliyor musunuz?kimin ne ahını almışım be
karisi bilmiyorKarısının, çoluğunun çocuğunun. Adam akıllıymış en azından size para yedirmemiş, kelimenin tam anlamı ile her yönden kullanmış, sömürmüş gitmiş. Arsız hırsız evsahibini bastırır tavrınızı adamla ilişki yaşarken kullansaydınız. Annenizin babanızın yüzüne uyanmadan bakabiliyor musunuz?
Yüzük kaç karattı?baştan diyeyim adam zengin degil. yaşca büyük. evliydi evli olduğu için ayrıldım. neyse sonra bir gün yüzükle geldi yalvardı yakardı aramız kotu ayrilacagiz dedi. 2 3 ay sonra bu ışlem gerçekleşecek dedi. Vaatler vs karımda beni istemiyor sevmiyor dedi. E tabi sürenin sonuna gelince adam yan çizmeye başladı sensiz de olamıyorum var olan düzeni bozamam diyince o zaman karına her şeyi anlat birbirimizii tamamen silelim dedim. ilk başta alttan aldı falan sonra ben söyleyeceğim diyince yapmazsan adam degilsin dedi bende yaparim merak etme diyince beraber öleceğiz dedi o esnada karısını arayınca telefonu aldı burnundan getireceğim bundan sonra senin dedi. Gözünü korkuttum ama demedim. Kadını normalde aradım ama konuşmadım o an kilitlendim o beş para etmez yüzüğünü de satıp verdim kendisine. Ama hazmedemiyorum o adamında canı yansın istiyorum şimdi yüzüğün parasını da alınca enayiyi kullandım attim üçüz yırttım diye düşünüyordur degil mi.
Karısının olabılır mı?Hanı bı ıhtımal?kimin ne ahını almışım be
tek temennim allahtan bulması zaten. hakki kalmasın diye o yüzden satıp parasını gönderdim yüzüğün. Cok düzgün biri bakarsanız hic hu adam aldatmaz dersiniz yalan söylemez dersiniz
Karısını aldatıp siiznle birlikte olan adam zaten işin başında sahtekar bunu göremedeniz mi ? Umarım adamın eşinin yaşadığını yaşamadan ölmezsinizasam sahtekar cıktı
Sen öyle san. Dünyadaki tek akıllı sensin zaten. Hadi diyelim ki karışı bilmiyor hiç mi vicdan azabı çekmedin, hiç mi için sızlamadı, hiç mi benim başıma gelseydi demediniz? Bir daha soruyorum annenin babanın yüzüne nasıl bakıyorsun?karisi bilmiyor
Aysel kar sen misindışardan bakınca namazlı abdestli adam dersiniz kendinin deyimiyle karısıda kendisini istemiyordu
Yüzük kaç karattı?
Pühhh utanmadan onumu getirmiş yüzük diye3 gram bile degildi
Annenin babanın yüzüne nasıl bakıyorsun. Yüzüğün karatını mı söylüyorsun.3 gram bile degildi
Esasında onun adama takması lazım yüzüğü. Senin gibi muazzam bir adama metres olma fırsatını verdiğin için teşekkür ederim demesi lazım.Pühhh utanmadan onumu getirmiş yüzük diye
Ayrılmakla en iyisini yapmısın
Böyle cimri adama metres olup napcan
3 gram bile degildi
aynı şey umarim başına gelir kınadığını yaşamadan ölmezsin insallah sen olmazsa en sevdiğinden çıksınIste herkes ederi kadar demek ki ne yapacaksin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?