• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hazmedemiyorum.

İnşallah bir daha evli erkeklerden uzak durursunuz

Adam adam olsa zaten karısını aldatmaz karısını aldatan sizi de kullanır atar kenara

Yuva yıkanın yuvası olmaz bir kadının göz yaşlarına sebeb olmam neden günah değilmi

Karısı aldatıyor yalanı okadar salakçaki hiç bir erkek kendisini aldatan kadınla evliligine devam etmez
hayir kadın kendini aldatmıyormuş kadın tam tersi evinde olan bir kadın ama adamı sevmiyormuş para içinmiş hep birlikteligi

baştan diyeyim adam zengin degil. yaşca büyük. evliydi evli olduğu için ayrıldım. neyse sonra bir gün yüzükle geldi yalvardı yakardı aramız kotu ayrilacagiz dedi. 2 3 ay sonra bu ışlem gerçekleşecek dedi. Vaatler vs karımda beni istemiyor sevmiyor dedi. E tabi sürenin sonuna gelince adam yan çizmeye başladı sensiz de olamıyorum var olan düzeni bozamam diyince o zaman karına her şeyi anlat birbirimizii tamamen silelim dedim. ilk başta alttan aldı falan sonra ben söyleyeceğim diyince yapmazsan adam degilsin dedi bende yaparim merak etme diyince beraber öleceğiz dedi o esnada karısını arayınca telefonu aldı burnundan getireceğim bundan sonra senin dedi. Gözünü korkuttum ama demedim. Kadını normalde aradım ama konuşmadım o an kilitlendim o beş para etmez yüzüğünü de satıp verdim kendisine. Ama hazmedemiyorum o adamında canı yansın istiyorum şimdi yüzüğün parasını da alınca enayiyi kullandım attim üçüz yırttım diye düşünüyordur degil mi.
Aynı konuyu kaç kez açacaksın. Neyi duymak istiyorsun anlamadık. He sen evli bir erkekle konuşmaya devam ederek haklısın, evet o seni kandırmış yoksa sen kanmazdın, herkes evli erkeklerin boşanacağı yalanına kanar dememizi mi bekliyorsun.

😀 ne adamlar var ya hem dost tutup hem de kendilerine baktiırıyorlar vay be bu da bir yetenek...Hâlâ adamın anlattığı yalanları buraya yazıyorsun, yok karısı şöyleymiş yok karısı böyleymiş.. neyin kafasındasın? Adam karısını seviyor ama sıkıntıları var belliki orası seni ilgilendirmez ki. Adam evli, burda yapacagin tek sey ders çıkarmak,değerini bilmek,evlilerden uzak durmak. Para içinmiş karısının birlikteliği adam senden paraları alıp karısına mi veriyordu acaba 😁

😀 ne adamlar var ya hem dost tutup hem de kendilerine baktiırıyorlar vay be bu da bir yetenek...Hâlâ adamın anlattığı yalanları buraya yazıyorsun, yok karısı şöyleymiş yok karısı böyleymiş.. neyin kafasındasın? Adam karısını seviyor ama sıkıntıları var belliki orası seni ilgilendirmez ki. Adam evli, burda yapacagin tek sey ders çıkarmak,değerini bilmek,evlilerden uzak durmak. Para içinmiş karısının birlikteliği adam senden paraları alıp karısına mi veriyordu acaba 😁
Yok ondan aldığı paralarla bizimkine yüzük almış 😂 bizim safta tutup o parayı adama vermiş 🤪

sevmiyorum alışkanlık var sadece diyordu

Böyle adam karısına koca olamamış size ne olacak sanıyorsunuz?!
Bu haysiyetsiz adamlara prim vermeyin artık 🤬

baştan diyeyim adam zengin degil. yaşca büyük. evliydi evli olduğu için ayrıldım. neyse sonra bir gün yüzükle geldi yalvardı yakardı aramız kotu ayrilacagiz dedi. 2 3 ay sonra bu ışlem gerçekleşecek dedi. Vaatler vs karımda beni istemiyor sevmiyor dedi. E tabi sürenin sonuna gelince adam yan çizmeye başladı sensiz de olamıyorum var olan düzeni bozamam diyince o zaman karına her şeyi anlat birbirimizii tamamen silelim dedim. ilk başta alttan aldı falan sonra ben söyleyeceğim diyince yapmazsan adam degilsin dedi bende yaparim merak etme diyince beraber öleceğiz dedi o esnada karısını arayınca telefonu aldı burnundan getireceğim bundan sonra senin dedi. Gözünü korkuttum ama demedim. Kadını normalde aradım ama konuşmadım o an kilitlendim o beş para etmez yüzüğünü de satıp verdim kendisine. Ama hazmedemiyorum o adamında canı yansın istiyorum şimdi yüzüğün parasını da alınca enayiyi kullandım attim üçüz yırttım diye düşünüyordur degil mi.
Dün de aynı konuyu açtın bugün de. Sen yorumları okumuyor musun? Günlük amacı ile mi kullanıyorsun forumu. Gala fikir soruyorsun. Yaptın bir halt, sıvadın, tüyü de diktin, alkış bekliyorsun. İyi yaptın deyince ne olacak adam karısını boşayıp gelip senin eline ayağına mı kapanacak. Alnına sürdüğün kara mı geçecek. Nasıl bir egoya sahipsin sen. Git annene, ablana, kardeşine, babana, arkadaşlarına sor bu konuyu. Psikolojiniz filan da bozuk değil sizin, karakteriniz bozuk.

Sizin bundan sonra yapacaginiz şey aklinizi başiniza alip evli adamlardan uzak durmak. O şerefsizlerin verdigi sahte vaatlere inanmamak ve bundan sonra dogru yolda ilerlemek. O zaten Allahindan bulacak merak etmeyin. Unutmayinki bu ilişkide hata payiniz 50/50. O bana yamuk yapti diye birsey dusunmeyin. Evli birinin başkasiyla konuşmasinin ardinda saf temiz sevgi beklemiyordunuz herhalde. El birligiyle zavalli kadini boynuzlamişsiniz ve şimdi kendi 'benliginizi' kurtarma peşindesiniz. Uzak durun ondan intikam mintikam boş verin.

Sizin bundan sonra yapacaginiz şey aklinizi başiniza alip evli adamlardan uzak durmak. O şerefsizlerin verdigi sahte vaatlere inanmamak ve bundan sonra dogru yolda ilerlemek. O zaten Allahindan bulacak merak etmeyin. Unutmayinki bu ilişkide hata payiniz 50/50. O bana yamuk yapti diye birsey dusunmeyin. Evli birinin başkasiyla konuşmasinin ardinda saf temiz sevgi beklemiyordunuz herhalde. El birligiyle zavalli kadini boynuzlamişsiniz ve şimdi kendi 'benliginizi' kurtarma peşindesiniz. Uzak durun ondan intikam mintikam boş verin.
tek temennim allahtan bulması zaten. hakki kalmasın diye o yüzden satıp parasını gönderdim yüzüğün. Cok düzgün biri bakarsanız hic hu adam aldatmaz dersiniz yalan söylemez dersiniz

Yüzüğü bozdurmakla niye zahmet ettin ya direkt iade edebilirdin 🤪
Yüzüğü bozdurup orasını gönderince adamın aldığı fiyattan daha düşük bir para oluyor, maddi olarak zarara uğratıyor hem de yüzüğü gönderse adam sıradakine hediye ederdi onu engelledi. Adam da şimdi nasıl asil, gururlu bir metresim varmış da kıymet bilememişim, nalet olsun bana, Allah cezamı versin (nalet ve Allah cezasını versin konu sahibinin dün açtığı konuda kullandığı sözler) diye kendini yerden yere atıyormuş.

Hiç üstelemeyin,konuyu eşelemeyin.Başka birinin mutsuzluğu üzerine kendi mutluluğunuzu inşa' edemezsiniz.

hayir kadın kendini aldatmıyormuş kadın tam tersi evinde olan bir kadın ama adamı sevmiyormuş para içinmiş hep birlikteligi

He onun icin adam senin parani yemis dimi. Namazli abdestli dedigin adam karisini aldatmak icin seni secmis. Herkesi secemez zaten. Aklibasinda kimse evli erkekten yuzuk falan kabul etmez.

Bugun karısına bunu yapanin yarın sana yapmayacağını mi düşündün.. adamların denasi bozuk. Bugün sana yarın başkasına..
Adam mi kalmadı yahuu

Ada
beş paralık adamin diline dusmemek icin bak yuzugude hic etti falan der lafini eder diye
m seni metre yapmış üstüne paranı da yemiş sen hala ne diyorsun? Çok iyi beş vakit namazında, öyle yapacak biri değil dediğiniz adam beş paralık biri oldu. Sen önce kendi aldığın ahların bedelini öde de sonra beddua et.

Ada

m seni metre yapmış üstüne paranı da yemiş sen hala ne diyorsun? Çok iyi beş vakit namazında, öyle yapacak biri değil dediğiniz adam beş paralık biri oldu. Sen önce kendi aldığın ahların bedelini öde de sonra beddua et.
kimin ne ahını almışım be

Yuzugun parasını verdğinize pisman olmıs gııbısınız daha cok:KK51:

Adam cok düzgün görünüşlü dışardan bakınca siz inanamazsınız bu adam yalan söylemez dersiniz öyle biri
Biz inananız yapacağına, sen inanmazsın, metresliğe eğilimimiz yok. Minareyi çalan kılıfını hazırlar. Bu kadar ağırına gittiyse git adamın evine yerleş adam, sen, karışı, çoluğu çocuğu beraber yaşayın.

Back