hazmedemiyorum.

Aynı konuyu tekrar açmaktaki amacınız size acıyıp iyi yorumlar yapmamız ise boşa kürek çekiyorsunuz söyleyeyim bunu. Evli adamlarla görüşen birine diyecek bir tane bile güzel kelimemiz yok! Dilerim herkes bu olayı duyar ve cümle aleme rezil olursunuz.

İnsan miğdesiz olumca hazmetmek zor dolayısıyla

Kargoyla sevk etseydin eşine verirdi sende daha çok hazmedemezdin eşini aldatan yarın seni aldatmayacak mı

Bırakın evli erkeklerin peşini artık milletin metresi olmaktan nasılda keyif alıyorsunuz
Zannediyorlar ki adamlar eşlerine karşı “onları” tercih etti.
Ne Adamlar İki üç ay gezip tozup bırakıveriyorlar bir kenara.

Evli erkeklerin yalanı

Karımla zorla sevmeyerek evlendik
Çocuklar için tahammül ediyorum
Beraber olmuyoruz yataklar ayrı
BoŞanacaz
3 maddenin aynısını söyledi. görücü usulü evlendik çocuklar için birlikteyim beraber olmuyoruz bozacağız pardon hepsi doğruymuş

Adam eşiyle ayrılsaydi, acaba doğru mu söylüyor, evliyken benimle görüşmek istiyor, bundan bana ne hayır gelir, evli adam yüzük alıyor diye hiçbirsey düşünmeyecektiniz.
Karısından ayrılmayınca, hazmedemiyorum. Çok üzücü, ah yazık.

Evli erkeklerin yalanı

Karımla zorla sevmeyerek evlendik
Çocuklar için tahammül ediyorum
Beraber olmuyoruz yataklar ayrı
BoŞanacaz
3 maddenin aynısını söyledi. görücü usulü evlendik çocuklar için birlikteyim beraber olmuyoruz bozacağız
Boşanan gördük mü hayır
buna ben kendimi şartlamışım deli gibi inandım bir de o duruma kızıyorum zaten inanmış olmama

Birini sevebilirsin körü körüne inanabilirsin bu kişi evli olmaması kaydıyla bu konuda eleştirmiyoruz seni.

Sen evli olduğunu bile bile devam etmişsin biraz daha inansan sana ev felan açardı. O çocukların rızkını yediğini de mi düşünmedin hiç.

Kusura bakma ama yuva yıkmaya uğraşıyorsun

İnşallah bir daha evli erkeklerden uzak durursunuz

Adam adam olsa zaten karısını aldatmaz karısını aldatan sizi de kullanır atar kenara

Yuva yıkanın yuvası olmaz bir kadının göz yaşlarına sebeb olmam neden günah değilmi

Karısı aldatıyor yalanı okadar salakçaki hiç bir erkek kendisini aldatan kadınla evliligine devam etmez

Hazmedemedigi zaten karısını bırakmamış olması

rizkini hic yemedim tam tersi hep ben harcadım para icin asla degildi mutsuzum dedi ayrilcafim dedi karsi tarafta beni sevmiyor zaten öylesine bir beraberlik dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…